Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: renovatie van leidingen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij klusjesmannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met klusjesmannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie van leidingen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.

Voor goede en betaalbare klusjesmannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor renovatie van leidingen:

Renovatie appartement

Het project omvat de renovatie van een appartement. De afbraakwerken zijn al afgerond. Wat dient te gebeuren is: (1) installeren van verwarming op bestaande boiler (leidingen, vier radiatoren), (2) waterleidingen voorzien naar keuken en badkamer, (3) bestaande elektriciteit nakijken, inwerken in de bakstenen muur, (4) enkele deurgaten dichtmetselen en een muur met deur optrekken voor de badkamer, (5) alle muren pleisteren (geen gyproc), (6) eventueel de valse plafonds maken (enkele ruimtes werden al van een roostering voorzien), (7) eventueel de badkamer betegelen (na bezetting en uitdroging) en bad of inloopdouche installeren. De oppervlakte van het appartement is ongeveer 50 m².

Renovatie van leidingen

Ik wil een paar leidingen vernieuwen van de boiler naar de keuken en de badkamer ongeveer elk max 4 meter. Verder zou ik de badkamer volledig vernieuwen. Nieuwe douche en bad. Volledig vernieuwen , met nieuw badmeubel, vloeren en betegelen, badkuip veranderen... Graag met de vakman bespreken, over de prijs en de mogelijkheden.

Renovatie woning

Renovatie woning: afbraak veranda + heropbouw, maar in steen, op nieuw te gieten betonplaat (25m²). Uitgraven vloer op gelijkvloers + gieten beton. Plaatsen leidingen sanitair, verwarming en elektriciteit. Gieten chape. Vervangen buitenschrijnwerk, ongeveer 30m².

Vergroten en aanpassen van de badkamer

Gezocht aannemer voor totaal renovatie badkamer: De huidige badkamer is zeer klein,we hadden graag een muur uitgebroken om de badkamer te vergroten. Er zullen een deel leidingen moeten verlegd en omgeleid moeten worden. Graag hadden we de nieuwe badkamer voorzien van een douche, lavabo, vals plafond met spots. Er moet ook elektriciteit voorzien worden mits er momenteel geen enkele voor zien is. Een radiator dient ook vervangen te worden. Gyproc zal nodig zijn voor de afwerking van de muren waarna er een deel betegeld moet worden. In de douche willen we een ventilatie voorzien. Adres geef ik later mee aan de aannemer.

Renovatie kleine badkamer

De badkamer van onze studio aan zee dient gerenoveerd te worden (toilet, lavabo, douche). Afkoppelen huidige badkamer, aanpassing leidingen en verluchting, tegelen, enz. Plaatsing badkamer kan eventueel door winkel gebeuren waar we de badkamer aankopen. Project bekijken voor offerte kan tussen 20 en 30 juli, aangezien we dan aan zee zijn. Adresgegevens na contact.

Renovatie achterbouw

- Muur tussen living en veranda verwijderen + poutrel plaatsen Muur is 4 meter lang met glazen raam (2m op 1m) en glazen deur - Verwarming verplaatsen living nl. Tegen muur buren Wij voorzien het verwarmingselement (leidingen gaan via kruipkelder) - Muur tussen keuken en veranda verwijderen + petrel plaatsen (indien nodig geen draagmuur) Muur is 4 meter lang met glazen raam (2m op 1m) en deur . Deze muur is geen draagmuur maar misschien is een petrel nodig voor plat dak? - Verwarming verplaatsen veranda/ keuken - Golfplaten verwijderen + plat dak plaatsen (met lichtstraat) afmetingen 4m op 4m (voor de lichtinval zouden wij een lichtstraat wensen (schuin glas over de lengte (4m)) - deel Muur keuken en tuin verwijderen - Schuifraam + glasraam vernieuwen

Renovatie badkamer

Zou het mogelijk zijn om een offerte van een verbouwing van de badkamer te maken. We kunnen de afbraak zelf maar het overige werk: vloeren, bezetten en tegelen, leidingen verleggen, radiator, badkamermeubel, douche en wc plaatsen zouden we door een vakman willen laten doen.

Renovatie badkamer

Wij zouden onze badkamer willen renoveren. Wat moet er allemaal gebeuren? Het uitbreken van de bestaande badkamer maw,alle vloer-en wandtegels, bad en bestaande leidingen. Te doen: nieuwe chape met de vloer en wandtegels te plaatsen en in te voegen. Aanpassen van de afvoer van bad naar inloopdouche, electriciteit en waterleiding, plaatsen en afkasten van een hang wc.