Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Trapgat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken:

Trapgat maken

Nieuwe opening naar zolder maken met later de optie om vaste trap te plaatsen. Zoldervloer is van beton.

Trapgat verplaatsen

Trapgat naar zolder maken. Huidig trapgat dicht maken.

Trapgat dichten met deels trapluik

Trapgat van vroegere trap dicht maken met deels een luik voor opklap zoldertrap die erin moet. Op het deel waar geen luik komt moet een mogelijk zijn om inbouwkast in te maken.

Zoldergat vergroten

Trapgat zolder groter maken. Eventueel trap vervangen. Momenteel vaste trap naar zolder.

Trapgat zagen

In onze woning van 1965 willen we graag de trapladder naar de zolder vervangen door een vaste trap. De woning heeft betonnen vloeren. We zoeken iemand die het trapgat kan maken, nadat een architect het OK heeft verklaard. Renovatieproject.

Trapgat maken betonnen vloer zolder

Ik wil een zolder laten renoveren en hiervoor moet een opening gemaakt worden in een betonnen vloer voor een vaste zoldertrap. De vraag om te bekijken of dit nodig is met architect?

Trapgat in beton maken

Er dient een trapgat gemaakt te worden naar de zolder op de eerste verdieping. Grootte ligt nog niet vast, maar minimum 90 cm op 150 cm. Op de zoldervloer ligt stabilisé.

Trapgat maken in beton

Wij wensen een trapgat te laten maken in de bestaande gewelven (95 x 350 centimeter). Daarnaast wenesn we ook twee nieuwe deurgaten in bestaande muren.