Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
559 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

donderdag 20 september 2018

Houten gevelbekleding plaatsen 50 m² terras muren

Betreft gevelbekleding van 3 buitenmuren met thermowood met een deel isolatie. Betreft 1 gemeenschappelijke muur 3,5 m op 3,5 m inclusief isolatie - 1 muurtje van 8 m op 1,2 m en diepte 0,5 m ook uit te kleden- geen isolatie - 1 muur van 8 m op 4,5 m geen isolatie plaatsen.
woensdag 19 september 2018

Luik zoldertrap vervangen

Luik zoldertrap uitbreken en nieuw geïsoleerd installeren.
maandag 17 september 2018

Ophalen aanvulgrond

Ophalen aanvulgrond op mijn werf na het uitgraven van de funderingen. Het betreft enkel om de bovengrond.
vrijdag 14 september 2018

Pur/isolatie vloer leggen

De beton is gestort en is aan het drogen. Wij zijn op zoek naar iemand die de pur kan komen leggen. De oppervlakte is 50m²
donderdag 13 september 2018

Tuinhuis monteren

Ik heb in de maand april een nieuw tuinhuis gekocht in de Makro. De ondergrond moet vergroot worden. Het zal 3,25x5,35 moeten worden .
woensdag 12 september 2018

Blokhut Lounge plaatsen met extensie en ondergrond

Graag willen wij onze Blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak laten plaatsen. Achterwand FSC uitbreiding Lounge alsook Zijwand FSC uitbreiding Lounge. Met of zonder te bespreken met de vakman.
woensdag 12 september 2018

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis uitbreiden en daarom heb ik hem afgebroken. De huidige fundering bestaat uit de oppervlakte van +/- 25,5 m². De totale gewenste nieuwe fundering zou bestaan uit 51m². Aan de huidige fundering komt er ongeveer 25,5 m² bij. De totale oppervlakte van het tuinhuis 40m² Waar de nieuwe fundering komt heb ik zelf uitgegraven. Bereikbaar via de oprit.
maandag 3 september 2018

Putboring uitvoeren en pomp plaatsen

Graag een put boring in de garage uitvoeren, kleine put boring met pomp. Garage is de breedte van een wagen en 3 meter hoogte.
maandag 27 augustus 2018

Steenput of ringput plaatsen

Ik zou een steenput of ringput willen plaatsen. Een van 3 meter diep en doorsnee 90 cm.
zaterdag 25 augustus 2018

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Ik wil in mijn voortuin een regenwaterput laten steken en zou deze ook willen laten aansluiten, zodat ik de wc's, wasmachine, tuin bewateren, ... met het regenwater kan doen. Ik zoek iemand die dit van begin (van graven) tot einde (aansluiting met filter) helemaal in orde kan brengen. Wij zijn een gezin van 6 personen dus die regenwaterput (betonnen) moet groot genoeg zijn. Ik denk aan een put van 10 000 L. Ik zou dit liefst zo snel mogelijk in orde willen hebben, graag offerte hoeveel me dit zal kosten (alles inbegrepen). Belangrijk: de Belgische firma moet ervaring hebben zodat ik zeker ben dat dit goed gedaan word. Ik heb ook een kelder (en kruipkelder). Niet enkel regenwaterput leveren maar de werken van a tot z uitvoeren.
dinsdag 21 augustus 2018

Grondwaterpomp installeren

Wij hebben achter de tuin een weide aangekocht. Wij hadden daar graag een grondwaterpomp om zowel voor de tuin als de weide te gebruiken. Planten, dieren, enz..
maandag 20 augustus 2018

Waterput boren en pomp installeren

Putboring en plaatsing pomp. Water zal enkel worden gebruikt in de tuin.
maandag 20 augustus 2018

Regenwaterput boren

Het boren van put die diep genoeg is om een oppervlakte van 1600 m² te beregen. Er is reeds een pomp aanwezig, deze moet men aansluiten op de nieuwe put.
vrijdag 17 augustus 2018

Gyprocwand en laminaatvloer plaatsen

Ik wens een kamer in twee te splitsen en daarvoor een gyproc wand te plaatsen met daarin een deur. Ook zou er elektriciteit dienen te worden voorzien in het nieuwe gedeelte alsook een verlichting. Graag indien mogelijk ook iemand die een nieuwe kliklaminaatvloer plaatst en de muren kan klaarzetten voor te schilderen.
vrijdag 17 augustus 2018

Zonnepanelen plaatsen

Plaatsen zonnepanelen. Minstens 3000 kilowatt te produceren.
woensdag 15 augustus 2018

Opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen

Kasseien uitbreken oprit en septische put ophogen ongeveer 50-70 cm en deksel plaatsen.
vrijdag 10 augustus 2018

Waterput boren

Ik wil graag een grondwaterput laten boren om weides en boomgaard mee te besproeien en om drinkwater voor dieren te voorzien. De plaats waar de put geboord moet worden is 200 meter ver in mijn tuin gelegen, maar wel bereikbaar voor machines (naast een schapenstal). De pomp zou ik eventueel zelf voorzien.
woensdag 8 augustus 2018

Veranda afbreken en wegvoeren

Door weeromstandigheden is het dak van de veranda weggewaaid De veranda is verder rot aan de onderkant dus ze moest sowieso weg. Het is een veranda van 4 op 6 met 2 schuifdeuren. Graag voorstel om deze af te breken en mee te nemen.
dinsdag 7 augustus 2018

Regenwaterput installeren voor huishoudelijk gebruik

Wij hebben net een woning aangekocht. Wij willen een regenwaterput installeren graag achteraan in de tuin voor huishoudelijk gebruik. Dit is een HOB er is voldoende plaats. We opteren voor een grote put, misschien wel de grootste put indien er mogelijkheid bestaat die te plaatsen.
dinsdag 7 augustus 2018

Verwijderen mazouttank

Verwijderen bovengrondse ledige yzeren mazouttank van 1200 liter ovaal was gevuld met witte mazout , staat momenteel leeg. Het kotje kan ik zelf demonteren eventueel
maandag 6 augustus 2018

Waterput met pomp installeren

Ik wil een put die grondwater oppompt met de nodige installatie ook wil ook zien wat de mogelijkheden zijn om enkel met een buis te werken , tot een bepaald niveau om het water naar boven te pompen Het geheel zal achteraan in de tuin moeten komen
zondag 5 augustus 2018

Plaatsen slab in spouwruimte boven venster

Er moet een een slab geplaatst worden in de spouwruimte boven een venster, zodat het regenwater dat door de baksteen in de spouw naar binnen sijpelt weer naar buiten gevoerd kan worden. Het raam is ongeveer 3 meter breed
zaterdag 4 augustus 2018

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m
vrijdag 3 augustus 2018

Waterput slaan voor tuin besproeien en vijver

Wij willen een putboring laten uitvoeren voor gebruik van grondwater in de tuin (planten en vijver), graag een put van ongeveer 3000L. Aan te vullen inclusief pomp installeren.
vrijdag 3 augustus 2018

X2O-badkamer Installateur gezocht

Wij hebben deze maand onze hele badkamer besteld bij X2O - Jacuzzi duobad met douchewand en douche toebehoren (2 in 1-combinatie) - Hangtoilet - Balmani cross badkamermeubel 135cm met twee opbouwlavabo's en spiegel - Elektrische handdoekradiator Graag het volgende ook doen: - onze bestaande badkamer (2,6m X 2. 2m) kan uitbreken - muren bezetten - alle leidingen vernieuwen met collector, alle leidingen inwerken in vloer en muren - vloerverwarming plaatsen - badkamer deels betegelen deels schilderen met waterwerende verf - vals plafond met spotjes - hangtoilet plaatsen - sanitair installeren

Partners

Partners van Casius