Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Steken regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steken regenwaterput:

Steken regenwaterput

steken van regenwaterput in achtertuin + aansluiten op wasmachine. Graag regenwaterput uit kunststof. Voorbereidende werken dienen ook nog te gebeuren.

Extra regenwaterput steken

Momenteel loopt de overloop van onze regenwaterput 40 meter verder naar een infiltratieput. Wij willen simpelweg de overloop van de eerste put onderbreken en gebruiken als toevoer voor een nieuwe put in plastic (hebben maar 2,3 m doorgang). De overloop van de nieuwe wordt terug aangesloten op de "oude" overloop. Wij zouden opteren voor een put van 5000 liter.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

We zouden 2 waterputten willen steken met een oppomp systeem , ééntje aan de paardenstal en de andere aan het huis. We zijn er nog niet uit hoeveel liter we het beste kunnen nemen.

Regenwaterput om tuin te sproeien

Regenwaterput steken om tuin te besproeien. Momenteel uitgegraven zwembad in beton die misschien wel gebruikt kan worden voor de regenwaterput.

Bruikbaar maken van regenwaterput

Wij zijn een paar jaar geleden verhuisd naar Evergem. De vorige eigenaars hebben een waterput laten steken, aansluitingen liggen er, en we hebben ook een pomp 'geërfd', maar die is nog niet aangesloten. We hebben geen idee van waar het water precies in de put komt, of hoe we het water eruit kunnen pompen. We zoeken iemand die de huidige constructie kan bekijken en optimaliseren zodat we voortaan regenwater kunnen oppompen voor onze tuin, zwembadje van de kindjes, ...

Regenwaterput plaatsen

Wij willen een regenwaterput steken, liefst van 20 000 liter. Afhankelijk van wat het advies zegt kan dit in de kruipkelder of in de tuin.

Regenwaterput plaatsen

Betonnen regenwaterput van 10.000L steken in voortuin. Inclusief pomp en aansluiting.

Putboring uitvoeren voor tuin of regenwaterput laten steken

Waterlek bijeenkomst dakafvoer en riolering wat moet hersteld worden. Ik zou graag tegelijk een regenwaterput of waterboring met installatie te laten plaatsen.