Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
547 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

maandag 12 maart 2018

Kleedkamers en afzonderlijk toilet maken

Wij hebben een aparte kleedkamer en aparte personeelstoiletten nodig. Een huidige bureau moet toilet worden en het huidige toilet moet een deel van de kleedkamer worden.
zaterdag 10 maart 2018

Flexibel in schouw plaatsen

Wij zoeken iemand die onze gemetselde schouw kan tuberen met een inox flexibel. Ons huis is ca 10m hoog en de tubering zou dienen voor de aflaat van een dampkap. De keuken zou worden geplaatst midden april dus het is vrij dringend. Het huis is gebouwd in 1930.
dinsdag 6 maart 2018

Kantoorruimte schilderen

Voor een nieuw in te richten kantoorruimte zouden we een offerte willen opvragen voor het schilderen van de muren en plafond met volgende oppervlaktes. Dit mag met een standaard afwasbare verf. Het plan zit in bijlage. Plafond: +/-220 m². Muren: +/-360m²
donderdag 1 maart 2018

Waterpomp herstellen

Probleem dab pomp Jetcom 82 m. Sinds 2dagen zuigtabletten de pomp geen regenwater meer aan. Ze geeft de melding 'failure', wat zou wijzen op een probleem in de aanzuigleiding. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan oplossen
dinsdag 27 februari 2018

Blokhut Modern met betonplaat plaatsen

Ik heb daarnet de blokhut modern 505x385 met stalen dak geïsoleerd + stormbeveiliging bij de makroshop besteld. - om volledig te installeren (wij zouden het hout zelf behandelen). - om enkel het dak te installeren - om de beton te plaatsen.
maandag 26 februari 2018

Vastellen en verwijderen asbest

Wij denken dat wij asbest is ons dak hebben zitten. We hebben hier al verschillende meningen over gekregen. Sommigen denken dat het geen asbest is en anderen wel. Een iemand zei dat het mensurietplaten zouden zijn
maandag 26 februari 2018

Nieuwe aanbouw met veel glaswerk

Het gaat over een open bebouwing waar nu een bestaande achterbouw is maar die we willen veranderen met een verdiep op voor een extra slaapkamer. Het huis is van de jaren 60 en dient volledig gestript te worden en voor zien van nieuwe water gas elek en centrale verwarming. Het dak is vrij recent vernieuwd en geïsoleerd. De ramen moeten ook vervangen worden. Nieuwe aanbouw 4 op 6 meter. Met veel glaswerk. Zo licht mogelijk.
zondag 25 februari 2018

Verbouwing kantoorgebouw tot woonst

Wij hebben een pand van +/-450 m² die dient als kantoorgebouw. Is dan soort van ruwbouw die er staat. Wij zouden er misschien onze woonst van willen maken. Het pand bestaat uit enkele grote ruimtes (de grootste bedraagt 100 m² waarin we de keuken en leefruimte willen maken). We zijn leken op het vlak van (ver)bouwen en hebben geen idee hoeveel ons dit zou kosten. Wij hebben dus professioneel advies nodig om een beslissing te nemen. Er staat geen badkamer of keuken of CV. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, ...muren bij metsen...
zaterdag 24 februari 2018

Tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis (ongeveer 4 op 3) plaatsen op reeds gegoten platform.
vrijdag 23 februari 2018

Vochtprobleem oplossen en muur herstellen

Ik heb een vochtprobleem op de achtermuur van mijn huis. Ik vermoed dat het water door de muur sijpelt via de waterafvoer van de garagebox achter mijn huis. Ik zoek een specialist om de oorzaak op te sporen en te behandelen en ook de muur moet men repareren.
woensdag 21 februari 2018

Gietvloer in keuken leggen

We willen een nieuwe keuken á la Ikea style plaatsen. Maar voor die er kan komen willen we de vloer in de keuken in een nieuw kleedje steken en we dachten aan een gietvloer zodat we minder kap en breekwerk hebben. Het moet dus welteverstaan op de bestaande vloer komen. Oppervlakte niet echt geweten...graag ter plaatse komen kijken. Ofwel 12 ofwel 24 m². Best ter plaatse komen kijken.
woensdag 21 februari 2018

Klusjes aan huis

Vervangen van oude dakgoot / afbraak of herstel van oude en nieuwe dakgoot hangen . Herstel van houten garagepoort
dinsdag 20 februari 2018

Installatie houtvuur en maken van opening

Ik wil een tweedehands houtvuur laten installeren, heb ook de dubbelwandige inox buizen . Er staat nu een oud gasvuur die weggaat en de koperen gasleiding moet ook een paar meter ingekort worden. Voor het houtvuur moet er ng een gat naar buiten gemaakt worden en heb niks voor de overgang van 150mm (binnenbuis)naar 200mm (buitenhuis) .
zondag 11 februari 2018

Klussen in huis

Volgende klussen wil ik uitvoeren: Uit plakken en schilderen van een muur na waterschade. Opnieuw bevestigen van plinten. Eventueel laminaat vervangen
donderdag 8 februari 2018

Stucwerk zolder

Zolder is 8m65 lang en nok is 2m95 hoog. De twee driehoekige muren komen dus in totaal op 25,52m² Zoals je kan zien op de foto's hangen er buizen in de weg. Het stuk rechtstreeks achter de buizen hoeft niet bezet te worden.
woensdag 7 februari 2018

Ondergrondse mazouttank 3500l opvullen

Tank die moet opgevuld worden.
woensdag 7 februari 2018

Vervangen van elektrisch water boiler en nieuwe lavabo plaatsen

Ik Zou graag een bestaan 200 liter water boiler vervangen met een van 100 liter. Deze zo snel mogelijk. Ook een kleine hand was lavabo binnen een toilet te installeren.
dinsdag 6 februari 2018

Herstellen vochtschade

We willen de vochtschade in onze woning laten herstellen (zie foto's). Verwijderen , stuccen en verven.
vrijdag 2 februari 2018

Diverse werken uit te voeren

Rolluiken plaatsen, wandtegels plaatsen in keuken. Voortuin klinkers leggen. Stenen tuinhuis plaatsen.
woensdag 31 januari 2018

Cementbepleistering zonder isolatie

Voeger: De gevel werd vroeger reeds hervoegd, onderaan moet nog over een lente van 16 lm (oppervlakte= 9 m²) een boord gecementeerd worden in kleur van de voegen (geel-bruin)
vrijdag 26 januari 2018

Asbest verwijderen

Wij hebben een dak waardoor er een verwarmingsbuis loopt. Deze werd geïsoleerd met isolatie die zeer waarschijnlijk asbest bevat. Wij schatten dat het om ongeveer 12 meter buis gaat. Kan er gecontroleerd worden of het hier effectief over asbest gaat? Heeft u een idee hoeveel dit zou kosten om dit te verwijderen? Kan de rest van het huis ook gecontroleerd worden op asbest?
donderdag 25 januari 2018

Rolluiken plaatsen voor een winkel Gent

Wij zouden graag een rolluiken plaatsen voor de winkel. de maat is 401*278 cm.
donderdag 25 januari 2018

Installatie aardgaskachel en nazicht kachel Wellstraler

Plaatsing aardgaskachel met aanpassing van de muuraansluiting; nazicht van een tweede kachel merk Wellstraler. Nazicht leiding aansluitingen. We zijn in panne gevallen met de kachel, dus graag een nieuwe kachel.
dinsdag 23 januari 2018

Renovatie van een septische put

Septische put (beerput? ) gelegen op terras achter huis lekt en zou dringend vervangen moeten worden omwille van geurhinder, we wonen in een rijhuis en de put ligt achteraan. Er is 1 toilet op aangesloten.
zaterdag 20 januari 2018

Radiatoren herstellen

Probleem met stookolieverwarming waarbij een aantal radiatoren niet voldoende verwarmen in een gedeelte van de leefruimte (living + slaapkamer). Slechts gedeeltelijke opwarming bovenaan van radiator. Radiotoren met thermostaatkranen in de living en zonder thermostaatkraan in de slaapkamer. Radiatoren geven bijna geen warmte, is enkel beetje bovenaan en de rest koud.

Partners

Partners van Casius