Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
510 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

donderdag 23 januari 2020

Vervangen betonnen vensterbanken

Op het tweede verdiep van onze woning hebben we twee betonnen vensterbanken die buiten aan het afbrokkelen zijn. Deze zouden moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst.
woensdag 22 januari 2020

Ontstoppen lavabo en lamp recht hangen

Ik wil graag een lavabo laten ontstoppen, na reeds verschillende malen ontstopper te hebben gebruikt, zit hij nog steeds verstopt. Ook een lamp horizontaal hangen.
maandag 20 januari 2020

Plaatsen dubbelwandige flexibel schoorsteen

Een dubbelwandige flexibel plaatsen met opmetsen en herstellingen van voegen en schouw. Ik denk dat het gaat om een hoogte van 9 meter, verdere afmetingen weet ik niet.
donderdag 16 januari 2020

Schouw aanpassen en ventilatie installeren

In mijn huis staat een gaskachel. Deze slaat vaak af. Na controle door de schoorsteenveger blijkt dat de schouw niet trekt maar eerder blaast. De schouw zelf zal moeten aangepast worden want is of te kort of de afvoerbuis is te klein. Verder is er ook geen ventilatiegat aanwezig. Dit zou ook moeten geïnstalleerd worden
donderdag 16 januari 2020

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden een regenput en installatie tot aan collector willen laten plaatsen. Qua inhoud schat ik een 10 000 liter en graag een 5 à 10 meter verwijderd van mijn woning.
dinsdag 14 januari 2020

Klussen uitvoeren na waterschade

1 hoek water schade volledig herstellen bezet en gips en verf alles ... 1 hoek plafon gyproc 3 water schade 40m2 laminaat
zondag 12 januari 2020

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput

Neutraliseren mazouttank en vervangen van mazouttank door regenwatertank (5000 liter) voor opvang van water van ons dak. Ook alle nodige aansluitingen moeten gedaan worden. De mazouttank bevindt zich 1 à 2 meter van onze woning.
zaterdag 11 januari 2020

Regenwaterput plaatsen

Ik wil een kunststoffen regenwaterput van 5000 L met nodige filters en pomp in de put laten installeren in de achtertuin onder de grond. De woning is een alleenstaand huis en de achtertuin is makkelijk te bereiken via een oprit die tot achteraan loopt. Momenteel is reeds een kunststoffen put van ong. 1.000-1500 L geplaatst waarop een afvoerpijp van het dak is verbonden en een darm onder de grond in de tuin bij overlopen van de put. Bedoeling is deze te vervangen door een grotere (5000L) welke dan door mijn loodgieter zal verbonden worden met 2 WCs, de wasmachine en een kraantje.
maandag 6 januari 2020

Herstellen schuifraam

We hebben schuiframen van het merk Renson. Ze zijn zo een 10 jaar oud en nog in goede staat. Echter 1 van de schuiframen (die we vaak gebruiken als achterdeur) klemt tegenwoordig en zou denk ik eens moeten nagekeken worden. Ik denk dat er iets tussen zit waardoor de wieltjes niet meer goed rollen.
zondag 5 januari 2020

Plaatsen regenwaterput

Wij zouden het regenwater beter willen opvangen. Echter plaats voor dergelijke regenput lijkt ons erg beperkt. Liefst zoveel mogelijk liters.Zeker daar we onze kleine tuin niet volledig overhoop willen en kunnen halen. Half open bebouwing. Eventueel onder de oprit.