Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Rijwoning afbreken na brand" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rijwoning afbreken na brand:

Rijwoning afbreken na brand

Af te breken uitgebrande rijwoning van 4,80 x 12 meter. Het gaat om een gebouw met 2 verdiepingen en een zolder. Ook gevels van de 2 buren zijn af te dekken.

Schouw en mezzanine afbreken

De schouw moet over drie verdiepen afgebroken worden. Ook de mezzanine op de zolder. Het betreft een kleine rijwoning.

Renovatie woning

Oude rijwoning vernieuwen. Badkamer verplaatsen naar vanvoor, achterbouw + koterij afbreken en 1 ruimte creëren waarin de keuken en leefruimte komen. Bergin ruimte/waskot maken. Optie: 1ste verdiep + zolder met drie meter uitbereiden naar de tuin toe.

Aanbouw rijwoning

Bestaande aanbouw afbreken en vervangen door een nieuw volume (inclusief fundering). Gelijkvloers: 25 m² met vloerverwarming, aansluitingen keuken en sanitair (optioneel: opvang en gebruik regenwater onder de aanbouw?). Uitgraven van terras (+/-14m²). Schuifdeur naar het terras toe. 1ste verdieping 20 m² (slaapkamer). Op het dak een intensief groendak. Inclusief aanleg ventilatie systeem c (roosters reeds aanwezig in de ramen). Graag een indicatie van vereist budget en hoeveel tijd de werken in beslag zouden nemen. De achterbouw is overigens niet langs achter bereikbaar.

Verbouwing rijwoning

Totaalrenovatie van een rijwoning. gelijkvloers bijbouwen uitbouw 7m + afwerking. verwarming, water en elektricteit hele woning. dak afbreken en vernieuwen.

Afbreken + heropbouwen bestaande achterbouw

Wij willen de achterbouw van onze rijwoning afbreken en een nieuw ruimer stuk optrekken. In dit gedeelte bevinden zich momenteel de keuken, wc en badkamer. Deze ruimtes moeten dus opnieuw voorzien worden. Wij willen deze toch wel beperkte oppervlakte optimaal benutten met zoveel mogelijk lichtinval en zo weinig mogelijk afgesloten ruimtes maken zodat we een 'open' gevoel krijgen.

Afbraak en renovatie van aanbouw rijhuis

Verbouwing aan een kleine rijwoning in centrum Brugge. Ik wil de aanbouw achteraan -waar nu de keuken en een toilet is- inclusief een smal gangpad naar de tuin, volledig afbreken en er één ruimte van maken. Op de nieuwbouw komt een hellend dak met pannen, een velux raam, en achteraan een glas-alluminum wand (voor extra lichtinval) met zicht op de tuin. In de aanbouw komt een keuken en een toilet, dus nutsleidingen moeten verlegd worden, inclusief chappe en vloer.