Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Verwijderen opnieuw plaatsen van septische put" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen opnieuw plaatsen van septische put:

Plaatsen van regenwaterput in plaats van mazouttank

Mazouttank in oprit van 5400L saneren en verwijderen. Regenwaterput van 5000L installeren. Bedoeling is om met de wc en dergelijke aan te sluiten op termijn.

Graven sleuf en gasaansluiting doortrekken naar garage

Gasaansluiting doortrekken van rooilijn naar garage. Tegels en klinkers verwijderen. Geul graven van 25m lang en min. 0.7m diep. Gladde PVC buis van 110mm diameter plaatsen. Put van 1m x 1m x 0.7m graven. Na de werken de tegels en klinkers terugplaatsen.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wil graag mijn septsiche put verwijderen en vervangen door een regenwaterput met pomp installatie. Er ligt riolering in de straat dus het verwijderen van de septische put is normaal gezien geen probleem. Septische put ligt aan straat kant en is makkelijk bereikbaar. Makkelijk aan te sluiten = wasmachine, tuinberegening, 4,5are is het huis met tuin ongeveer.

Plafond verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude houten plafond verwijderen. Bestaande latwerk waar plafond op bevestigd was verwijderen. Nieuwe plafond plaatsen in wit PVC maar met houtlook. Geen naden zichtbaar dus in elkaar lopend latwerk. Plafond is 11m². Naadloos.

Plaatsen + Herstellen van linoleum op gang en aan deuren

Na een lek hebben wij een deel linoleum moeten verwijderen. En er zijn enkele herstellingen nodig. Totale oppervlakte ongeveer 38m² Groot deel moet terug geplaatst en gelast worden en enkele deuren die moeten herstelt worden.

Schoorsteenbuis vernieuwen

Huidige dubbelwandige inoxbuis verwijderen. Plaatsen nieuwe dubbelwandige inox buis en het dak rondom de buis terug dichtmaken. Ook de buis aansluiten op de kachel.

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.

Herstelling waterschade na lek eventueel plaatsen nieuw raam

Ik wil waterschade laten herstellen : verwijderen oud bezetsel, nieuwe bezetting, (1m²), en schilderwerken gang. Eventueel mag er ook een nieuw raam geplaatst worden.