Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

419 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: balkons vergroten van appartement, terrasoverkapping in hout maken, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gietvloer plaatsen op 65m², afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, rioleringswerken uitvoeren, vochtproblemen in kelder verhelpen, beton storten binnen en buiten voor magazijn, steken van regenwaterput, voegen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 15 augustus 2017

Metalen zij gevelbekleding met isolatie plaatsen

Isoleren en bekleden met (metaal)platen. De oppervlakte van de zijgevel bedraagt 77 m². Het is de bedoeling om voldoende te isoleren zodat er van de premie gebruik kan gemaakt worden.
dinsdag 15 augustus 2017

Chapen van terras

Het chappen van mijn terras. Het is ongeveer 50 vierkante meter en de dikte van de chape is 10 cm. Graag had ik het wel met een vrachtwagen met pomp laten doen.
zondag 13 augustus 2017

Afzuigsysteem verder doortrekken naar buiten met tussenstuk

We hebben een afzuiging laten steken in onze badkamer en deze komt nu uit in onze zolder. Die lucht zou naar buiten moeten via een tussenstuk door ons dak.
zondag 13 augustus 2017

Voegen nieuwbouw

Voegen van nieuwbouw. Plan ter beschikking.
zaterdag 12 augustus 2017

Inox schouw op bestaande schouw plaatsen

Bestaande schouw in steen moet worden dichtgemaakt en vervangen worden door nieuwe inox/aluminium buis. Is voor bestaande verwarmingsintalatie/centrale verwarming op mazout.
zaterdag 12 augustus 2017

Afbraak tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal.
woensdag 9 augustus 2017

Betonverharding gieten voor garage met voorzieningen

We zoeken iemand voor het gieten van een plateau voor de garage (8mX5m) aan een nieuwbouw. Graafwerken, bekisting, voorzieningen voor afvoer regenwater, toevoer water, elektriciteit ...
woensdag 9 augustus 2017

Metsen authentieke open haard

Binnenwerk : open haard. Er zou een mooie authentieke open haard moeten gemetst worden. Ook met de nodige ornamenten, vloertegels errond, verluchting waar nodig,...
maandag 7 augustus 2017

Diverse klussen uit te voeren

Ophangen lampen binnen en buiten. Plint plaatsen badkamer met tegels.Een plank maken en daarop tegels aan vastzetten . Plank onderaan de badkuip. Terras voegen. Terras 5 op 7 m.
zondag 6 augustus 2017

Het plaatsen van een terrasafkapping

Plaatsen van een terrasafkapping. Het betreft plat dak met goot.
zaterdag 5 augustus 2017

Diverse klusjes: schrijnwerk, loodgieterij, schilderen,...

In elke kamer van ons huis moeten nog kleine klusjes gebeuren; te klein voor 1 stielman om af te komen maar samen ettelijke uren werk: deurlijst maken, plinten en moluren plaatsen, traphal schilderen, chauffage sprayen, wc monteren, deuren inbouwkast vast zetten,...
vrijdag 4 augustus 2017

Diverse klussen uit te voeren

Ophangen lampen binnen en buiten. Plint plaatsen badkamer met tegels. Terras voegen. Schilderwerken buiten.
maandag 31 juli 2017

Klink vervangen, deur plamuren en verfresten op hout verwijderen

Ik zou een klink van de veranda willen laten vervangen. Deur laten plamuren ,balkjes rond raam in de deur. En verfresten op hout laten verwijderen.
zondag 30 juli 2017

Herstellen gaas vliegendeur

Het gaas van onze vliegendeur is beschadigd en moet vervangen worden. De vliegendeur is ongeveer 150 cm x 250 cm.
zondag 30 juli 2017

Zonnepanelen plaatsen

Ik zoek een vakman voor zonnepanelen te plaatsen. Alles is hier op elektriciteit zodus dat lijkt mij wel een interessante investering.
vrijdag 28 juli 2017

Allerlei klussen uit te voeren

Lichtstraat herstellen, schotelantenne demonteren, sloten van voordeurramen herstellen, voordeurknop monteren, glas in binnendeur vervangen
maandag 24 juli 2017

Houtworm curatief behandelen met xylamon

In een huis dat ik aan het verbouwen ben, dienen de houten plafondbalken en vloeren behandeld tegen houtworm.
donderdag 20 juli 2017

Herstellen schuifdeur, achterdeur en dubbelglas

Zijn beschadigd en te herstellen : schuifdeur, achterdeur, dubbelglas bureel ingeslagen.
woensdag 19 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen rond velux

Isoleren rond de velux: Op mijn zolder is 12 cm schuimplaatisolatie aanwezig onder het dak. Vóór het laten plaatsen van een Velux, lieten die totaal geen geluid van de drukke steenweg door. Na het plaatsen, stelde ik vast dat het geluid even erg was met raam open of dicht. I Na twee mislukte pogingen door klusjesmannen (één met uitzetisolatie uit een spuitbus en één met rotswol)
woensdag 19 juli 2017

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel plaatsen in rechte schouw.
woensdag 19 juli 2017

TV kast in elkaar steken

Ik heb een tv-kast oneline besteld maar het lukt mij niet om ze in elkaar te krijgen.
dinsdag 18 juli 2017

Herstelling schuifraam

Sinds een tijdje zit één kant van ons schuifraam geblokkeerd en krijgen we het niet meer open. Dit is PVC. Waarschijnlijk is het het slot of het mechanisme.
dinsdag 18 juli 2017

Steken van regenwaterput

Er moet een waterput van 5000l gestoken worden.
maandag 17 juli 2017

Terras vernieuwen met duurzaam hout

Houten terras moet vernieuwd worden met duurzaam hout. Ondergrond moet eerst verbeterd worden. Oppervlakte terras 20 m². ( gestabiliseerd zand met betonstenen afgeboord)
zondag 16 juli 2017

Verstopping regenwaterput verhelpen

Regenwater ruik erg naar rioolwater stank is soms nie te harden. Waarschijnlijk ergens een verstopping. Wasmachine bad douche en vaatvaas water loop deels in de waterput.

Partners

Partners van Casius