Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Reinigen en herstellen regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Reinigen en herstellen regenwaterput:

Reinigen en herstellen van regenput

Regenput zelf teruggetrokken, gemerkt dat er barsten, losse cement en betonijzer te zien is. Put is van 1976 en altijd in gebruik geweest. Andere put wil ik ook doen maar zonder verlies van water. Ene put hersteld en gereed voor gebruik, water overhevelen en 2de put herstellen. Graag ook afvoeren regenputten voorzien op toekomstige gescheiden riolering. Nieuwe aanzuigleidingen met filters plaatsen. Inhoud putten moet ik nog uitzoeken.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput van 10.000L reinigen en herstellen. Er zit een lek in.

Reinigen en herstellen regenwaterput

We hebben in de tuin een regenput van 5000 l, denk ik. Is niet aangesloten op het huis. Met een dompelpomp vul ik regelmatig een waterton van 44 l. We vermoeden dat de regenwaterput lekt.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Reinigen en herstellen regenwaterput van 4m x 1.4m x 1.4m. Is een gemetste en gecementeerde regenput onder keuken. Waterpeil zakt sinds vorig jaar. Put is bereikbaar via een mangat van 40cm x 50cm. Geen vuil in put en geen loshangende of afvallende cementdelen.

Herstellen regenwaterrecuperatie

Een aantal jaar geleden hebben we onze regenwaterpomp uitgeschakeld omdat deze steeds uitviel doordat hij lucht aanzoog. Na wat zoeken vermoeden we dat het probleem zit in de aansluiting in de put tussen de drijvende vlotter en de PE-leiding die van de put naar ons huis loopt. We zouden deze nu willen laten herstellen zodat we het regenwater terug kunnen gebruiken. Het betreft een regenwaterput van +/- 7000 L. Pomp komt van Sack Selfbouw (zie foto in bijlage) Werk houdt dus vermoedelijk in : - controle of die koppeling inderdaad het probleem is - regenwaterput leeg maken - klemkoppeling in de put herstellen - regenwaterput reinigen indien nodig (is nu al een aantal jaar niet gebruikt, dus water is vermoedelijk niet zo proper meer)

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan reinigen en herstellen. Waterput is bijna altijd leeg. Filter is in orde, maar ergens zit een lek of barst.

Septische put herstellen

Mijn septische put lekt. IK zou die laten volledig herstellen, leegmaken, reinigen barsten herstellen, rotte stenen vervangen en cementeren.

Regenwaterput reinigen en waterdicht maken

Reinigen en herstellen regenwaterput van 20.000 liter.