Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Rookkanaal in schoorsteen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rookkanaal in schoorsteen plaatsen:

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen van 7-8m.

Nazicht rookkanaal in schoorsteen

Wij hebben een dubbellaags flexibel die we willen laten aansluiten voor de houtkachel. Schoornsteenveger is langsgeweest en flexible slecht aangesloten.

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen

Plaatsen van flexibel in bestaande schoorsteen aan te sluiten aan kleine houtkachel. Zo een 9 a 10m.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Wegens problemen met een oude kachel raad men mij aan voor het plaatsen van een flexibel rookkanaal in een oude bestaande schouw van om en rond de 9 m.

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik heb een schoorsteen die al oud is en er nesten steeds vogels in, ook bij vochtig weer hebben we last van geuren bij het branden van de houtkachel. Wij zouden graag een flexibel laten steken zodat de bovenkant van de schoorsteen dicht kan. Er liggen bovenaan ook wat stenen los die moeten vastgezet worden.

Schoorsteen te vegen

Vegen van rookkanaal+plaatsen van trekregelaar

Plaatsing tir-a-trek

Ik heb een schoorsteen met ingebouwde flexibele dubbelwandige inox buis waarop ik een tir- a- trek systeem wil plaatsen. Diameter is 15 cm. Betreft gewone rijwoning. Schoorsteen al vernieuwd met uitgang voor eigen rookkanaal en gebuurs rookkanaal. Hierbij wil ik graag prijsofferte daar ik invalide ben en me niet meer op deze hoogte waag.