Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Voorbereidende werken aardgasaansluiting uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorbereidende werken aardgasaansluiting uitvoeren:

Voorbereidende werken aardgasaansluiting uitvoeren

Voorbereidende werken aardgasaansluiting. Afstand voorgevel - rooilijn: 6 meter. Rechte PVC buis van 110 leggen vanuit de kelder naar de rooilijn op +- 70 cm diepte + gat boren in de kelder naar de gegraven gleuf. Montageplaat plaatsen voor gasmeter;

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ik wil aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven of doorgespoten worden en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 8 meter. De plek waar ik de meter wil hebben ligt ongeveer 1 meter binnen de woning/van de gevel af.

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting-sleuf graven

We hebben momenteel stookolie en willen overschakelen op gas. We hebben reeds toelating van Eandis, maar er dient nog een werkput en sleuf gegraven te worden tot aan de straatkant ongeveer voor een lengte van 6 a 7 meter. Deze sleuf loopt over/onder onze oprit.

Schilderen binnenkoker appartementsgebouw

Hiermee wil ik een eerste raming van kostprijs opvragen voor schilderwerken in de binnenkoker (open thv dak)of binnenkoer van een appartementsgebouw van 6 verdiepingen. gelijkvloers + 6 verdiepingen koker van 3. 60m op 1. 20 (raming) iedere verdieping heeft hier 4 ramen in opnieuw schilderen in wit (incl. Voorbereidende werken) toegang is moeilijk, kan via het dak of via venster op gelijkvloers.

Voorbereidende werken voor gasaansluiting uitvoeren

Wij willen onze oude mazoutketel vervangen door een moderne gasinstallatie. We hebben in onze halfopen bebouwing (met voortuin van 4m) nog geen gasaasluiting. De netbeheerder Eandis vraagt een sleuf met wachtbuis vanaf de straat tot aan de gevel van de woning + een werfput van 1m x1m x1m tegen de gevel. De doorgang naar de kelder wordt door Eandis gedaan. De voortuin is beplant, behalve 1m voor de gevel (natuursteen).

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Ik wil de mazoutketel vervangen door een ketel op aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 20 meter schat ik. De plek waar ik de meters wil hebben ligt ongeveer 2.5 meter binnen de woning/van de gevel af.

Graafwerken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken van eandis voor gasaansluiting. Dus vooral de graafwerken.

Voorbereidende werk voor gasaansluiting

Voorbereidende werken voor gasaansluiting in privé domein.