Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
540 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

woensdag 20 maart 2019

Nazicht en herstellen waterschade plafond

Het platdak 30m² boven onze keuken heeft grote waterschade geleden. In de keuken zijn de gyproc platen naar beneden gevallen door het gewicht van het water & de natte isolatie. De waterlek is waarschijnlijk afkomstig van een 3de die door werken aan het huis naast ons. Ofwel: - De roofing is beschadigd met de stelling die erop stond . De afdakgoot van het bovenliggend dak te kort heeft ingekort waardoor het bij ons binnensijpeld De schade herstellen ,vervangen roofing , nieuwe isolatie, nieuwe gyrpoc platen, verven, ...
dinsdag 19 maart 2019

Blokhut in elkaar steken

Een blokhut in elkaar te steken, 295 x295cm + 300 extensie, (ondergrond is niet nodig, die is al voorzien).
vrijdag 15 maart 2019

Herstellen deuren tuinhuis

De deuren van mijn tuinhuis zwaar beschadigd en wil ik deze laten herstellen. De deuren zelf zijn nog goed, maar hangen nu compleet scheef en kunnen niet meer goed sluiten.
vrijdag 15 maart 2019

Waterput boren

Waterput boren voor algemeen gebruik in tuin en woning .
donderdag 14 maart 2019

Nieuwe veranda bouwen

Bestaande constructie in hout en golfplaat moet afgebroken worden en vervangen worden door een nieuwe waterdichte constructie niet in het glas en met een schuifraam om buiten te gaan.
donderdag 14 maart 2019

Inrichting zolder en kelder

Maken van 2 kamers 16m²+18m² op de zolder, parket en isolatie zijn reeds in orde. De kelder 9m² moet volledig proper gemaakt worden , tegelvloer en muren mooi afwerken.
zondag 10 maart 2019

Gyproc plafond vervangen en schilderen

Er moet een stuk van een gyprocplaat vervangen worden(plafond) en eventueel het plafond volledig op nieuw verven
woensdag 6 maart 2019

Dakdoorvoer maken en ventilatiesysteem plaatsen

Installeren van een wc ventilatiesysteem. ventilatiebuis van gelijkvloers wc door betonplafond naar wc eerste verdiep en door houten zoldervloer naar zolder en daarna dakdoorvoer nabij de nok. Stille electr afzuiging wc lucht. Ventilatie + doorvoer.
maandag 4 maart 2019

Terras met overdekking te maken

ik wens een kleine overdekking te laten maken van een stuk van het terras. momenteel staat er een klein berghok, de bedoeling is dit berghok te verwijderen en een kleine overdekking te maken waar men ook onder kan zitten. Er moet ook een deel gevloerd worden. Terras : 2 m op 3 m.
zaterdag 16 februari 2019

Bestaande gashaard bekleden in Promatect platen en metalstuds

Brandwerende aankleding in bestaande gashaard te plaatsen in Promatect platen en metalstuds.