Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Woning renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woning renoveren:

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Het werk omvat: - volledige renovatie van de badkamer van 3.8m² inclusief afbrak oude bdk, installatie toilet en riolering, bouw inloop douche, ventilatie, verlichting, baddoekdroger/verwarming, tegels, plafond, en installatie lavabo, douche, kranen, meubels etc - bouwen een kleine toilet (1m2) op de gelijkvloers, met tegels op de grond, bepleisterde muren, installlatie kleine lavabo, vervangen dicht raam met openbaar (en kanteelbaar) raam - plaatsen van de nieuwe toilet afvoer tot de septische put in de kelder, deksel van de septische put vervangen - afbrak oude toilet, - bouwen muur + raam ipv zijdeur en raam van de oude toilet - gevel isolatie met crepi deels op de gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping op totale opervlakte van 46m²

Gevel boordsteen renoveren rondom huis

Het betreft hier enkel om de donkere boordsteen onder de waterkering(papensteen) rondom het huis die we zouden willen laten kaleien indien dit mogelijk is. Deze is echt niet mooi meer, hij heeft een witte uitslag (zout of kalkuitslag )denken we ,en sommige stenen schilferen ook. De afmetingen zijn ongeveer tussen 20 a 25 m² , rondom het huis. Dit is een alleenstaande woning.

Bestaande gevel renoveren en afwerken met sidings

Het betreft renovatie van de bestaande gevel nadat een bovenbouw gerealiseerd werd op een split level woning. De bovenbouw zal afgewerkt worden met sidings. Voor de bestaande gevel willen we zo veel mogelijk opties bekijken. De spouwmuur van de gevel werd reeds opgevuld met isoparels Ongeveer 200 m² te renoveren. Er zitten ongeveer 15 ramen. En er zijn 3 deuren en een garagepoort. Graag verschillende opties voor de gevel te renoveren-best ter plaatse komen kijken.

Gevel renoveren met isolatie

Momenteel steenstrips, niet wegdoen maar isoleren en ineens met afwerking door gebruik sandwichpanelen. Gelijkvloerse woning. Ongeveer 140 m² gevel, er zijn vier ramen en een deur. Werken tegen zomer uit te voeren, liefst voor de winter. Met isolatiewaarden volgens de norm voor de premie.

Afwerken van te renoveren woning

Wij zijn al een tijd bezig met het (zelf) verbouwen van onze woning. Er zijn nog enkele projecten die moeten afgemaakt worden en daarvoor willen we graag beroep doen op een aannemer. - badkamer vanaf ruwbouw (materialen buiten leidingen schaffen we zelf aan) - plinten plaatsen in de keuken - oude tweede badkamer afwerken (bad ombouwen, wc vervangen, douchedrempel herstellen) - hal afwerken (plafond en afwerking raam) - 2 deuren + ombouw vervangen Voor het aanvragen van onze lening hebben we voor 8 april een offerte nodig.

Strippen woning tot ruwbouw

Het strippen van een bestaande woning om te renoveren.

Renoveren van woning

Ik zoek een vakman voor het opmetsen van 1 nieuwe muur aan de voorgevel in ytong met oppervlakte 18 m², in deze muur komen 2 ramen van 270/80 en verder moeten er 3 nieuwe raamopeningen worden gemaakt in een volle muur. Op de bovenverdieping 2 ramen van 270/80 en op de benedenverdieping een schuifraam . De werken dienen ten laatst eind oktober te starten. Woning kan bezichtigd worden na afspraak.plan ter beschikking.

Strippen van een woning

Omdat wij ons huis totaal renoveren zouden wij ons huis helemaal moeten strippen