Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Wachtbuis gas leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Wachtbuis gas leggen:

Wachtbuis gas leggen

Ik wil een sleuf van (8 meter/30 cm)van het riool tot de gevel,en ongeveer 3,5 meter in de kruipruimte,en een werkput (1x1x1).Deze moet voorzien worden van een wachtbuis Benor-gekeurde pvc buis met een diameter van minimum 110 mm.De sleuf moet overal 80 cm diep zijn.

Wachtbuis gas leggen

Ik wil een sleuf (9 meter / 70cm ) en een werkput (1m x 1m) laten graven voor de aanleg van gas, wachtbuis plaatsen en sleuf sluiten. Wortels van een boom kunnen een bijkomende hindernis zijn.

Wachtbuis gas leggen

Mijn rijwoning ligt op 5 m van de rooilijn. Zou jij het eventueel zien zitten om de voor de nieuwe aardgasaansluiting noodzakelijke graafwerken in mijn oprit uit te voeren? Het gaat over: •het afnemen van de conglomeraattegels en graven van een sleuf (4 m lang; 71 cm diep) tussen rooilijn (= trottoir) en woning (= garage), net voor het ogenblik van de gasaansluiting door Fluvius •het leveren en plaatsen van de wachtbuis in de sleuf (= gladde, rechte pvc-buis, diameter 110 mm, op 60 cm diepte gemeten vanaf de bovenkant van de buis), naast de aanwezige waterleiding •het maken van een buitenput van 1 x 1 x 1 meter op de plaats van de muurdoorgang in de gevel (ik neem aan dat de muurdoorgang zelf door Fluvius geboord wordt) •het voorzien van de aardgeleider voor het maken van

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ik wil aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven of doorgespoten worden en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 8 meter. De plek waar ik de meter wil hebben ligt ongeveer 1 meter binnen de woning/van de gevel af.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 8 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken.

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Ik wil de mazoutketel vervangen door een ketel op aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 20 meter schat ik. De plek waar ik de meters wil hebben ligt ongeveer 2.5 meter binnen de woning/van de gevel af.

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ongeveer 15 meter wachtbuis plaatsen onder oprit in klinkers

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

Voorbereidende werken gas Eandis, wachtbuis van 13 meter (110 diameter, 70 diep), werkput van 1m breed, 1m diep en 1,4m lang. Grootste deel van geul is bedekt met klinkers die nadien terug geplaatst moeten worden. Geul passeert struik en wortels van een boom zouden zoveel mogelijk ontzien moeten worden.