Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Uitbreiding van huis? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij klusjesmannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met klusjesmannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Uitbreiding van huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.

Voor goede en betaalbare klusjesmannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreiding van huis:

Uitbreiding van huis

Een bijbouw. De afmetingen zijn 6,5m breed en 4m diep. Er dient een schuifdeur te komen in de 6. 5m en ramen aan de zijkanten.

Renovatie met aanbouw

Graag had ik een vakman voor een uitbreiding van een bestaand huis (rijhuis) op de gelijkvloers. De extra aanbouw zou zo'n 3 op 5m zijn. Voor het oude gedeelte van de woning zou het plat dak ook mee onder handen moeten genomen worden dit is zo'n 8 op 5m. Hier zou voor wat meer lichtinval moeten gezorgd worden. Voor het nieuwe gedeelte zou dit deels veranda met schuifdeur moeten worden. Ik denk dat dit best ook nog eens ter plaatse zelf moet worden bekeken voor een juiste offerte.

Afbreken achterbouw + plaatsen terrasraam

We willen graag de uitbreiding van ons huis aan de achtergevel afbreken en een terrasraam plaatsen. Dit alles zal gebeuren met oog op een nieuwe bijbouw over x-aantal jaren.

Totaalrenovatie beschermd dorpszicht

Het betreft de totaalrenovatie van een beschermd dorpszicht. Het pand bevindt zich op een beschermde site dewelke volledig wordt opgewaardeerd. Het huis op zich staat langs binnen reeds volledig kaal, slechts 1 dragende binnenmuur op 110m² op gelijkvloers, op de eerste verdieping zijn geen binnenmuren aanwezig. De bedoeling is om het pand in verschillende fases af te werken (daar het budget momenteel max. 50.000€ bedraagt). Fase 1: bijgebouw afbreken, gevels opknappen, ramen renoveren, vloerplaat gieten, gelijkvloers bewoonbaar maken, eerste verdiep open laten voor latere uitbreiding. Er wordt zoveel mogelijk zelf gedaan (kwestie van besparen en ervaring op te doen), er is een bouwvergunning nodig.

Verbouwing + uitbreiding

Wij wensen ons huis uit te breiden met een extra badkamer, dressing en slaapkamer op de benedenverdieping. Dit gaat samen met de verbouwing en aanpassing van de bestaande wasplaats. We zoeken een landelijke stijl. Tevens zal de mazouttank moeten of verplaatst of vervangen worden door een andere bron van verwarming. Adresgegevens bij afspraak

Renovatie/uitbreiding van oude woning

Onze woning dateert uit 1930 en moet dringend volledig gerenoveerd worden, we zouden ook graag een grotere woning hebben. Ons perceel is 20m breed en is eigenlijk bedoeld voor twee half-open bebouwingen tegen beide buren, waarbij de rooilijn voor beide plaatsen 4.5 meter verschilt. Afbreken van de oude woning is geen optie, gezien het huis van de buren (ook uit 1930) hier te veel last van zal ondervinden.

Ik ben woonachtig te Grasheide In 1997 ...

Ik ben woonachtig te Grasheide In 1997 hebben wij dat huis gekocht en verbouwd met architectenbureau A’aksent te Holsbeek. Nu zouden wij graag een kamer bij aanbouwen. Mijn huidige architect heeft hier eerstjaars geen tijd voor en vond het niet erg dat ik op zoek ging naar iemand anders. Weet wel dat dit een zonevreemde woning is die geregulariseerd is geweest. Voor een eventuele uitbreiding ben ik reeds bij de gemeente geweest, voor info en het voorstel voorgelegd. Hij had hier niet onmiddellijk bezwaar tegen, feit is wel dat goedkeuring zal moeten gegeven worden door de provincie en niet door de gemeente. We mogen uitbreiden tot 1000m³ wat binnen de grenzen valt.

Ik ben op zoek naar een architect voor ...

Ik ben op zoek naar een architect voor de verbouwing/uitbreiding van een alleenstaande woning van de jaren '60. Het is de bedoeling om het dak te verlengen (gedeeltelijk boven een bestaand stuk van het huis) om extra slaapkamers te creeren (2 slaapkamers, kleine badkamer), eventueel met verplaatsen van de bestaande garage met verbinding aan woning. Budget speelt weliswaar een grote rol Locatie: Nederokkerzeel