Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Terrassen van een appartementsgebouw renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terrassen van een appartementsgebouw renoveren:

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

Graag 3 terrassen waterdicht maken.

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .

Heraanleggen terras appartementsgebouw

Wij willen graag onze terrassen (2) laten her aanleggen in een appartementsgebouw. Terrassen zijn door bouwheer in het verleden niet goed afgewerkt, wat bleek uit het deskundigenrapport opgemaakt vanwege vochtschade in het appartement onder de bovengenoemde terrassen. Voor gedetailleerde info over het punt van de terrassen vindt u in bijlage het desbetreffende deskundigen verslag terug met foto's. Ter plaatse komen kijken.