Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Tredes betonnen buitentrap herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tredes betonnen buitentrap herstellen:

Tredes betonnen buitentrap herstellen

Een trede van betonnen buitentrap is in 2 gebroken en dient vervangen te worden. Andere trede gebarsten is ook na te kijken. Gaat om treden van 1,5-2 meter lang en 30-50cm breed.

Bezetwerken, stukadoorwerken

Bezetten van de optredes van een betonnen trap. 17 tredes, alsook herstellingswerken aan het bestaande stucwerk in huis. Woning is volledig gerenoveerd geweest in 2009.

Ik zoek iemand die twe betonnen trappen ...

Ik zoek iemand die twe betonnen trappen kan gieten, en ook de bekisting, ijzervlechtwerk enz... kan uitvoeren. De betonnen trappen blijven zichtbaar en er komen houten treden op, dit doe ik zelf. Eén trap moet licht gebogen worden en de andere is met een bordesse na drie tredes waarna de trap 90 graden draait.