Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

382 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen, kelder uitgraven en funderen, plaatsen zonnepanelen, opening naar zolder en trap plaatsen, terras aanleggen, tuinafsluiting plaatsen, reinigen terrasvloeren en inox balustrade, tuin en terras renoveren, zolder verbouwen, plaatsen tegels, plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond, gyproc zolder, zolder isoleren, betonnen balkonterrassen renoveren, garage bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 20 mei 2017

Terras aanleggen

Er dient ongeveer 30 m² terras aangelegd te worden met tegels van 60x60 en 2 cm dik. Er zijn weinig hoeken en kanten, veelal recht. Het terras moet afgewerkt worden met boordstenen rondom rond en er dient een bestaand afwateringsrooster verplaatst te worden tegen het terras.
vrijdag 19 mei 2017

Opgieten van beton

Ik zou graag een plaats van 4 op4 meter laten beton opgieten in de tuin en dit mag tot 10cm ongeveer hoog zijn er liggen nu al stenen in die ik niet kan wegnemen dus misschien kunnen er ze in blijven en erover gieten ik heb al grave , zand en cement maar nog geen betonmolen en kan dit niet zel.
vrijdag 19 mei 2017

Klusjesman nodig

Graag een klusman voor het : - Plaatsen douche (goot), badkamermeubel, betegelen, deuren, afwerking... - Tuin: onderhoud, ingraven trampoline, zwemvijver.
donderdag 18 mei 2017

Afbreken tuinhuis en afvoer van materiaal

Tuinhuis van 3 op 6 m afbreken + oversteek van 1 op 6m . Staat op betonenvloer (vloer moet behouden blijven) + verplaatsen van 4m³ hout dat er tegen ligt. Graag voorstel inclusief afvoer van materialen.
dinsdag 16 mei 2017

Betonnen balkonterrassen renoveren

Betreft 2 balkonterrassen van elk 14,30 meter achteraan appartementsgebouw. Balkonterrassen dienen vernieuwd of gerenoveerd. Er is vrees voor betonrot. We zoeken iemand (betonexpert) die ons eerst kan zeggen of het effectief nodig is voor totale vernieuwing al dan niet renovatie. Zo weten we zeker welke keuze te maken om dan pas een gepast vakman te zoeken.
dinsdag 16 mei 2017

Kleine herstelwerken uit te voeren

In onze vereniging zijn een aantal kleine herstelwerken uit te voeren: deurpomp vervangen, draadloze deurbel monteren, kraan vastzetten, ...
maandag 15 mei 2017

Elektrische waterverwarmer beter aan de muur bevestigen

Ik merk dat mijn water verwarmer scheef hangt en ik zou hem graag beter bevestigd zien aan mijn muur, zodat hij recht hangt. Er is een schroef niet goed bevestigd aan de muur. Met de water verwarmer zelf is er geen probleem. Ik bezit ook nog de originele installatie- en gebruiksaanwijzing. Contact enkel via email.
maandag 15 mei 2017

Gyproc afwerken dringend

Het gaat over het toewerpen van de naden van de Gyproc. Door een te kort aan tijd en een naderende verhuis datum zijn wij op zoek naar iemand die dat zou kunnen afwerken. Alle platen hangen al.
maandag 15 mei 2017

Vastschroeven toiletbril

Vastschroeven van een losse toiletbril voor hangtoilet.
maandag 15 mei 2017

Diverse klussen

Werken in huis. Venster en deur terug slotvast maken. Lusters terug recht hangen. Luster (her)aansluiten elektriciteit. Deurtjes keuken terughangen. Keukenkraan vervangen. Silicone vervangen keuken. Gat droogkast maken. Lichtje badkamer aansluiten. Gaten boren elektriciteit living. Brievenbus. Gang behangen. Trap schilderen. Koer schilderen.
zondag 14 mei 2017

Dakgoten schilderen en herstellen

Schilderen, uitkuisen en herstellen van dakgoot.
zaterdag 13 mei 2017

Opening naar zolder en trap plaatsen

Ik zou graag mijn zolder inrichten: Openen zolder (beton) , plaatsen van trap, herstelling van dak , dakisolatie , afwerking met speelkamer.
vrijdag 12 mei 2017

Steunbalken leggen

Ik heb hulp nodig met het leggen van steunbalken op een ondergrond van stabilisé. Deze steunbalken dienen om een steenschotten op te leggen als terras. De contouren van het terras werden reeds geplaatst door betonbalken. Ik heb vooral hulp nodig om deze balken op niveau te leggen, het uitmeten van de waterpas over de ganse lengte en breedte van het terras. De bedoeling is om de steunbalken in te bedden op een bed van metselspecie. Er dienen 11 balken gelegd te worden over een lengte van 11,27. Breedte van het terras : 3,95 m.
vrijdag 12 mei 2017

Diverse klussen uit te voeren

Ik had graag een prijsofferte willen krijgen voor het emailleren van een zitbad (82cm op 92 cm) te Dendermonde. Alsook het schilderen van de badkamer muurtegels (8m²), alsook de voordeur van een kleine frigo in de keuken. Indien ook mogelijk de prijs van 1 doucheraam en 1 douchedeur + het plaatsen op het zitbad.
woensdag 10 mei 2017

Plaatsen bulex in caravan

Wij hebben een nieuwe bulex om te vervangen in onze caravan en zoeken een erkende chauffagist om dit te aan te sluiten.
woensdag 10 mei 2017

Afgraven tuin

Graag zou ik mijn tuin van 104 m² laten afgraven.
zondag 7 mei 2017

Gaskachel herstellen

Vernieuwen thermostift.
zondag 7 mei 2017

Zolder verbouwen

Vaste trap naar zolder plaatsen. (momenteel uitklapbaar trapje aanwezig maar op verkeerde plaats. ) er moet dus wel een nieuw gat gemaakt worden voor de vaste trap. Door een betonnen vloer. Op zolder verwarming voorzien en opsplitsing ruimte in 2 kamers.
zondag 7 mei 2017

Gas doortrekken en toestel plaatsen

Gas moet doorgetrokken worden van de ene kamer naar kamer ernaast plus toestel plaatsen. Dat toestel moet ook met de vakman worden besproken.
zaterdag 6 mei 2017

Monteren van opklapbed

Assemblage van de opklapbare éénpersoonsbed van Weba en vastmaken aan de muur.
donderdag 4 mei 2017

Klussen in huis uit te voeren

Vervangen keukenkraan, ontstoppen bad en wc; vervangen glas in 3 binnendeuren klein defect aan rolluik slot garagepoort vervangen.
woensdag 3 mei 2017

Verwilderde tuin opruimen en zaaien gras

Stuk bouwgrond van net geen 5 are. Verwilderd met bramen, klimop, laag struikgewas en sparren. Wij wensen alles te verwijderen en te vernietigen en nadien te bezaaien met gras.
woensdag 3 mei 2017

Keuken schilderen

Keuken opnieuw verven. Ongeveer 25 m².
dinsdag 2 mei 2017

Verven, gordijnen luxaflex ophangen

Verven van muren en plafond (80 m²), 6 luxaflex gordijnen ophangen.
dinsdag 2 mei 2017

Plaatsing houten of pvc plafond op bestaande plafond

Prijs voor het plaatsen van 2 plafonds in houten of pvc planchetten met isolatie tussen Op bestaand plafond. Afmetingen van de kamers : - 1 afmetingen 4 m op 3 afmetingen 3,5 op 3 meter.

Partners

Partners van Casius