Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Zonnepanelen verplaatsen naar andere woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonnepanelen verplaatsen naar andere woning:

Zonnepanelen verplaatsen naar andere woning

Wij verhuizen half april en onze zonnepanelen moeten nog verplaatst worden. Het gaat om 22 zonnepanelen die drie maal 400 volt omvormen, dit kan eveneens overgenomen op onze nieuwe woning. Net zoals de haken die gebruik worden om ze vast te zetten. Ze liggen nog maar een jaar op onze oude woning, maar nieuwe eigenaars wensen ze niet over te nemen.

Zonnepanelen verplaatsen

Ik heb mijn woning te Waarschoot verkocht , de kopers willen mijn zonnepanelen niet overnemen. Die zonnepanelen moeten meeverhuisd worden naar mijn nieuwe woning in Eeklo. Het gaat om 16 zonnepanelen.

Zonnepanelen verplaatsen naar een ander woning

Ik heb op mijn huidige woning voor 5. 800 wpiek aan zonnepanelen liggen. Ik zou deze panelen willen overplaatsen naar mijn nieuwe woning met natuurlijke alle bijhorende onderdelen. Wat gaat mij dit kosten. Mijn huidige woning is met een dat van 35° en het is zonder verdiep. De nieuwe woning heeft een dak van 45° en is met een verdiep. Zou kunnen zijn dat er een gedeelte op de vrij staande garage geplaatst moeten worden.

Verplaatsen zonnepanelen

We gaan onze garage afbreken waarop 6 zonnepanelen zitten. De bedoeling is om 3 zonnepanelen te plaatsen op ons nieuw tuinhuis en om 3 zonnepanelen te plaatsen op het dak van ons huis (waar al verschillende zonnepanelen liggen)

Zonnepanelen te verplaatsen

Te verplaatsen zonnepanelen 18 stuks op een hellend dak plus toebehoren.Af te nemen van zonnepanelen op woning te Waregem en terug te plaatsen op woning te Zwevegem