Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Sleuf graven aardgasleiding" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sleuf graven aardgasleiding:

Graven sleuf van 18 meter

Sleuf van 18m lang en 0.7m diep net naast rooilijn en evenwijdig met de straat graven op bouwgrond. Wachtbuizen plaatsen, 2 van 1.1m voor water en gas, 2 van 0.05m voor telefoon en tv en 1 van 0.08m voor electriciteit. Aan rechterperceelgrens een wachtput van 1m x 1m x 1m graven. Aan andere kant van sleuf ook een wachtput van 1m x 1m x 1m graven.

Graafwerken voor aansluiting gas

Sleuf van ong. 10m graven van huis tot aan de straat voor wanneer Fluvius de aardgasmeter komt installeren.

Graven sleuf en gasaansluiting doortrekken naar garage

Gasaansluiting doortrekken van rooilijn naar garage. Tegels en klinkers verwijderen. Geul graven van 25m lang en min. 0.7m diep. Gladde PVC buis van 110mm diameter plaatsen. Put van 1m x 1m x 0.7m graven. Na de werken de tegels en klinkers terugplaatsen.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Sleuf van ong. 20m x 0.8m graven. Buitenput van 1m x 1m x 1m tegen buitengevel graven om dienstleiding via muurdoorgang binnen te brengen. Gladde PVC buis diameter 1.1m x 0.6m, loodrecht op en tot aan rooilijn.

Sleuf graven en terug dichten voor telenetaansluiting

Wachtbuis van 4cm met kabel op 60cm diepte plaatsen onder bestaande oprit. Oprit is in klinkers. Lengte voetpad tot gevel is ong. 8m. Voor aansluiting Telenet.

Graven van sleuf voor wateraansluiting

Sleuf graven vanaf de rioollijn tot aan punt waar meter zal komen met gepaste buizen van diameter 110mm. 80cm Diep, 17m rechtlijnig onder haag door, hoek van 45° en nog 1m om onder vloer veranda uit te monden. Waterleiding zit aan overkant weg Watergroep doet enkel dit deel van de werken. Aanvraag voor drinkwateraftakking is lopende bij Watergroep. Watergroep doet slechts een deel van de werken. Rond gat in vloer veranda boren van 120mm, uit dat gat moet Watergroep zijn leiding kunnen uitmonden.

Sleuf en wachtput graven en wachtbuis plaatsen

Graaf een wachtput van 1 x 1 x 1 meter, aan de buitenkant van de woning. Graaf een sleuf van de wachtput tot aan de rooilijn, loodrecht op de as van de weg in de oprit in grind. Verwijder de bovenste grindlaag van de oprit. Zorg ervoor dat de sleuf overal 80 cm diep en minstens 30 cm breed is, over een lengte van 6m. Voorzie een Benor-gekeurde in elkaar schuivende gladde pvc-wachtbuis van 7m, met een diameter van minimum 110 mm in de sleuf. Vul de sleuf opnieuw, stevig gelaagd En dek af met de gerecupereerde grind. Laat de wachtput geopend.

Sleuf graven voor aansluiting gas

Sleuf graven voor wachthuis nieuwe aardgasleiding , 8 m