Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Septische put herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Septische put herstellen:

Septische put vervangen

Onze septische put heeft in onze ogen betonrot en vanboven stuk en we zijn iemand aan het zoeken om deze te verwijderen of te vervangen en terug aan te sluiten . Deze put ligt in een oprit van kiezels, 5m van de rijweg. Volume van de septische put ken ik niet vanbuiten. De nieuwe mag dezelfde afmetingen hebben.

Kelder renoveren en septische put steken

Rioleringsbuis kelder – gemetselde kanaal vervangen door kunststof rioleringsbuis (kanaal langs de bovenzijde open maken): Nieuwe septische put 2000 liter. Boiler verplaatsen van buiten naar binnen. Verluchtingspijp installeren: Toilet – afzonderlijke afvoer installeren van alle appartementen naar septische put. Hoofdrioleringsbuis vernieuwen en bijkomende verticale afvoerbuis in de traphal naast de bestaande afvoerbuis (verticale afvoerbuis klaar steken indien er hier breekwerken voor dienen te gebeuren in de hoger gelegen appartementen). Buis doorsteken tot bovendaks, deze kan als verluchting dienen van de septische put. Bij renovatie van de appartementen kunnen deze correct aangesloten worden op de verticale zwartwaterafvoer

Plaatsen van regenwaterput en aanleggen afvoer toilet en afvalwater.

In 1985 hebben wij gebouwd en een put gemetseld in brikken, aan de voorkant van de woning waar alle afvoer en regenwater in komt, alsook het toilet, vanuit die put loopt dat stijl bergaf, rechtstreeks de riolering in, zonder septische put. In onze straat ligt de riolering zeker 3 m diep in het midden van de straat. Wij wensen een regenwaterput aan te leggen, met overloop naar een andere nieuwe put waarin het andere water en het toilet in terecht komt en zo rechtstreeks naar de riolering. De pomp van de regenwaterput moet aan de binnenkant van de kelder geïnstalleerd worden. Onze woning is volledig onderkelderd en de huidige put ligt minder dan 1 meter van onze woning. Onze tuin is 5 à 6are. We hebben ook een mazouttank die eruit zou moeten, van 4000L ongeveer.

Septische put plaatsen

Septische put plaatsen voor een kleine gezinswoning. Graafwerken worden door ons uitgevoerd als ook de afwerking. Het betreft enkel het plaatsen zelf en aansluiten.

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij willen een regenwater put en een septische put laten installeren. wij zijn daar momenteel aan het verbouwen. Een plastiek regenput kan door de garage (2 garagepoorten) naar de tuin. Verder zouden we ook nog de leidingen en filters moeten laten plaatsen.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wil graag mijn septsiche put verwijderen en vervangen door een regenwaterput met pomp installatie. Er ligt riolering in de straat dus het verwijderen van de septische put is normaal gezien geen probleem. Septische put ligt aan straat kant en is makkelijk bereikbaar. Makkelijk aan te sluiten = wasmachine, tuinberegening, 4,5are is het huis met tuin ongeveer.

Septische put plaatsen

Het deksel van onze beerput is ingestort. Aangezien we verbouwingsplannen hebben, zouden we sowieso een andere plaats gebruiken voor een nieuwe septische put in ons rijhuis. Ze zijn bij ons in de straat een gescheiden rioleringsstelsel aan het aanleggen. Wij vroegen ons daarom af of we de afkoppelingswerken alvast kunnen meenemen. Een nieuwe put van minstens 3000l en het vullen van de oude beerput.

Septische put veranderen en aansluiten op riolering

Heb septische put liggen in mijn badkamer met overloop met buis (diameter 40, graag een dikkere) naar straat. Zou deze heel graag veranderen, zonder die put.