Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Verluchting in kelder voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verluchting in kelder voorzien:

Keldergat afdekken

Ik ben zoek naar iemand die mijn keldergat kan afdekken zodat ik nog voldoende verluchting binnen krijg in mijn kelder. Eventueel een ijzeren plaat langs de straatkant met allerlei gaten in zodat er geen beestjes kunnen binnen komen, maar ik wel verluchting heb. Of het gat veel groter maken? Ik sta open voor verschillende opties zolang ik maar voldoende verluchting krijg.

Verluchting in kelder voorzien

Er dient 1 keldergat open gemaakt te worden en in dat keldergat en 2 andere een T trechter geplaatst te worden zodat er geen water binnen komt, maar wel voldoende circulatie is in de kelder.

Herstellen/aanpassen keldergat

Na wegenwerken is de afwerking van het keldergat beschadigd (blauwe steen gebroken, gat groter geworden zodat het rooster niet mee goed past, het oude metselwerk is beschadigd) - de voorlopige herstelling is nu niet meer afdoende. Eigenlijk mag dit keldergat zelfsgrotendeels verdwijnen (trekt alleen zwerfvuil aan) en zou een goede verluchting voor de kelder een beteren oplossing zijn

Afzuigsysteem

Er dient een afzuigstysteem geplaatst te worden van de kelder naar de keuken. En dit moet op de dampkap (of er langs) aangesloten te worden. Kwestie van de kelder, waar geen verluchting is, dagelijks af te zuigen/verluchten en zo vochtproblemen te vermijden.

Kelder drogen + verluchting

Onze kelder heeft een opgemetste put in de vloer met daarin een dompelpomp om stijgend vocht weg te pompen. In deze kelder passeert ook de hoofdavoerbuis (wc's + sanitair). Dit is een cementen buis uit 1948 die op verschillende plaatsen lekt. Er is ook geen verluchting genoeg in deze kelder. Het resultaat is een vochtige (geen natte: dus geen "pootjebaden") en stinkende ruimte. Wij zoeken een specialist die de afvoerbuis wil/kan herstellen, en kan evalueren of de hoger beschreven put eventueel kan gedempt worden. Tenslotte willen we ook goede verluchting in deze ruimte.

Kelder verluchting veranderen

Onze kelderverluchting bestaat momenteel uit putten rondom de woning, deze moeten veranderd worden, omdat we via deze putten bij veel regen water binnen krijgen

Wijzigen kelder verluchting

Op dit moment bestaat onsze kelder verluchting uit putten met een deksel, ik zou deze willen laten dicht maken en de verluchting met een koker/pijp laten wijzigen.

Wij hebben een gerenoveerd huis gekocht. ...

Wij hebben een gerenoveerd huis gekocht. Enkel de kelder staat nog niet in orde: het betreft een krakkemikkige trap, er hangt een wirwar van draden, er is geen afdoende verlichting en de temperatuur is niet fris genoeg. We denken dat dit komt omdat de verwarmingsbuizen door de kelder lopen. Er is namelijk wel verluchting voorzien. Ook dienen de muren en de vloer gelijk gezet te worden. We hebben dus iemand nodig die advies kan geven wat eerst te doen om een goed en propere kelder te hebben.