Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

471 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: oude haard met schouw verwijderen en vaste trap naar zolder, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, plafonds verlagen, draadafsluiting Bekaert plaatsen, beton storten, cement bepleistering met isolatie, bekleden van carport en installeren van garagepoort, oprit en terras aanleggen in polybeton, houten gevelbekleding zonder isolatie, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 17 november 2017

Plafond gyproc verlagen

Plafond in gyproc verlagen.
maandag 13 november 2017

Nazicht regenwaterinstallatie

Nazicht regenwaterinstallatie (type GEP - TEA3)-regenwatermanager blijft drinkwater aanvoeren, ook al zou de regenwaterput voldoende gevuld moeten zijn met regenwater.
maandag 13 november 2017

Plaatsen afvoergoten

In ons bedrijf dienen afvoergoten geplaatst te worden in de betonvloer van onze werkplaats. De afvoergoten zijn reeds bij ons besteld en geleverd, het betreft afvoergoten voor zware belasting (hijswerktuigen). De betonvloer is reeds op maat uitgeslepen. Het gaat dus enkel om het plaatsen van de goten (lengte 21 m).
zaterdag 11 november 2017

Opruimen bouwafval

Wij hebben een oude woning gerenoveerd en al het bouwafval ligt nog in de tuin (stenen, hout, badkuip, etc). De tuin is bereikbaar via de achterzijde waardoor men er gemakkelijk aankom om alles weg te nemen.
donderdag 9 november 2017

Oude haard met schouw verwijderen en vaste trap naar zolder

Ons huis is gebouwd eind jaren 50. Een oude open haard met schouw zou moeten verwijderd worden. Deze schouw loopt door 1 kamer en draagt mogelijk een deel van de dakconstructie. Graag wil ik ook een nieuwe trap laten plaatsen van de eerste verdieping naar de zolder en de huidige schuiftrap laten verwijderen.
dinsdag 7 november 2017

Hetstellen parket na waterschade

Herstellen van parket na waterschade. Ik kan foto's doorsturen van de huidige schade. Oppervlakte is ongeveer 10 vierkante meter dat moet aangepakt worden. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 5 november 2017

Vervangen hendel klik-schuifraam

Ik heb een klik-schuifraam waar de hendel het begeven heeft. Graag een nieuwe te installeren daar dit de enige uitgang is naar de tuin. Deze kunnen we nu niet gebruiken.
zaterdag 4 november 2017

Badkuip vervangen

Er is een stuk uit mijn badkuip gebroken. Vervangen van badkuip.
zaterdag 4 november 2017

Waterdicht maken of opvullen oude beerput

Het gaat om een put van 3000 liter die mag opgevuld worden, aangezien we nu rechtstreekse afvoer hebben.
zaterdag 4 november 2017

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint is afgebroken en is in de bak geschoten. Het rolluik is nu dicht en kan dus niet meer open. Graag iemand om deze terug in orde te brengen.
vrijdag 3 november 2017

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Uitbreken van buitenmuur ( met verdieping boven ) en plaatsen van poutrel ( ongeveer 6 m )
vrijdag 3 november 2017

Regenwaterput in bestaande woning

Graag willen wij een regenwaterput installeren in een bestaande woning om te gebruiken voor de 2 toiletten, wasmachine en buitenkraantje. Momenteel is enkel stadswater voorzien. De regenput kan ingegraven worden in de voortuin.
woensdag 1 november 2017

Kleine herstelling aan hekstijl en hek

Tijdens een verhuis heeft een chauffeur de gemetselde hek stijl + houten hek geraakt van mijn woning. Graag herstelling hiervan.
woensdag 1 november 2017

Beton storten

Ik wil de paddock van mijn paarden laten betonneren. Het gaat in totaal om een stuk van 41 op 46 meter. Ik had graag voor deze oppervlakte en ook voor 20 m op 20 m een offerte gehad.
dinsdag 31 oktober 2017

Een verlaagde plafond plaatsen

De bestaande oude plafond afbreken+ houten rooster aanpassen zodat het past voor een nieuwe standaard witte geplastificeerde plafond 16 m². Isolatie was nat van ongeveer 8 m². Deze vervangen glaswol 18 cm dikte.
maandag 30 oktober 2017

Blokhut Luna plaatsen met beton gieten ondergrond

Graag wil ik mijn blokhut Luna 290 x 290 ext 300 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Ik wens de prijs voor de installatie incl. Vloer en inclusief dakgoten.
maandag 30 oktober 2017

Aanpassing locatie toilet in bestaande woning

Aannemer: Ik zit in mijn nieuwe woning met een foute ligging van mijn toilet. De badkamer was initieel gelokaliseerd in de badkamer naast de keuken. De vorige eigenaars hebben de keuken uitgebreid. De toilet is gebleven en is bereikbaar via een deur meteen in de keuken. Ik heb de mogelijkheid om uit te wijken met de toilet naar een berging in een gang. Deze berging ligt boven de kelder. Deze kelder grenst aan de oprit (verhard met klinkers) langs waar de afvoer bereikt kan worden. In de kelder is tevens de watervoorziening ter beschikking. De berging is meer dan ruim genoeg om een toilet te plaatsen. Bij de technische dienst is aangegeven dat de toilet rechtstreeks aangesloten mag worden zonder septische put.
zaterdag 28 oktober 2017

Oprit en terras aanleggen in polybeton

Wij zijn op zoek naar iemand die een oprit en terras kan leggen, het liefst in polybeton of een ander duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Terras en oprit zijn samen ± 42 m².
vrijdag 27 oktober 2017

Gat dichten muur - stuccen

Bij 1 van onze cliënten in Gentbrugge is er een gat in de muur dat zou moeten gedicht worden met staalwol en bepleisterd worden. Als u liever een cash betaling heeft kunnen we er ook voor zorgen dat de cliënt cash voorhanden heeft.
donderdag 26 oktober 2017

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Achtergevel, zuidwest, van een burgerwoning, bepleistering komt lost. Hout voor zicht, onderhoudsvrij, goede beschutting gevel en ventilatie. Vrezen bij (verkeerde) isolatie van achtergevel vochtproblemen in huis, oud herenhuis, kamer vocht moet via de muur naar buiten kunnen, willen geen aanslag in kamers. Denken hout biedt hier oplossing, mooie afwerking, uitzicht, onderhoud, plaatsing. Halfopen woning of rijhuis De oppervlakte is ongeveer tussen 30 tot 45 m².
maandag 23 oktober 2017

Onderhoud mazoutkachels

Onderhoud mazoutkachels twee stuks.
zondag 22 oktober 2017

Vloer/laminaat leggen in woning

De bestaande vloer en laminaat vervangen door vloer of laminaat in de berging/wc/living en veranda. Nakijken of de buizen er onder nog in goede staat zijn, anders deze ook vervangen. De vloer in de veranda/berging/wc ophogen. Graag in de maand maart of april de werken laten uitvoeren.
maandag 16 oktober 2017

Rioleringswerken

Buizen leggen in de grond rond de woning naar de straat voor afvoer van afvalwater en regenwater naar de riool. Nu loopt alles naar een gracht. Buizen zijn reeds aangekocht.
donderdag 12 oktober 2017

Herstellen van afvoergoten voor en achterzijde

1) vooraan is een gedeelde afvoer van dakgoot en badkamer naar de straat, deze loopt over indien we bad laten leeglopen. 2) bij hevige regenval lekt afvoergoot van ons plat dak (zichtbaar op terras). 2) afvoergoot en achteraan.
woensdag 11 oktober 2017

Aanleggen parking in agrarisch gebied

Wij willen een stuk weide omvormen tot parking voor klanten (ong 100m²). Vermits we in agrarisch gebied zitten, mogen we geen verharde parking aanleggen en dienen we op zoek te gaan naar een duurzame oplossing die niet vergunningsplichtig is zoals Honingraat structuur met gras.... We zijn eigenlijk ook nog wat op zoek naar welke mogelijkheden er bestaan en toegelaten zijn.

Partners

Partners van Casius