Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

327 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, uitbreken steunmuren, herstellen metalen garagebox met nieuw dak en kantelpoort, woning opfrissen, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen, onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 28 februari 2017

Tuinhuis 2m90op2m90

Tuinhuis plaatsen van 2m98op2m98 Op betonnen vloer (vloer ligt er al)
maandag 27 februari 2017

Elektrische boiler 100l badkamer vervangen

Elektrische boiler 100l in badkamer zou vervangen moeten worden.
maandag 27 februari 2017

(mechanische) ventilatie huis

Plaatsen van een mechanische afvoerventilatie in natte ruimtes.
maandag 27 februari 2017

Aluminium garagepoort herstellen

Panelen garagepoort herstellen of te vernieuwen. Garagepoort in aluminium.
zondag 26 februari 2017

Krassen verwijderen op tuinhuis

Krasverwijderingen herstellen op PVC Déco Grosfillex tuinhuis.
zaterdag 25 februari 2017

Gevelbekleding met steenstrips of met crepi

Ik wil de gevel laten renoveren met steen strips of met crepi. Ongeveer een 146 m² zou moeten worden gerenoveerd. Graag een prijsofferte en advies.
vrijdag 24 februari 2017

Muur metsen en betonplaat gieten

Ik had graag een betonplaat gegoten en een muur gemetst tegen een muur van mijn buur.
donderdag 23 februari 2017

Schuifdeuren aan kleerkast herstellen

Beide schuifdeuren (nogal zware) zijn van de kleerkast geraakt en zouden er terug aan moeten. Moet wel degelijk gebeuren zodat ze niet weer ontsporen en afbreken.
donderdag 23 februari 2017

Nieuwe deurbel en parlofoons installeren

Onze deurbel en parlofonen op 1e en 2e verdieping zijn al een tijdje kapot. We willen een eenvoudige deurbel (zonder nieuwe snufjes: camera e. d.) en parlofoon op 1e en 2e verdieping.
donderdag 23 februari 2017

Ikea meubels monteren

Komende weekend zou ik in de Ikea enkele meubels willen kopen. Ik ben op zoek naar iemand die deze nadien wil monteren thuis. Het gaat om volgende artikelen: * 2 kinderbedden (Flaxa): 1 met hoofdeinde met opbergruimte en onderbed en 1 met onderlades * bedbank met 2 lades (Brimnes) * 3 kleerkasten (Stuva) ~> niet zo heel groot * 2 schoenenkasten (Bissa)
maandag 20 februari 2017

Woning opfrissen

Een aantal verbeteringswerken zoals: plafond vernieuwen (waterschade), vloerbekleding vernieuwen (versleten), ...
vrijdag 17 februari 2017

Klusjesman plaatsen van vensterbank

Ik ben op zoek naar een klusjesman voor het plaatsen van 5 vensterbanken.
woensdag 15 februari 2017

Verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen

Verwijderen van oude afsluiting , Sparren , het groen af val mee doen. Volledige opruim. Plaatsen van nieuwe tuinschermen. Ongeveer 40 lopende meters. Voor de tuinschermen kan ik eventueel zelf zorgen. De hoogte 1.80 meter. Graag in de maand maart de werken kunnen starten.
dinsdag 14 februari 2017

Klusjes rolluiklint vervangen

Ik zoek een klusjesman voor het vervangen van een rolluiklint.
dinsdag 14 februari 2017

Leggen van beton voor terras en tuinhuis

Betreft aanlegging van een betonvloer met als functie terras en tuinhuis. Omvang is 100 m², waarvan de helft dient gepolierd te worden en voorzien van een afwerkingslaag.
zaterdag 11 februari 2017

Ophangen kaders e.d.

Ik verhuis tegen eind februari van een huis in de stadsrand van Gent naar een in Sint-Amandsberg. Dat maakt dat tegen die tijd (eerste/tweede week van maart) nogal wat kaders, schilderijen, een grote muurversiering, wat rolgordijnen en ook een aantal rekken zullen moeten worden opgehangen worden in het nieuwe huis. Een en ander zal naar schatting neerkomen op minstens vier uur werk.
vrijdag 10 februari 2017

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht

Graag zouden wij uw prijsofferte ontvangen voor onderkappen of onderzagen van een bestaande buitenmuur tegen opstijgend vocht (geen injectie) voor het renovatieproject. Graag prijs (de lopende meter) voor de onderkapping + type vochtscherm te vermelden. Onderkappen of onderzagen van zowel binnen -en buitenmuur Lengte = 4,8m Detail in bijlage samenstelling muur - binnenmuur=14cm - spouw=3à5cm - buitenmuur=9cm 3. Is het mogelijk om een renovatiepremie voor de vochtbestrijding aan te vragen? 4. Is het mogelijk om een afspraak te maken op de werf? 5. Er is reeds vorstschade aan de gevelsteen 6. Vermoedelijk is de oorzaak van het opstijgend vocht de afwezigheid van EPDM onder de bestaande terrastegels.
donderdag 9 februari 2017

Reinigen en schilderen van gevel

Reinigen en schilderen van gevel ad. 125m² van een gerenoveerde hoeve. Er zitten 16 ramen PVC ramen in, deze moeten niet geschilderd worden. Werken zijn uit te voeren van zodra het weer het toelaat, in overleg met vakman natuurlijk.
woensdag 8 februari 2017

Scheur herstellen in muur

De muur is minder dan 15 m². Graag wil ik de scheur herstellen. De scheuren bevinden zich op drie verschillende plaatsen in de voorgevel.
woensdag 8 februari 2017

Rooster op schoorsteen dak plaatsen

We willen een rooster op onze schouw laten plaatsen tegen kauwen en dergelijke. Graag zo snel mogelijk.
zondag 5 februari 2017

Verhuizen van zonnepanelen

Een zeven-tal jaar geleden heeft men bij ons zonnepanelen gelegd. Nu gaan wij in april 2017 verhuizen en zouden we de zonnepanelen willen meenemen, omwille van de cerficaten waar we nog 13 jaar recht op hebben. Wie kan er dit zo vlug mogelijk doen?
zondag 5 februari 2017

Installatie handpomp op regenput en wat verfraaien

Ik beschik over een ondergrondse regenput van ca. 3000 liter. Ik ben op zoek naar een handige harry die een handpomp kan installeren zodat ik niet steeds weer putdeksel moet verwijderen en dompelpomp moet gebruiken. De bedoeling is van het geheel iets fraais te maken met kiezelsttentjes, plantjes en dergelijke meer.
dinsdag 31 januari 2017

Beton gieten voor een tuinhuis

Voor ons tuinhuis hebben wij een fundering van gewapend beton nodig van 15cm dik, 10cm onder grond en 5 boven. Afmeting 3970x3070 exact. Uitgraven uit de tuin kunnen we zelf voorzien. Exact bepalen van afmetingen en afzetten van fundering niet.
donderdag 26 januari 2017

Carport vervangen door houten carport

Het betreft het vervangen van een bestaande carport. Wil liefst een houtsoort die niet moet behandeld worden.
donderdag 26 januari 2017

Dakgoot herstellen of vervangen

Ons dakgoot is kapot en als het regent,lekt dat en vocht veroorzaakt. Dus zoeken we driengend iemand om dat te kunnen herstellen of vervangen.

Partners

Partners van Casius