Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Rookkanaal plaatsen door buitenmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rookkanaal plaatsen door buitenmuur:

Rookkanaal plaatsen door buitenmuur

Rookkanaal laten plaatsen door de buitengevel.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Rookkanaal voor houtachel in bestaande schouw

Ik wil een (dubbelwandig) rookkanaal laten plaatsen in een bestaande schouw, plat dak, één verdieping. De schouw maakt bij de overgang van het gelijkvloers naar de eerste verdieping wel een lichte S-bocht. Zou dienen voor een houtkachel (geen pellet)

Demonteren van rookkanaal en nieuwe isolatie plaatsen

Wegens het niet goed plaatsen van een ring heb ik vocht binnen gekregen bij mijn dubbel wandige inox rook kanalen zodoende dat het kanaal niet meer optimaal wordt opgewarmd met alle gevolgen van dien. Ik zoek iemand die mijn rook kanaal kan demonteren ( 4 stuks) isolatie kan vervangen, terug monteren op de enkelwandige rook kanalen en de ring terug geschikt terug plaatsen zodoende dat ik niet opnieuw last krijg van de regen die insijpelt in de rook kanalen.

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Wegens problemen met een oude kachel raad men mij aan voor het plaatsen van een flexibel rookkanaal in een oude bestaande schouw van om en rond de 9 m.

Plaatsen rookkanaal

Er zou een extern rookkanaal voor een houtkachel geplaatst moeten worden langs de achterzijde van het huis.

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op gascasette

Als deel van een lopend renovatieproject van een herenhuis zijn wij op zoek naar iemand die een door ons aangekocht inox rookkanaal kan komen plaatsen en aansluiten op een gascassette. Deze cassette bevindt zich op de benedenverdieping en de uitgang van het rookkanaal zal door het dak moeten. Het rookkanaal zal deels door de bestaande schouw moeten (verdieping 0-1) en deels ingebouwd worden in gyproc muren. Het dak bevindt zich 14 meter hoger op de 3e verdieping. Bij voorkeur zoeken wij iemand die snel beschikbaar is (oktober) en voor wie werken in Antwerpen geen probleem vormt.

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen

Er zou een extern rookkanaal voor een houtkachel geplaatst moeten worden langs de zijgevel van het huis. Bestaande schouw is niet dik genoeg voor een houtkachel.