Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Trapgat maken in de zolder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken in de zolder:

Zolder trapgat maken

Graag een nieuw zoldertrap gat maken en de oude dichten. Betonnen constructie .

Trapgat maken in de zolder

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten steken. Hiervoor moet er uiteraard een gat gemaakt worden (moet wel nog uitgemeten worden). Ook het bestaande trapgat zou dicht gemaakt moeten worden.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen+trapgat maken

Ik wil een vaste houten trap laten maken naar de zolder, van eerste verdiep naar de zolder. De trap zal tegen de muur komen zonder leuning. Er moet ook een trapgat gemaakt worden.

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken

Ik wil het zoldergat met uitklapbare trap verwijderen en het gat laten toemaken. Op een andere plek wil ik echter een nieuw trapgat laten maken in een betonnen ondergrond. Afmetingen van nieuw trapgat zijn te bespreken met vakman.

Trapgat maken in betonnen vloerplaat

Wij gaan een nieuwe vaste trap plaatsen naar onze zolder toe. De opening van het zolderluik moet terug afgesloten worden. Een nieuwe grotere opening in de betonplaat dient gezaagd te worden. De afmetingen van de nieuwe opening krijgen wij nog door van de trapleverancier. Zal ongeveer 2 m x 1 m zijn. De kamers zijn volledig afgewerkt dus er dient zo proper / goed voorbereid mogelijk gewerkt worden.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Houten trap plaatsen naar zolder nieuwe trap opening maken en die van de zolder trap dicht doen. Dit is een rechte trap met kwart draai. Graag met een leuning. Met een zijde tegen muur.

Maken van trapgat

Maken van trapgat in beton om van eerste etage naar zolder te kunnen gaan dmv vaste trap het toe maken van bestaand gat en verwijderen van schuif trap

Zoldergat gedeeltelijk dichtmaken (1,35m op 2,45m)

Graag hadden we ons zoldergat gedeeltelijk terug dichtgemaakt. Deze is nu 3,15m op 2,45m en moest in eerste instantie zo groot zijn omdat er ook een valtrap inzat. Hiervan hadden we dus graag 1,35x2,45 terug toegelegd. De huidige vloeropdeling is 5cm chape, +-11cm isolatie en 18 cm betongewelven. We zouden het trapgat willen dichten met een stevige hout/staalconstructie om zo min mogelijk het verschil te voelen/horen moesten we op zolder rondlopen op de huidige betongewelven en het stuk dat toegelegd zal worden. Dus dat is zeer belangijk. Er is ook zo'n 10cm breedte aanwezig om de draagconstructie eventueel op de betongewelven te plaatsen (chape en isolatie is weggehaald om zo te kunnen zagen op de betongewelven bij het maken van het gat). Onderkant dient met gyproc afgewerkt te worden.