Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Oude waterput terug in gebruik nemen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oude waterput terug in gebruik nemen:

Waterput boren

ik zou een filterput willen laten boren om tuin te besproeien en bestaande waterpomp van Dab terug aan te sluiten.

Oude waterput terug in gebruik nemen

Ik heb een oude waterput. Hij is nog in goede staat maar is toch wel dichtgesliipt. Er staat zo een tien cm water in. Is het mogelijk om deze terug open te maken.

Steken van betonnen waterput van 10.000 liter

Plaatsen van een betonnen waterput. Eerste de grond uitgraven, de put plaatsen en terug aanvullen met dezelfde grond. Overtollige grond meenemen. Put van 10.000 liter.

Waterput boren voor gazonberegening

Ik heb een put van ongeveer 7 m diep. Put staat al meer dan 10 jaar stil en (nieuwe) pomp zit vast. Alles terug operationeel maken.

Renovatie achtergevel en kleine werken

Er zou een niet gebruikte waterput en niet gebruikte sceptische put dicht moeten gemaakt worden. Nadien zou de achtergevel (ongeveer vier meter op drie meter) terug bezet moeten worden.