Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Renovatie van eiken balken in gevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie van eiken balken in gevel:

Renovatie van eiken balken in gevel

Eiken balken vervangen in gevel boven de vensters. 4 vensters; Woning met GLV en 1 ste verdieping.

Renovatie van eiken binnendeur

Het gaat hier om een eiken binnendeur die beschadigd is door een hond.

Renovatie eiken balken in gevel

Boven onze vensters hebben we eiken balken in de gevel. Deze balken zijn langs de westkant door regen wind en zon verweerd en laten water door zodat we aan de binnenzijde blazen krijgen. Ook een deel van het dak steunt op een eiken balk die erg verweerd is. Ik zoek hier een oplossing voor om erger te voorkomen.

Enkele jaren geleden hebben wij onze ...

Enkele jaren geleden hebben wij onze houten trap van gelijkvloers naar 1e en van 1e naar 2e laten zandstralen. Wij vermoeden dat het een eiken trap is, maar kennen er niet genoeg van. De trap is ca. 70 jaar oud en de trap is hier en daar een beetje verzakt. Tussen leuning en trapboom zaten volle multiplex platen. Deze pasten niet meer in het geheel en maakten alles donker. Daarom hebben wij deze verwijderd. Wij zoeken iemand die onze trap(pen) in bijpassende materialen kan ondersteunen/renoveren en spijlen kan voorzien en plaatsen voor de goede afwerking. Het is een gedeeltelijke renovatie als het ware.