Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
565 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 22 juni 2018

Regenwaterput boren

Wij zouden graag een regenwatetput willen laten boren vooral om de tuin en de groentetuin te voorzien van water. We weten nog niet war precies in de tuin en laat ons ook over de volume ervan adviseren door de vakman
donderdag 21 juni 2018

Verluchtingsgat in garage aanbrengen

Ik wil graag een verluchtingsgat in de garage laten aanbrengen. Een gat is er al, maar er is een tweede nodig voor de keuring van de verwarmingsketel.
zaterdag 16 juni 2018

Scheur herstel expertise

Onze buitenmuur - gevel vertoont sinds aankoop een scheur bovenaan, de scheur is aan de buitengevel. De scheur heeft een lengte van 3 meter en die loopt van beneden naar boven. Hiervoor werd reeds een waterlek opgelost aan de draagbalk van het dak, waterlek werd opgelost en er werd een nieuwe balk gestoken. Graag advies over de scheur en mogelijke oplossingen om dit te verhelpen.
donderdag 14 juni 2018

Afbraak bovenmuur

Afbraak bovenmuur (linteel (vermoedelijk gewapend beton & bakstenen erboven) Hoogte onderrand +- 3,4 m Hoogte bovenrand +- 3,8 à +- 3,9 m Lengte 3 m Ingang van perkeerplein.
vrijdag 1 juni 2018

Trapgat / verplaatsen en nieuw zagen in beton

Bestaande trapgat dichten . En een nieuw zagen in beton, om daar op termijn een trap in te steken
vrijdag 1 juni 2018

Waterput boren om tuin te besproeien

Waterput boren + plaatsen pomp. Voor de tuin , water besproeien.
donderdag 31 mei 2018

Waterput herstellen en waterdicht maken

Bezinkput is lek, geurhinder en verzakking in terras.
zaterdag 26 mei 2018

Velux zonnescherm plaatsen

Plaatsen nieuw buitenste zonnescherm met haken. Velux GHL 606 3000. Is al beschikbaar.
zaterdag 26 mei 2018

Velux rolluiken plaatsen

Plaatsen van velux rolluiken. Dit is voor gelijkvloers en eerste verdieping, in totaal zijn het 4 rolluiken die moeten worden geplaatst.
woensdag 23 mei 2018

Grondwaterput boren

Putboringen tot 20 meter diepte. De waterput zou geschikt moeten zijn voor de besproeiing van mijn tuin & planten, poetsen van de wagen . Afwerking put en plaatsen van een passende pomp en kraan.
dinsdag 22 mei 2018

Elektrische kabel zonnewering herstellen

Bij de zonnewering op een veranda is een kabel afgesprongen waardoor deze niet meer kan ingetrokken of uitgeschoven worden. Plaatsing nieuwe kabel en zorgen dat de luifel terug functioneert.
zondag 20 mei 2018

Ingraven trampoline

Graag had ik een ronde trampoline van 4m30 diameter laten ingraven gelijk met de grond (kuil graven + plaatsen worteldoek of dergelijke) en monteren Ons huis is een gesloten bebouwing dus niet bereikbaar met graafmachines e.d.
zondag 20 mei 2018

Put en pomp plaatsen voor grondwater

We zouden graag grondwater kunnen gebruiken om de tuin te bewateren en het terras en oprit kunnen kuisen met grondwater.
zaterdag 19 mei 2018

Nieuw toilet plaatsen

Onze toiletpot,boven aan de slaapkamers en badkamer, is aan vervanging toe. Dus zowel het toilet als de spoelbak De afvoerleiding van het toilet die naar beneden gaat richting sceptische put, moet ook eens grondig vrijgemaakt worden. Ik heb met een onstoppingsveer een deel vrijgemaakt maar de afvoer maakt een bocht van 90 graden ( afvoer is zichtbaar in de garage) en mijn veer is niet lang en krachtig genoeg. Voldoende.
vrijdag 18 mei 2018

Boren waterput en pomp plaatsen

Graag een werkende waterput met pomp voor beregening, vijvers en toiletten. Momenteel gebruik ik oppervlakte water maar de kwaliteit is niet goed genoeg. De pompinstallatie aan te kopen via de vakman .
donderdag 17 mei 2018

Putdeksel vervangen van hotel

Voor ons Hotel zitten wij met gebroken deksel op onze vet prut, dit resulteert uiteraard in geurhinder. Kunnen jullie ons helpen bij het vernieuwen van deze deksel.
donderdag 17 mei 2018

Velux verduisteringen en zonneweringen plaatsen

Plaatsen van 5 velux verduisteringen. (automatisch? ) Plaatsen van 3 zonweringen.
maandag 14 mei 2018

Aanleg oprit in betonnen klinkers

Plaatsen van een oprit in betonnen klinkers; inclusief voorbereidende grondwerken, materiaal en uitvoering. Wij hebben een licht hellende oprit van ongeveer 50 m² en een pad richting voordeur van 5m². Dit pad heeft een niveauverschil van circa 10cm ten opzichte van de oprit. Er dient 1 putdeksel te worden ingewerkt. De oprit is bestemd voor normale personenwagens.
zondag 13 mei 2018

Gat in buitenmuur maken en dampkap plaatsen

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen bij het maken van een gat in een buiten muur. Voor de afvoer van een dampkap. Onze dampkap gaat niet naar buiten en willen dit bekomen. Wij wonen op een appartement op de 2 de verdieping. Het plaatsen van de dampkap kan eventueel ook
zondag 13 mei 2018

Restauratie antieke stalen voordeur met dubbel glas

Vervangen glas (dubbel glas indien mogelijk ) + aanbrengen dichtingen. Oude stalen deur moet gerenoveerd worden met vervanging van glas.
zondag 13 mei 2018

Deurdorpel herstellen

De dorpel van de voordeur bestaat uit 2 delen. Het rechter gedeelte is naar buiten verschoven over ongeveer 2 cm. Graag voorstel van herstelling.
zaterdag 12 mei 2018

Grondwaterpomp plaatsen

Grondwaterpomp laten plaatsen.
zaterdag 12 mei 2018

Architect gezocht voor plannen van verbouwing

Architect gevraagd voor de plannen van de verbouwing.
vrijdag 11 mei 2018

Dakraam laten plaatsen

Onze zolder wordt gerenoveerd tot een slaapkamer. Plaatsen van een velux. Dit betreft één dakraam.
vrijdag 11 mei 2018

Septische put plaatsen

Ik heb water in de kelder . Komt zeker van de septische put ... (geur). Dus ik wil graag een septische put van pvc in de oude plaats binnen plaatsen .

Partners

Partners van Casius