Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Stormschade herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stormschade herstellen:

Stormschade herstellen

Deur tuinhuis herstellen. Nieuw glas in. Rolluik in 1 open wand van carport herstellen. 1 Plaat bovenop de kleine serre herstellen.

Veranda herstellen na stormschade

Door de stormschade is er veel schade aan de voorste profielen en glas van de veranda. Eveneens de dakplaten zijn aan vervanging toe. Glazen kapot en profielen beschadigd en ook het rubber is verschoven.

Glazen veranda dak herstellen

De stormschade aan de veranda herstellen, de kader moet ervan af genomen worden , en hersteld worden. Er is een venster stuk , daar moet een nieuwe inkomen. Het is gebarsten aan de binnenzijde. Ter plaatse komen kijken.

Herstelling dak tuinhuis door stormschade

Dak van tuinhuis herstellen. Een soort roofing die er af is, er zou een nieuwe op moeten, ongeveer 8 m². Dit is gedeeltelijk weggewaaid door de storm van enkele weken geleden.

Herstel stormschade aan poolhouse

2 polyacryl golfplaten van op afdak van poolhouse die afgewaaid en gebroken zijn door de storm vernieuwen en herstellen.