Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput:

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank van 4500L onder de oprit liggen die ik wil vervangen door een regenput van ong. 7500L a 8000L. Er is een vrije toegang langs de oprit met een breedte van 5m. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen met bijgeleverde certificaten. Op de bijgevoegde foto kan u rechtsonder het deksel van de mazouttank zien. Momenteel is het huis in ruwbouw. De buitenschil is verwijderd.

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput

Neutraliseren mazouttank en vervangen van mazouttank door regenwatertank (5000 liter) voor opvang van water van ons dak. Ook alle nodige aansluitingen moeten gedaan worden. De mazouttank bevindt zich 1 à 2 meter van onze woning.

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter

Ondergrondse mazouttank van 5000liter vervangen door regenput van 5000 liter. Mazouttank ligt achter huis +- 16meter van straat en is bereikbaar langs zijgevel van maximaal 2meter breed.

Oude mazouttank verwijderen en vervangen door regenwaterput

Onze oude ondergrondse mazouttank staat al bijna 8 jaar leeg, en we willen die verwijderen en een kunststof regenwaterput in de plaats steken. Tevens moeten de afvoerbuizen van het dak hierop aangesloten worden, en moet er een pompsysteem geplaatst worden om, in de eerste plaats, de tuin te beregenen. De cilindrische mazouttank is ongeveer 1 m 20 diameter en 5 m lang. Hij ligt tussen de zijgevel en een haag, dus niet zo vlot bereikbaar.

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank achteraan in de tuin die ik wil vervangen door een regenput van 5000 of 10000 liter. De toegang tot de tuin kan langs de woning maar heeft een beperkte breedte van 3 meter. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen om een regenput op dezelfde plaats te zetten zonder schade aan te brengen aan de woning.

Regenwaterput aan te sluiten

Wij zijn bezig met de renovatie van ons woning. Huidige CV is op mazout, met een ondergrondse tank van ca. 3000L. Wij willen overstappen naar gas en de mazouttank laten verwijderen en vervangen door een regenwaterput. Ons dak oppervlakte is ca. 50m2 Ik zoek naar aannemer die voor ons de waterput zou kunnen plaatsen en aansluiten aan de riolering.

Vervangen ondergrondse mazouttank door bovengrondse

Uit gebruik stellen (weghalen, of reinigen en opvullen) van een ondergrondse mazouttank (5000 l), en plaatsen/installeren van een nieuwe bovengrondse mazouttank (plaatsing buiten naast huis)van 2500l.

grondverzakking in onderste deel oprit ...

grondverzakking in onderste deel oprit naar ondergrondse garagekelder openleggen, regengoot voor poort garage nazien en eventueel vervangen, leidingen van regengoot (watert zelf af naar hoofdafvoer riolering in woning naar straatriool via afloop onder keldervloer binnen) naar bufferput blootleggen en nazien, ev. vervangen, bufferput onder oprit blootleggen, verzegelde betondeksel openslijpen, bufferput nakijken, putje verhogen tot een bovengronds toegankelijk controleputje, nieuw deksel; overloop en verbindingsbuis(zen) controleput nazien, ev. herstellen, oprit herstellen. M.a.w. oorzaak van blijvend wegspoelen grond (is begonnen na overstroming in kelder langs dekseltjes riolering door terugslag straat riolering) opsporen en verhelpen zodat fundering veilig blijft en oprit weer bruikbaar