Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Veranda afbreken en grond uitgraven" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Veranda afbreken en grond uitgraven:

Veranda afbreken en grond uitgraven

Bij mij moet een veranda afgebroken worden en grond uitgegraven worden ivm plaatsing nieuwe veranda. De huidige veranda ( 12m²) is gebouwd tussen 3 muren dus het is het verwijderen van de polystyreen platen en het houtwerk en de schuifpui verwijderen. Voor de nieuwe veranda zou de grond dan 30cm uitgegraven moeten worden, oppervlakte van 18m².

Bestaande veranda afbreken

De veranda volledig laten afbreken. Het dak is door het slechte weer volledig afgevlogen en het hout is ook al enkele jaren aan het slijten, ondertussen in zeer slechte staat. Het is een veranda van ongeveer 2 op 6.

Veranda afbreken en wegvoeren

Door weeromstandigheden is het dak van de veranda weggewaaid De veranda is verder rot aan de onderkant dus ze moest sowieso weg. Het is een veranda van 4 op 6 met 2 schuifdeuren. Graag voorstel om deze af te breken en mee te nemen.

Bestaande veranda afbreken

Meranti veranda afbreken, ramen en kozijnen in één stuk. en herstelling in de muur.

Terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: afbreken van de veranda , terras aanleggen 1 s te verdieping beton of staal constructie, met trap naar tuin, en alle afwerkingen. Graag advies en prijsofferte. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Bestaande veranda afbreken

We hebben een versleten veranda staan, aan het huis met een toegangsdeur naar de oprit, een toegangsschuifdeur naar de tuin en een glazen binnendeur naar de living. In de veranda is er eveneens een leiding voor de verwarming en elektriciteit. De glazen schuifdeur (binnendeur) zou moeten vervangen worden door een schuideur als buitendeur. De breedte daarvan is 150cm. Graag een offerte voor de afbraak en opruiming én voor het plaatsen van een schuifdeur (buitendeur) om de living af te sluiten.

Bouwen glazen constructie

Een veranda afbreken, glazen deur uitbreken en nieuwe constructie met glazen dak, soort pergola bouwen Graag in de maand januari aan de werken starten. Oppervlakte is ongeveer een 10 meter op 2.50 meter.

Veranda plaatsen en oude afbreken

Graag plaatsen van veranda. Afbreken en plaatsen.