Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "renovatie van leidingen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor renovatie van leidingen:

Algemeen aannemer voor renovatie halfopen bebouwing

We zijn op zoek naar een algemeen renovatie aannemer. De algemene renovatie aannemer coördineert alles werken en voert ze (deels) uit. Er mogen verschillende aannemers zijn maar iemand moet de planning verzorgen. *Isolatiewerken: Thermische Isolatie en luchtdichtheid zolder. Vloer isolatie gelijkvloers *Sanitair: Vervanging galvanische waterleiding *Ventilatie: Balansventilatie met warmterecuperatie (Type D). Vraag gestuurd te voorzien in badkamer en douche/wc *Elektriciteitswerken *Centrale verwarming: Vervanging leidingen, plaatsen vloerverwarming. Intelligente zone regeling *Zonneboiler *Rioleringswerken *Renovatie Zolder *Renovatie Badkamer *Renovatie Trap en gangen *Renovatie Gelijkvloers *Renovatie Douche/wc *Nieuwe Keuken *Kastenwand living

Renovatie appartement

Het project omvat de renovatie van een appartement. De afbraakwerken zijn al afgerond. Wat dient te gebeuren is: (1) installeren van verwarming op bestaande boiler (leidingen, vier radiatoren), (2) waterleidingen voorzien naar keuken en badkamer, (3) bestaande elektriciteit nakijken, inwerken in de bakstenen muur, (4) enkele deurgaten dichtmetselen en een muur met deur optrekken voor de badkamer, (5) alle muren pleisteren (geen gyproc), (6) eventueel de valse plafonds maken (enkele ruimtes werden al van een roostering voorzien), (7) eventueel de badkamer betegelen (na bezetting en uitdroging) en bad of inloopdouche installeren. De oppervlakte van het appartement is ongeveer 50 m².

Renovatie van leidingen

Ik wil een paar leidingen vernieuwen van de boiler naar de keuken en de badkamer ongeveer elk max 4 meter. Verder zou ik de badkamer volledig vernieuwen. Nieuwe douche en bad. Volledig vernieuwen , met nieuw badmeubel, vloeren en betegelen, badkuip veranderen... Graag met de vakman bespreken, over de prijs en de mogelijkheden.

Renovatie woning

Renovatie woning: afbraak veranda + heropbouw, maar in steen, op nieuw te gieten betonplaat (25m²). Uitgraven vloer op gelijkvloers + gieten beton. Plaatsen leidingen sanitair, verwarming en elektriciteit. Gieten chape. Vervangen buitenschrijnwerk, ongeveer 30m².

Vergroten en aanpassen van de badkamer

Gezocht aannemer voor totaal renovatie badkamer: De huidige badkamer is zeer klein,we hadden graag een muur uitgebroken om de badkamer te vergroten. Er zullen een deel leidingen moeten verlegd en omgeleid moeten worden. Graag hadden we de nieuwe badkamer voorzien van een douche, lavabo, vals plafond met spots. Er moet ook elektriciteit voorzien worden mits er momenteel geen enkele voor zien is. Een radiator dient ook vervangen te worden. Gyproc zal nodig zijn voor de afwerking van de muren waarna er een deel betegeld moet worden. In de douche willen we een ventilatie voorzien. Adres geef ik later mee aan de aannemer.

Renovatie kleine badkamer

De badkamer van onze studio aan zee dient gerenoveerd te worden (toilet, lavabo, douche). Afkoppelen huidige badkamer, aanpassing leidingen en verluchting, tegelen, enz. Plaatsing badkamer kan eventueel door winkel gebeuren waar we de badkamer aankopen. Project bekijken voor offerte kan tussen 20 en 30 juli, aangezien we dan aan zee zijn. Adresgegevens na contact.

Renovatie achterbouw

- Muur tussen living en veranda verwijderen + poutrel plaatsen Muur is 4 meter lang met glazen raam (2m op 1m) en glazen deur - Verwarming verplaatsen living nl. Tegen muur buren Wij voorzien het verwarmingselement (leidingen gaan via kruipkelder) - Muur tussen keuken en veranda verwijderen + petrel plaatsen (indien nodig geen draagmuur) Muur is 4 meter lang met glazen raam (2m op 1m) en deur . Deze muur is geen draagmuur maar misschien is een petrel nodig voor plat dak? - Verwarming verplaatsen veranda/ keuken - Golfplaten verwijderen + plat dak plaatsen (met lichtstraat) afmetingen 4m op 4m (voor de lichtinval zouden wij een lichtstraat wensen (schuin glas over de lengte (4m)) - deel Muur keuken en tuin verwijderen - Schuifraam + glasraam vernieuwen

Renovatie badkamer

Zou het mogelijk zijn om een offerte van een verbouwing van de badkamer te maken. We kunnen de afbraak zelf maar het overige werk: vloeren, bezetten en tegelen, leidingen verleggen, radiator, badkamermeubel, douche en wc plaatsen zouden we door een vakman willen laten doen.