Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Spanplafond plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Spanplafond plaatsen:

Spanplafond plaatsen

Het zou gaan om het plaatsen van 2 spanplafonds: één plafond van 27,09m² met 2 rolluikkasten in te werken en 2 lusters. En ander plafond van 8,19m² met 1 rolluikkast in te werken en 1 luster. Momenteel houten balkjes aan plafond zoals u kan zien op de foto.

Binnenzwembad plaatsen met spanplafond

Wij zouden voor ons nieuw project, binnenzwembad opteren voor een spanplafond; de overkapping zou ongeveer 12x5m zijn. Graag prijs voor spanplafond 12x5m, voor binnenzwembad. Kleur : neutraal, wit.

Spanplafond plaatsen in keuken en living

Graag offerte plaatsing spanplafonds in keuken en living. Momenteel plafond in houten planchetten. Keuken : 15m² en living 20m².

Renovatie kamers

Zoek iemand die men slaapkamer kan schilderen en behangen, iemand die spanplafond kan plaatsen zoek ook iemand die een inloop dressing kan plaatsen,maken zoek een kamer te herinrichten ,schilderen nieuw plafond en deur te plaatsen