Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Schoorsteen afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteen afbreken:

Schouw en schoorsteen afbreken

Er moet op het dak een stenen schoorsteen worden uitbreken. Hiernaast ook heel de schouw dus van het dak naar de living uitbreken.

Afbreken schoorsteen (bovendaks)

Deze schoorsteen zou moeten verwijderd worden....en het gat terug dichten

Afbreken mantel van de schoorsteen

Ik wil de mantel van de schoorsteen laten afbreken om meer ruimte te creëren in de living.

Steunmuur verwijderen

Ik wil een steunmuur weg hebben tussen mijn keuken en living. Deze muur heeft een schoorsteen, maar deze zal ik zelf wegbreken. De hoogte van deze muur is +-2,5 m en de lengte bedraagt 4 m. Nu had de architect me gezegd ook een verticale ondersteuning te plaatsen ( beton of metaal) nu zou ik iemand dat deze muur kan ondersteunen, zodat ikzelf de muur kan afbreken om de prijs te drukken.

Afbreken van schoorsteen

Afbreken van schoorsteen op dak en binnenshuis

Schoorsteen afbreken

Ik wil een schoorsteen laten afbreken, gemetselde constructie deels, met daarin een pijp. Puin en binnen afbreken gemetselde muurtje wil ik zelf doen. Loopt door onder gelijkvloer verdieping en stukje zolder, mond niet in het midden van het dak uit maar heel achteraan waar het schuin dak zo goed als stopt.

Afbreken van schoorsteen in de woonkamer

Betreft schouw afbreken: In mijn woonkamer staan er 2 schoorstenen ik zou graag 1 laten afbreken.

(Gedeeltelijke) afbraak schoorsteen

We zijn op zoek naar een vakman die de schoorsteen van ons huis kan verwijderen - enkel op de eerste verdieping en gelijkvloers (op 2e verdieping en op het dak mag blijven staan). Graag afbreken en daarna het ontstane gat waterdicht en geïsoleerd afsluiten. Wij weten niet of de schoorsteen deel uitmaakt van de draagconstructie van het huis. Graag zouden we de werken tussen eind december en midden januari laten uitvoeren.