Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Rioleringswerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rioleringswerken uitvoeren:

Rioleringswerken uitvoeren

Een aanpassing uitvoeren om in orde te komen met het gescheiden rioleringsstelsel dwz overloop regenwaterput RP3 afkoppelen van de overloop beerput BP en aankoppelen aan de nieuwe riool RWA. Overloop beerput BP aankoppelen aan nieuwe riool DWA. Controleput CP aankoppelen aan nieuwe riool DWA.

Rioleringswerken uitvoeren

Ten gevolge van vernieuwde riolering aan de openbare weg moet ik privé ook de scheiding van hemel- en afvalwater voorzien. Een studie bureau heeft hier reeds een inventaris van gemaakt, maar de werken dienen dus nog uitgevoerd te worden. Hierbij zal ook beton van de oprit open gebroken dienen te worden. De scheiding moet klaar zijn voordat de volledige straat is vernieuwd. 1 deel is reeds gedaan(duurde van oktober 2017 tot april 2018), het 2de deel moet nog gestart worden.

Graafwerken uitvoeren voor rioleringswerken

De ontstoppingspunten moeten blootgelegd worden om alzo de verstoppin(en) on de hoofdavoerleiding naar de riolering te kunnen behandelen (cfr rapport Cibor lekdetectiefirma). Volgens inlichtingen verkregen bij de dienst openbare werken gemeente Londerzeel zou dit (deze) ontstoppingspunt(en) zich mogelijk bevinden in de buurt van de oprit. Septische put bevindt zich voor de voordeur.

Rioleringswerken uitvoeren

Hellende oprit met betondallen 30 op 30 opbreken voor sleuf te maken. De riolering is waarschijnlijk gebroken of verschoven en moet vervangen worden. Lengte 8 meter. Bij dit werk is er een graafmachine nodig.