Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Trapgat dichten met deels trapluik" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat dichten met deels trapluik:

Trapgat dichten met deels trapluik

Trapgat van vroegere trap dicht maken met deels een luik voor opklap zoldertrap die erin moet. Op het deel waar geen luik komt moet een mogelijk zijn om inbouwkast in te maken.

Zolder trapgat maken

Graag een nieuw zoldertrap gat maken en de oude dichten. Betonnen constructie .

Trapgat / verplaatsen en nieuw zagen in beton

Bestaande trapgat dichten . En een nieuw zagen in beton, om daar op termijn een trap in te steken

Zoldergat gedeeltelijk dichtmaken (1,35m op 2,45m)

Graag hadden we ons zoldergat gedeeltelijk terug dichtgemaakt. Deze is nu 3,15m op 2,45m en moest in eerste instantie zo groot zijn omdat er ook een valtrap inzat. Hiervan hadden we dus graag 1,35x2,45 terug toegelegd. De huidige vloeropdeling is 5cm chape, +-11cm isolatie en 18 cm betongewelven. We zouden het trapgat willen dichten met een stevige hout/staalconstructie om zo min mogelijk het verschil te voelen/horen moesten we op zolder rondlopen op de huidige betongewelven en het stuk dat toegelegd zal worden. Dus dat is zeer belangijk. Er is ook zo'n 10cm breedte aanwezig om de draagconstructie eventueel op de betongewelven te plaatsen (chape en isolatie is weggehaald om zo te kunnen zagen op de betongewelven bij het maken van het gat). Onderkant dient met gyproc afgewerkt te worden.

Keldergat dichten

In ons huis dat we verhuren hebben we ontdekt dat er nog een kelder zit. Er is nu een gat in de vloer gekomen. En moeten dit zien te dichten. Het is de bedoeling dat er wasmachine op komt te staan. Dus,moet best stevig zijn. Zelf dacht ik aan een trapgat met luik. Of zijner andere oplossing? Dit moet echter snel opgelost kunnen geraken.

Verbouwing trap verplaatsen

Verplaatsen van trap, stuk trapgat maken,stuk trapgat dichten,valse muur plaatsen,trap losmaken en (ver-)plaatsen. Best komen kijken ter plaatse.

Trapgat in betonvloer

Voor het plaatsen van een vaste trap in de maand maart wordt door een gespecialiseerde firma een trapgat gezaagd in betonvloer. Afmetingen : 260/90 cm. Betonvloer heeft een dikte van ongeveer 15 cm. Ik zoek aannemer die kan nakijken of er werken dienen te gebeuren ivm stabiliteit en die het oude trapgat - afmetingen 135/65 cm kan dichten.

Maken van een nieuw trapgat en dichten ...

Maken van een nieuw trapgat en dichten van bestaande trapgat.