Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Ruimte omvormen tot fietsenberging" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruimte omvormen tot fietsenberging:

Ruimte omvormen tot fietsenberging

Ik wens in een residentie de oude conciergerie in te richten als fietsenberging. 50 m².

Grondige renovatie eengezinswoning Zottegem

Grondige renovatie eengezinswoning te Zottegem. Bewoonbaar maken van de aanbouw: - de verschillende bergruimtes achterin de woning tot één ruimte maken, waarin de keuken en een zitruimte moeten komen; - licht creëren door nieuwe grote raamopeningen te maken (en andere raamopeningen te dichten) - een nis tussen de aanbouw en de hoofdwoning omvormen tot een vide - een "loopbrug" maken langs die vide die een achterste slaapkamer met de rest van de kamers op de eerste verdieping verbindt Het voorbereidend werk zal al gedaan zijn door ons. We kunnen eveneens steeds een handje toesteken.

Uitbouw/aanbouw

Wij hebben een terras, afgesloten met enkele beglazing en houten zijwanden (niet geïsoleerd) met een metalen dak (niet geïsoleerd) Wanneer het hard regent komt het wel eens voor dat er wat water insijpelt tussen het gebouw en de terras. Wij zoeken een aannemer die deze terras kan omvormen tot een leefbaar ruimte (met vergunning van stadhuis) waarbij vervolgens de aannemer de bestaande keuken verplaatst naar de omgevormde terras.

Bankkantoor Argenta

Ik heb een woonpand (oud huisje) gekocht in de winkelstraat van Aartselaar en ga dit omvormen in een handelspand/bankkantoor. Geplande werken : voorgevel aanpassen, créepi, ramen overal vervangen, electriciteit volledig vernieuwen, binnen indeling volledig wijzigen in sas,technische + beveiligde ruimte van ATM, loketruimte en buro op benedenverdieping en 2 buro's op de 1e verdieping. Verhuis zou ten laatste begin 2014 zijn bij voorkeur tweede helft van 2013.

Renovatie Woonst HOBOKEN,ANTWERPEN

Ik zoek een architect die voor mij een plan kan opmaken met een indeling. Werken worden gespreid over de tijd en worden grotendeels door mijzelf gedaan. Huidige staat: open ruimte/magazijn. Doel: omvormen tot woonst/loft. Alle voorzieningen moeten geplaatst worden. Elektriciteit/water/verwarming/sanitair/... Ik had graag 2 slaapkamers,ruime badkamer zonder toilet, alleenstaand toilet,bureauruimte, leefruimte die overvloeit naar open keuken,technische ruimte met ketel,regenwaterrecuperatie,elektrische distributie. Natuurlijk licht komt enkel langs het plat dak binnen Dus dit zoveel mogelijk benutten en werken met indirect en direct licht. Indien toegestaan een dakterras (hier moet dan een trap voorzien worden naar het dak)Vloerverwarming met zone-indeling,industriële gietvloer of hars.