Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Waterput en bijhorende installatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterput en bijhorende installatie plaatsen:

Waterput boren inclusief installatie pomp

Graag had ik een grondboring laten uitvoeren in de achtertuin (6 a 8 meter boring zou moeten volstaan) + de installatie van de bijhorende pomp. Bedoeling is dat we tuin kunnen besproeien met grondwater.

Waterput boren en pompinstallatie plaatsen

Een waterput te laten slaan in mijn woning. Eventueel ook bijhorende pompinstallatie installeren. Het zou voorzien worden voor in het tuinhuisje. Dus voornamelijk sproeiwater voor het gazon en auto's te wassen. Moet niet naar binnen getrokken worden.

Waterput en bijhorende installatie plaatsen

Put boren voor besproeien tuin met grondwater. Ook de pompinstallatie en aansluiting moet men maken.

Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien

Ik wil graag een waterput laten boren voor gebruik grondwater voor besproeien van de tuin. Hiernaast moet men ook een passende pomp plaatsen en kraantjes voorzien.

Waterput boren om tuin te besproeien

Ik had graag mijn koivijver voorzien van eigen water. Hiervoor wil ik een waterput laten boren. Bijhorende pomp en aansluiting ook te voorzien.