Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

409 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie, renovatie appartement, grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen, bakons vergroten van appartement, aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school, volledige huis schilderen, houten gevelbekleding met isolatie, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gevel bekleden met sidings, aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken, trapgat verplaatsen, afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

donderdag 20 juli 2017

Herstellen schuifdeur, achterdeur en dubbelglas

Zijn beschadigd en te herstellen : schuifdeur, achterdeur, dubbelglas bureel ingeslagen.
woensdag 19 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen rond velux

Isoleren rond de velux: Op mijn zolder is 12 cm schuimplaatisolatie aanwezig onder het dak. Vóór het laten plaatsen van een Velux, lieten die totaal geen geluid van de drukke steenweg door. Na het plaatsen, stelde ik vast dat het geluid even erg was met raam open of dicht. I Na twee mislukte pogingen door klusjesmannen (één met uitzetisolatie uit een spuitbus en één met rotswol)
woensdag 19 juli 2017

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel plaatsen in rechte schouw.
woensdag 19 juli 2017

TV kast in elkaar steken

Ik heb een tv-kast oneline besteld maar het lukt mij niet om ze in elkaar te krijgen.
dinsdag 18 juli 2017

Herstelling schuifraam

Sinds een tijdje zit één kant van ons schuifraam geblokkeerd en krijgen we het niet meer open. Dit is PVC. Waarschijnlijk is het het slot of het mechanisme.
dinsdag 18 juli 2017

Steken van regenwaterput

Er moet een waterput van 5000l gestoken worden.
maandag 17 juli 2017

Terras vernieuwen met duurzaam hout

Houten terras moet vernieuwd worden met duurzaam hout. Ondergrond moet eerst verbeterd worden. Oppervlakte terras 20 m². ( gestabiliseerd zand met betonstenen afgeboord)
zondag 16 juli 2017

Verstopping regenwaterput verhelpen

Regenwater ruik erg naar rioolwater stank is soms nie te harden. Waarschijnlijk ergens een verstopping. Wasmachine bad douche en vaatvaas water loop deels in de waterput.
vrijdag 14 juli 2017

Schouw en mezzanine afbreken

De schouw moet over drie verdiepen afgebroken worden. Ook de mezzanine op de zolder. Het betreft een kleine rijwoning.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen van schuifdeur in groepspraktijk

In onze groepspraktijk klemt een schuifdeur. Graag iemand die dit kan aanpakken en meer permanente oplossing kan voorstellen.
maandag 10 juli 2017

Gevel bekleden met sidings

Gevel bekleden : met sidings. Huis heeft 2 daken. De gevel boven de nok van het laagste dak tot het hoogste dak (ongeveer 2,5 m hoogteverschil) moet bekleed worden. Ongeveer 20 vierkante meter.
zondag 9 juli 2017

Composiet terras aanleggen

Het terras is 35 m². Op dit huidig moment beschikken wij over een basis gemaakt uit cement. Hierop wensen wij een terras van composiet - graag in een grijstint.
donderdag 6 juli 2017

Grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen

Ik heb de intentie om zelf mijn binnenmuren te metsen. Omwille van gebrek aan ervaring en materiaal zou ik graag de grondwerken en de kelder door de aannemer laten doen. Verder zou ik graag een aanspreekpunt hebben voor advies en eventueel licht praktische hulp indien nodig.
donderdag 6 juli 2017

Klussen in huis

Muggengaas Velux raam installeren. Ikea kasten één verdieping hoger plaatsen ze zijn al gemonteerd. Binnendeur schilderen + omkadering.
woensdag 5 juli 2017

Rolluiklinten vervangen of herstellen

Verschillende rolluiken / linten versleten, draaien niet meer goed, gescheurd. Het zijn er ongeveer 3 die moeten worden hersteld.
woensdag 5 juli 2017

Aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken

Wij hebben dit huis 3 jaar geleden gekocht. De afsluiting is aan vernieuwing toe. Wij zijn op zoek naar een rustieke/klassieke afsluiting omdat dit bij de woning past, maar wel met een geautomatiseerde hekken om op de oprit te rijden. De breedte van het perceel is 18 m. Momenteel staat er een gedeeltelijk gemetste afsluiting met daarop smeedwerk. Maar het metselwerk is aan vernieuwing toe en het smeedwerk is roest. Wij hebben momenteel een oprit en paadje naar de voordeur liggen van keikoppen, ook dit is aan vernieuwing toe.
woensdag 5 juli 2017

Gordijnroedes ophangen

Er moeten bij ons aan 3 ramen gordijnroedes opgehangen worden (ongeveer 2 m per raam). We hebben zelf het materiaal al aangekocht.
maandag 3 juli 2017

Blokhut plaatsen

Plaatsen van blokhut VENETO op reeds gelegde betonnen plateau. De betonnen ondergrond gaat zelf gedaan worden, enkel de blokhut.
maandag 3 juli 2017

Verschillende klussen binnenshuis uit te voeren

- kookplaat vervangen, - vuilbakje installeren, - pluggen wegdoen en herstellen - buitenoplossing bedenken voor bevestiging nummerplaat - afgebroken gordijn herstellen - toilet vlotter - kabel vastleggen - rookdetector ophangen - kast uitbekleden.
zondag 2 juli 2017

Trapkast maken in landelijke stijl

Wij willen graag een trapkast in onze inkomhal. In landelijke stijl.
zondag 2 juli 2017

Herstellen van plastic goot en stukje dak

Ik zoek een klusjesman voor het repareren of vervangen van een plastic goot (een 4 tal meter) en het repareren van een stuk dak boven de garage ( soort golfplaten ) . Verder een aantal kleine reparaties .
vrijdag 30 juni 2017

Muurtje opmetsen

Ik ben op zoek naar iemand die een muur kan opmetsen van ongeveer van 6 m breed. De muur dient een 30 cm opgemetst te worden.
donderdag 29 juni 2017

Plaatsen blokhut

Plaatsing van een blokhutgarage 320 x 505 x 28, met dakgoten.
dinsdag 27 juni 2017

Bovengrondse mazouttank reinigen en verwijderen

Mijn mama heeft een bovengrondse mazouttank van 1000 liters staan die weg moet wegens overschakeling naar aardgas
dinsdag 27 juni 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini 260/200 van Makro laten plaatsen. Deze is vandaag opbesteld en reeds betaald. Ook de vloer en goten zijn bijbesteld en dient geplaatst te worden. Er is een betonnen vloerplaat reeds gegoten.

Partners

Partners van Casius