Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Waterschade vloer plafond en muren herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterschade vloer plafond en muren herstellen:

Herstellingswerken in de badkamer na waterschade

Na een groot waterlek zijn er reparaties nodig in de badkamer. De schade betreft een waterleidingbreuk bij de bovenburen, hieronder alvast een beetje info van schade die ik heb kunnen vaststellen. Blazen in muren, blazen in gyproc, gevolgschade onder de vloer en ook in het vals plafond.

Waterschade vloer, plafond en muren herstellen

Waterschade bij ons in het huis. Telkens een deel van schade zichtbaar op plafond , vloer en muren . De omvang kan ik niet meteen inschatten.

Herstellen van vloer, kasten en muur na waterschade

Vloeren zijn beschadigd door waterschade. Muren hebben vochtplekken en kasten hebben in het water gestaan. Vloer bestaande uit laminaat is aan het opzwellen. Plinten komen van de muur. 3 muren beschadigd. Dit alles te herstellen.

Betegelen van klein stukje vloer en andere klusjes in huis

Graag een klusman voor allerlei werkjes voor nu en later: Er was een lek in de vloer van keuken/hall v/e appartement op 1e verdiep dat ondertussen hersteld is maar de vloer dient nog hersteld te worden. De nodige tegels zijn voorhanden, het betreft minder dan 1 m². Daarbij dient ook een vals plafond hersteld te worden in de hall op het gelijkvloers dat waterschade heeft opgelopen als gevolg van deze lek op het 1e verdiep.

Muur en vloer herstellen na waterschade

Vloer opschuren en muur bezetten. Ook kijken of het bad terug afgekit kan worden.

Laminaat herstellen herleggen na waterschade

Door een lek in de boiler (die zich in de keuken bevindt) kwam er water terecht op een klein deel van de laminaatvloer in de living. Het gaat om een drietal planken waarop verschillende oneffenheden te zien zijn, op een vloer van 28 vierkante meter.

Waterschade badkamer herstellen

Wij hebben door kapotte leidingen van de bovenburen een grote waterschade opgelopen in de badkamer. Betreft: Vloer komt omhoog, plafond beschadigd, tegels aan het bad, het bad zelf,kast,... graag hadden wij hiervan een prijsofferte laten opmaken. Kunt u mij verder informeren wat te doen?

Laminaat vernieuwen door waterschade

Ik ben wonende in een appartement te Sint-Amandsberg. Onlangs heb ik waterschade opgelopen door een verstopte toilet met gevolg dat mijn laminaat kapot. Mijn verzekering geeft me aangeraden om een specialist aan te nemen doordat het gedekt is door mijn verzekering. Nu is mijn vraag of ik een afspraak kan maken met jullie voor een prijs op te stellen en de vloer te vernieuwen. Laminaat bevind zich in de gang.