Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

319 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder, houten garage herstellen met nieuwe poort, dak vernieuwen plat dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

zondag 22 januari 2017

Houten kabelgoten

Ik ben op zoek naar iemand die een houten kabelgoot kan maken rond de buizen van de airco die juist geplaatst is. Liefst in mdf zodat ik het nadien kan schilderen.
zondag 22 januari 2017

Afwerken zolder

Zolder moet afgewerkt worden met gyproc en vloer met laminaat
zondag 22 januari 2017

Reparatie schuifraam (DRINGEND)

Reparatie van schuifraam dat niet meer wil sluiten. Hierdoor komt er heel veel tocht binnen in huis. Dit is een dringende reparatie door het koude winterweer.
zondag 22 januari 2017

(Draag)muur verwijderen

Muur van ongeveer 3Meter dient verwijderd te worden. Ik ga ervanuit dat het een draagmuur is.
zondag 22 januari 2017

Renovatie en uitbreiding woning: op zoek naar architect

Huidige woning: 2slpk,1badkm,keuken, living, zolder- bouwgrond 1500 vierkante meter Uit te breiden en te vernieuwen: dak te vernieuwen en isoleren, zolder bruikbaar maken voor kamers, oude achterbouw met keuken te slopen, nieuwe uitbreiding achteraan met keuken. 2 bijkomende slaapkamers en 1 bureau, badkamer volledig vernieuwen, Technieken: voorzien van centrale verwarming, vernieuwen elektriciteit. Stijl: landelijk in combinatie met modern Timing bouwvergunning 2017, werken 2018
zondag 22 januari 2017

Totaalrenovatie van een woning

Hoek rij-huis (voormalig café van jaar 1900). Is compleet vervallen (behalve buitenmuren, plafonds en dak). Een deel moet afgebroken worden en gedeeltelijk heropgemetst worden. Nieuwe ramen, deuren, elektriciteit, water, vewarming, vloeren, groene energie, trap, badkamer, keuken,... Bouwvergunning is in orde, plan architect is klaar.
zondag 22 januari 2017

Jaarlijks onderhoud en ontkalken boiler

Mijn boiler slaat niet meer aan en geeft enkel de waakvlam dus aangezien het 3 jaar geleden is dat hij voor het laatst een onderhoud heeft gehad denk ik dat hij moet ontkalkt worden. Het merk van de boiler is RENOVA
zaterdag 21 januari 2017

Terras in beton

Ik had graag een offerte bekomen om een terras in beton aan te leggen. Het terras moet een bestaand terras en vijver vervangen en is een 36 m2 groot. Het terras sluit onmiddellijk aan, aan het huis. Graag een offerte met afzonderlijke prijs voor de afbraak, indien mogelijk, en een prijs voor het eigenlijke terras. Ik denk dat ik ga voor een gekleurde beton, graag hiervoor de meerprijs weer te geven. Ik had graag de werken voor deze zomer uitgevoerd gezien. Hierna een schets hoe ik het de uitvoering zie. Suggesties zijn altijd welkom. Alvast bedankt Noel Minne Poststraatje 22 9880 Aalter noelminne@msn. Com 0474 40 09 18
zaterdag 21 januari 2017

Afsluiting plaatsen

Wij zoeken een eerlijke offerte voor het materiaal + plaatsen (inclusief BTW) van een afsluiting rond een perceel van ca. 9000 m2. Omtrek is ongeveer 400 meter. Dit met draadafsluiting (vermoedelijk betafence? ), bovenbuis en betonplaat. Graag offerte via email.
zaterdag 21 januari 2017

Geluidswerende voorzet ramen plaatsen

We hebben nieuwe houten ramen maar wonen aan een drukke baan en hebben nog steeds geluidshinder. We willen dit oplossen door voorzetramen te plaatsen. Het gaat over 5 ramen en een erker van 3 ramen. We zoeken iemand met kennis van zaken die ons kan helpen om de beste oplossing te zoeken.
zaterdag 21 januari 2017

Vervangen van nieuw lint van een rolluik

Zou het mogelijk zijn een lint te vervangen van een rolluik
zaterdag 21 januari 2017

Trapgat maken en trap plaatsen

Ik wil een trapgat laten maken en een trap laten plaatsen naar de zolder naast een bestaand gat waar een uitschuifbare trap nu dienst doet. Het trapgat en de trap komen recht boven de bestaande trap om naar de eerste verdieping te komen. Op de zolder is nu een kale betonnen vloer. Het bestaande gat mag dicht gemaakt worden. Aan de rechtse kant komt de trap tegen een bestaande muur, links moet een leuning. Op de zolder moet trap afgewerkt worden met deur of balustrade zodat er niks van de trap kan vallen. Eenmaal op de zolder komt de trap dan uit in een open ruimte(niet meer tegen een muur). Graag vrijblijvende offertes,
zaterdag 21 januari 2017

Opmerkingen van het elektriciteit keuringsattest corrigeren

Opmerkingen van het keuringsattest corrigeren
donderdag 19 januari 2017

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig
donderdag 19 januari 2017

Gevelboring uit te voeren voor kabel

Het uitvoeren van een gevelboring - Bedoeling is via een coaxkabel naar binnen te brengen, zodat Telenet kan aangesloten worden.
woensdag 18 januari 2017

Vocht doorlating in badkamer oplossing

In mijn appartement is vocht vastgesteld in de hoek van de slaapkamer, palend aan de badkamer. Ondertussen heb ik ook klachten ontvangen van mijn onderbuur, die klaagde van waterinsijpeling in zijn badkamer (i.e. nadat ik gedoucht had) en heb ik gemerkt dat er waterinsijpeling optreedt op het gelijkvloers bij de buren. Ik heb tijdelijk silicone rond het bad aangebracht om het probleem te verhelpen. Dit lijkt me echter slechts een tijdelijke oplossing aangezien achter de badkamertegels geen waterdichte folie is aangebracht. Ik zou dan ook graag een beroep doen op een loodgieter om dit probleem definitief te verhelpen. Graag ter plaatse door een vakman komen om te zien wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 18 januari 2017

Aannemer nieuwe kelder

Aannemer: Ter plaatse gestorte kelder , nieuwe kelder plaatsen. Ter plaatse gegoten moet worden.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen venstertabletten binnen

2 venstertabletten op maat te maken en te plaatsen. Ongeveer 2.50 m lang allebei. 1 oude uitbreken die een stuk lager zit en afwerken. Materiaalkeuze nog niet gemaakt is ook afhankelijkv an de prijs.
dinsdag 17 januari 2017

Klusjes uitvoeren in regio Gent

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: Plaatsen van fietshaken aan de buitenmuur, douchekop herstellen, keukenblad herstellen en muurtje opnieuw bepleisteren (wellicht 1 tot 2 dagen werk in totaal).
dinsdag 17 januari 2017

Verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken

We willen graag onze achterbouw uitbreiden in breedte en indien mogelijk diepte. We gaan uitbreiden van een 15 m² naar 30 m². Volledig nieuwe achterbouw plaatsen. Graag bezoek en offerte hiervoor en advies.
maandag 16 januari 2017

Plaatsen van dakraam

Ik vroeg mij af of jullie een dakraam kunnen plaatsen en een oud groot raam er uit kunnen doen en soort rolluik of dergelijke in de plaats kunnen zetten?
zondag 15 januari 2017

Vloer plakken

VLOEREN. +/- 52m² op bestaande vloer lijmen . Materiaal in bezit. Mijn man kan helpen.
zondag 15 januari 2017

Installeren inbouwtoestellen

We zouden graag iemand inhuren voor het plaatsen van reeds gekochte inbouwtoestellen ( koelkast, vaatwas, oven, stoomoven, kookplaat)
vrijdag 13 januari 2017

Bestaande veranda afbreken

We hebben een versleten veranda staan, aan het huis met een toegangsdeur naar de oprit, een toegangsschuifdeur naar de tuin en een glazen binnendeur naar de living. In de veranda is er eveneens een leiding voor de verwarming en elektriciteit. De glazen schuifdeur (binnendeur) zou moeten vervangen worden door een schuideur als buitendeur. De breedte daarvan is 150cm. Graag een offerte voor de afbraak en opruiming én voor het plaatsen van een schuifdeur (buitendeur) om de living af te sluiten.
vrijdag 13 januari 2017

Vervanging houten ramen / deuren door aluminium

Woonst : momenteel ramen dubbel glas / houtwerk + rolluiken erbovenop Op zoek naar : - vervanging houten ramen door alu ramen met betere isolatie waarde plus optie elektrische rolluiken. (6 standaardramen + 1 raam/deur tot op de grond + 3 kleinere ramen) - vervanging voordeur / zijdeur garage (slijtage) - afwerking Optioneel willen we ook kijken naar het bezetten van onze buitengevel met gevel crepi)

Partners

Partners van Casius