Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte:

Verbouwing rijwoning met inrichting praktijk kinesitherapie

Graag hadden we een architect gehad enerzijds voor een regularisatie van reeds uitgevoerde werken (waarvan officiële plannen zijn). Anderzijds voor een stabiliteitsstudie aangezien we een aantal muren zouden willen verwijderen + 2 raamopeningen verhogen. Ook zouden we graag crepi laten zetten op de voor- en achtergevel.

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.

Verbouwing stadswoning

Het project bestaat uit een renovatie van een living, achterbouw, terras en de inrichting van een zolder met badkamer en slaapkamer. Het dak en de technieken moeten nog worden aangepakt.

Renovatie half-open bebouwing

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare en gedreven architect die samen met ons de mogelijkheden van onze woning onder de loep neemt en in staat voor de verbouwing en inrichting aan de hand hier van. Het is namelijk zo dat onze bovenverdieping nog moet worden ingericht ( 3 slaapkamers), een definitieve trap moet worden ingeplant, de keuken en living moet worden uitgebreid en we hebben een schets nodig voor het maken van een carport. De kernwoorden die wij bij onze renovatie in ons achterhoofd hebben zijn o.a. landelijk op een eigentijdse manier, integratie van de tuin in de woning, meegroei mogelijkheden creeëren,... En dit alles voor een budget van maximum 100.000€. Voelt u zich aangesproken voor een dergelijk project, Neem dan gerust contact op.

Verbouwing schuur

Naast het ouderlijk huis staat een schuur met een grondoppervlakte van 7,5m op 9m. De schuur bevat enkel 4 buitenmuren. De bedoeling is om hier een volwaardige woning te zetten met 3 slaapkamers. Het project is dus een bestaaand gebouw met een blanco inrichting. Wij zouden graag de mogelijkheden bekijken op basis van structuur en indeling.

VERBOUWING: Inrichting zolderruimte + ...

VERBOUWING: Inrichting zolderruimte + aanpassing dakconstructie

Verbouwing van een villa te ...

Verbouwing van een villa te Destelbergen. (vernieuwing gelijksvloers en kelder + inrichting bovenverdieping) Bedoeling is om meer ruimte te creeren in de woning (vb:verplaatsing badkamer->boven) en het wooncomfort te verhogen. *Vernieuwen van nutsvoorzieningen *Slopen tussenmuren en steunmuren en badkamermuren *Bovenverdieping: (eerste inrichting van de ruimte) Bedoeling om hier het slaapgedeelte + dressing samen met de badkamer en de wasplaats te realiseren.