Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
553 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 4 januari 2019

Opvullen oude beerput

De beerput in de living is geleegd en afgekoppeld. Wie kan deze beerput komen opvullen? 2,5 kubieke meter.
vrijdag 4 januari 2019

Herstellen glas voordeur

Graag zou ik een gebroken ruit van mijn voordeur laten herstellen afmeting is 33 cm op 154 cm.
donderdag 3 januari 2019

Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur

Voor de doorgang van een HVAC schouwpijp moet een gat geboord worden met een diameter van 130mm in de voorgevel van een bedrijfsgebouw (betonbouw, ongv 20cm dikte) op ongv 4 meter hoogte boven de grond. Het werk kan langs buiten worden uitgevoerd. Gebruik van water is mogelijk. Er is slechts 1 gat te boren. De plaats is zeer goed toegankelijk (parking voor het gebouw) voor de plaatsing van een ladder of stelling.
donderdag 20 december 2018

Trapgat maken in de zolder

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten steken. Hiervoor moet er uiteraard een gat gemaakt worden (moet wel nog uitgemeten worden). Ook het bestaande trapgat zou dicht gemaakt moeten worden.
zondag 9 december 2018

Septische put verplaatsen

Ik wil mijn septische put naar de tuin brengen. Momenteel zit deze in het berghok. Het is een werk met kappen, breken en graven.
woensdag 5 december 2018

Zandstralen van plafond in bakstenen gewelven

Ik heb een oude kelder met bakstenen, ronde gewelven (oude brouwerij die gerenoveerd is) van ongeveer 20m² die ik zou willen laten zandstralen om de kelder er mooier te laten uitzien.
maandag 3 december 2018

Mazout tank uitgraven of saneren

Ondergrondse mazouttank 5000L ofwel uitgraven en afvoeren, ofwel saneren en opspuiten met zand/schuim. Tuin wordt gerenoveerd, dus uitgraven kan wel een optie zijn.
dinsdag 27 november 2018

Ontruimen werkruimte

Op 06/12/18 vanaf 17u moet ons kantoor ontruimd worden wegens een bedrijfsevenement de volgende dag. Wij zoeken klusjesmannen die ons hierbij kunnen helpen. Er moeten een 15 bureaus uit elkaar gevezen worden en weggedragen worden naar een ander kantoor. De volgende dag na 15u moet alles terug op zijn plaats gezet worden.
dinsdag 20 november 2018

Elektrische waterpomp muurmodel installeren

Elektrische regenwaterpomp van +/- 20 jaar oud is kapot. Ze hangt aan de muur en er zit een kraan op zodat het regenwater kan gebruikt worden voor dweilen, planten water geven, etc. We zoeken iemand die een nieuwe pomp ( muurmodel) kan installeren.
zondag 18 november 2018

Waterleiding leggen tot aan wasmachine

Momenteel is mijn wasmachine aangesloten op water van een regenwaterput. Er moet een leiding gelegd worden met kraantjeswater naar de wasmachine. In bijlage een plannetje: het kruis duidt aan waar de waterleidingen verdeeld worden (achter de CV ketel); de pijl duidt aan hoe de leiding moet komen te liggen. De leiding kan eventueel langs buiten gelegd worden langs de muur zodat de vloer niet moet opengebroken worden.