Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Vervangen betonnen vensterbanken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen betonnen vensterbanken:

Vervangen betonnen vensterbanken

Op het tweede verdiep van onze woning hebben we twee betonnen vensterbanken die buiten aan het afbrokkelen zijn. Deze zouden moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst.

Herstellen of vervangen betonplaten

3 betonnen platen, telkens de onderste betonnen plaat, die onze tuin ommuren zijn verticaal gebroken. Graag zouden wij dit willen laten herstellen of vervangen door nieuwe platen.

Tredes betonnen buitentrap herstellen

Een trede van betonnen buitentrap is in 2 gebroken en dient vervangen te worden. Andere trede gebarsten is ook na te kijken. Gaat om treden van 1,5-2 meter lang en 30-50cm breed.

Oude septische put vervangen door een nieuwe

In de wand van de septische betonnen put zit een sleuf en daarom wil ik dus een nieuwe put laten steken. Het gaat om het verwijderen van de oude en plaatsen van een nieuwe, van 2000 liter.

Herstellen betonnen platen septische put

Het herstellen van de betonkant van een regenwaterput en het vervangen van het huidige deksel met een deksel met een handwaterpomp, functioneel en decoratief.

Betonnen scheidingsmuur herstellen

Door stormweer is een boom op de scheidingsmuur gevallen. De bovenste plaat ( van de 4 platen ) is stuk geraakt. Afmeting plaat +- lengte 1 m 87 hoogte 40 cm. Wij zoeken iemand om de plaat te vervangen.

Plaatsen van nieuwe betonpaal in de omheinning

Ik heb omheining langs 3 kanten van mijn tuin. Dit bestaat uit houten verticale schermen, met tussenin betonnen vierkante palen. Een hoekpaal 10x10x280 is afgebroken. Dit is een steunpaal en moet dringend vervangen worden. Ik kan desgewenst zelf voor een paal zorgen (hoeft niet).

Lek in aansluiting dak en schouw

Bij hevige regen lekt er water langs de schouw naar binnen. Niet superveel overigens (1 druppel per halve minuut of zo). Mijns inziens moet: (een deel van) het lood vervangen worden en/of een soort van waterdichte manchet worden aangebracht onder de pannen/rond de schouw (zoals bij een Velux raam). De schijnbaar aanwezige opening tussen de Opstallan dakplaten en de muur van de schouw worden dichtgekit/opgevuld. Ter info. Ter plaatse van de schouw is het dak circa 8 m hoog. Het dak bestaat uit relatief kleine betonnen leipannen of Opstallan dakplaten (sandwichpanelen). Eerder dit jaar dacht een dakwerker het op te lossen door enkel het lood recht te leggen; dat bleek niet de oplossing.