Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Schilderijen ophangen aan de muur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schilderijen ophangen aan de muur:

Schilderijen ophangen aan de muur

Op zoek naar een klusser om 5 schilderijen op te hangen in onze villa.

Klussen in huis uitvoeren na verhuis

Hanglampen monteren + 6 plafoniers. 2 schilderijen(+ bovenverlichting) ophangen - klein boekenrek ophangen (2 planken ca 1,20m lang.)en 2 kleine kastjes ,(ong 50 en 70 cm breed) daarboven een plank met steunen(In bezit.) Nodig: een boor en vijzen/pluggen

Klusjes uitvoeren

Schilderen van een kamer . Oude kast en bed uit elkaar halen en nieuwe kast en bed in elkaar steken. Lamp en schilderijen ophangen en allerlei kleine klusjes voor dit kamer + nog een lamp ophangen in een klein ruimte( hal) tss de kamers .

Kluswerk in huis uitvoeren

Beschadigde meubels herstellen, boekenrekken in elkaar zetten. Ook schilderijen, hangklok en andere voorwerpen ophangen.

Klusjesman voor diverse werkjes

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren : 2 zware schilderijen ophangen ; 2 deuren die slepen; platen onderdak van een bakoventje in tuin vernieuwen. Ik heb geen materiaal.

Ophangen van kunstwerken en schilderijen

Schilderijen ophangen in een appartement.

Diverse klussen uit te voeren

2 hanglampen laten monteren (via één elektrisch punt), schilderijen rails ophangen en hangkast ophangen

Klussen in huis

Ik zoek een ervaren klusjesman voor de volgende dingen: 1 hanglamp demonteren en een nieuwe monteren. 1 plank ophangen. 1 Neon lamp bevestigen aan de muur. Verschillende schilderijen ophangen Wasmachine . Toevoer slang vastlijmen aan de afvoerbuis (wasmachine). Steunblad tussen was- en droogmachine bevestigen.