Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Trapgat maken in beton" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken in beton:

Trapgat maken in beton

Wij wensen een trapgat te laten maken in de bestaande gewelven (95 x 350 centimeter). Daarnaast wenesn we ook twee nieuwe deurgaten in bestaande muren.

Trapgat in betonnen gewelven voorzien

Ik zou een trapgat naar de zolder willen laten maken in betonnen gewelven.

Trapgat maken naar zolder

Er moet een trapgat gemaakt worden van ongeveer 220 x 80 voor een vaste trap naar zolder. Dikte beton is 12 cm.

Zolder trapgat maken

Graag een nieuw zoldertrap gat maken en de oude dichten. Betonnen constructie .

Trapgat maken in de zolder

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten steken. Hiervoor moet er uiteraard een gat gemaakt worden (moet wel nog uitgemeten worden). Ook het bestaande trapgat zou dicht gemaakt moeten worden.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen+trapgat maken

Ik wil een vaste houten trap laten maken naar de zolder, van eerste verdiep naar de zolder. De trap zal tegen de muur komen zonder leuning. Er moet ook een trapgat gemaakt worden.

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken

Ik wil het zoldergat met uitklapbare trap verwijderen en het gat laten toemaken. Op een andere plek wil ik echter een nieuw trapgat laten maken in een betonnen ondergrond. Afmetingen van nieuw trapgat zijn te bespreken met vakman.

Trapgat maken in betonnen vloerplaat

Wij gaan een nieuwe vaste trap plaatsen naar onze zolder toe. De opening van het zolderluik moet terug afgesloten worden. Een nieuwe grotere opening in de betonplaat dient gezaagd te worden. De afmetingen van de nieuwe opening krijgen wij nog door van de trapleverancier. Zal ongeveer 2 m x 1 m zijn. De kamers zijn volledig afgewerkt dus er dient zo proper / goed voorbereid mogelijk gewerkt worden.