Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Waterput plaatsen in de achtertuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterput plaatsen in de achtertuin:

Waterput slaan of boren

Boren put voor grondwaterpomp. Veilig stellen van het boorgat. Plaatsen leidingen voor grondwaterpomp. Plaatsen grondwaterpomp voor divers gebruik. Vermoedelijke diepte veilig en bruikbaar grondwater is 11-30m.

Waterput herstellen of een nieuwe plaatsen

De bestaande waterput staat leeg. Ik vermoed dat er een lek is. Ik wil dit laten herstellen indien mogelijk en anders een nieuwe waterput te steken.

Plaatsen regenwaterput

Ik wil eventueel een regenwaterput plaatsen. Een put van 5000 of 10 000 liter. Beton of pvc zijn we nog niet aan uit. We hebben een heel grote kelder, dus die waterput kan eventueel bovengronds komen.

Betonnen regenwaterput herstellen en nieuwe pomp plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die bereid zou zijn mijn betonnen regenwaterput van 5000 liter te herstellen. De waterput, die in de garage geplaatst werd, lekt tot op een bepaalde hoogte. Wij zouden ook vragen een pomp te plaatsen in de desbetreffende regenput. Put staat in de garage.

Waterput en bijhorende installatie plaatsen

Put boren voor besproeien tuin met grondwater. Ook de pompinstallatie en aansluiting moet men maken.

Waterput plaatsen

Ik wil een waterput slaan met debiet van 3-5 m³ per uur.

Waterput plaatsen

Graag wil ik een grondwaterput laten plaatsen voor het gebruik van sanitair water. en advies over het gebruik van put water.

Waterput om tuin te sproeien voorzien

Op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een waterput.