Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
560 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

woensdag 14 november 2018

Regenwaterput plaatsen+septische put

Een waterput van 10 000 liter plaatsen (met filter), alsook een septische put (4-5 personen).
maandag 5 november 2018

Lek in regenput herstellen

Een lek in de regenput herstellen.
maandag 29 oktober 2018

Oude accumulator vervangen door nieuwe accumulator

De oude accumulator (verwarming) vervangen door een nieuwe. De onze is ongeveer een 30 jaar oude schatten we.
zondag 28 oktober 2018

Zoldergat verplaatsen in betonnen gewelf

Bestaande zolderopening verplaatsen voor het maken van een nieuwe zolderopening voor een trap te plaatsen voor een zolderkamer trap is reeds voorzien enkel nieuw zolderopening maken in plafond. Gat maken in een betonnen gewelf.
dinsdag 23 oktober 2018

Tuinhuis en afsluiting verwijderen

Een tuinhuis en houten afsluiting die brandschade hebben, zouden moeten worden afgebroken. Het tuinhuis bestaat uit drie delen. De afsluiting is 3 meter lang en 1.50 hoog. De afsluiting bestaat uit opeengestapelde houten blokken, het tuinhuis heeft schade waardoor de constructie niet meer zo stabiel is en al de rest (relatief ongeschonden gedeelte met zitbanken) best volledig wordt afgebroken.
donderdag 18 oktober 2018

Regenwaterput plaatsen + aansluiten op waterleiding

Ik wil een oude bestaande regenwaterput laten neutraliseren en (op een andere plaats? ) een nieuwe regenwaterput laten plaatsen. Gebruik voor wasmachine, toiletten... Deze dient dan ook verbonden te worden met de waterleiding. Er is een oprit die toegang geeft tot de locatie.
maandag 15 oktober 2018

Bevestigen straatnaamborden

We wensen 600 tot 800 straatnaamborden te bevestigen aan particuliere gevels. We zoeken een vakman die kan instaan voor een tweeledige opdracht: 1) verzamelen van expliciete toestemming particulieren tot ophangen onderbord 2) bevestigen van de borden onder het bestaande straatnaambord
vrijdag 5 oktober 2018

Kelder reparatie na waterschade uitvoeren

Keldermuur reparatie na waterschade uitvoeren voor een oppervlakte van 2m². Mogelijk ook herbehangen van een muur in de living 10m².
dinsdag 2 oktober 2018

Beton gieten voor chalet

Betonplaat gieten van 4 m 84 op 8 m 20. En 20 cm dik. Dit dient als fundering voor een massief houten chalet met mezzanine.
zondag 30 september 2018

Waterput boren voor tuin en planten te besproeien

We willen een waterput laten boren om daarna water te kunnen geven aan onze planten en tuin. Enkel voor planten en tuin te besproeien. Dit zou vooraan in de tuin zijn.
woensdag 26 september 2018

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen van regenwaterput (10. 000l, inclusief filter) + aansluiten op bestaande afvoerleiding van regenwater. Ook koppeling maken van de regenwaterput naar de garage, echter zal de aansluiting van regenwater op bestaande installatie (wc, wasmachine, tuin) in volgende fase gebeuren.
zaterdag 22 september 2018

Keuken afbreken

Afbreken van keuken: 250x200. Lengte bovenkasten: 4m.
donderdag 20 september 2018

Houten gevelbekleding plaatsen 50 m² terras muren

Betreft gevelbekleding van 3 buitenmuren met thermowood met een deel isolatie. Betreft 1 gemeenschappelijke muur 3,5 m op 3,5 m inclusief isolatie - 1 muurtje van 8 m op 1,2 m en diepte 0,5 m ook uit te kleden- geen isolatie - 1 muur van 8 m op 4,5 m geen isolatie plaatsen.
woensdag 19 september 2018

Luik zoldertrap vervangen

Luik zoldertrap uitbreken en nieuw geïsoleerd installeren.
maandag 17 september 2018

Ophalen aanvulgrond

Ophalen aanvulgrond op mijn werf na het uitgraven van de funderingen. Het betreft enkel om de bovengrond.
vrijdag 14 september 2018

Pur/isolatie vloer leggen

De beton is gestort en is aan het drogen. Wij zijn op zoek naar iemand die de pur kan komen leggen. De oppervlakte is 50m²
donderdag 13 september 2018

Tuinhuis monteren

Ik heb in de maand april een nieuw tuinhuis gekocht in de Makro. De ondergrond moet vergroot worden. Het zal 3,25x5,35 moeten worden .
woensdag 12 september 2018

Blokhut Lounge plaatsen met extensie en ondergrond

Graag willen wij onze Blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak laten plaatsen. Achterwand FSC uitbreiding Lounge alsook Zijwand FSC uitbreiding Lounge. Met of zonder te bespreken met de vakman.
woensdag 12 september 2018

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis uitbreiden en daarom heb ik hem afgebroken. De huidige fundering bestaat uit de oppervlakte van +/- 25,5 m². De totale gewenste nieuwe fundering zou bestaan uit 51m². Aan de huidige fundering komt er ongeveer 25,5 m² bij. De totale oppervlakte van het tuinhuis 40m² Waar de nieuwe fundering komt heb ik zelf uitgegraven. Bereikbaar via de oprit.
maandag 3 september 2018

Putboring uitvoeren en pomp plaatsen

Graag een put boring in de garage uitvoeren, kleine put boring met pomp. Garage is de breedte van een wagen en 3 meter hoogte.
maandag 27 augustus 2018

Steenput of ringput plaatsen

Ik zou een steenput of ringput willen plaatsen. Een van 3 meter diep en doorsnee 90 cm.
zaterdag 25 augustus 2018

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Ik wil in mijn voortuin een regenwaterput laten steken en zou deze ook willen laten aansluiten, zodat ik de wc's, wasmachine, tuin bewateren, ... met het regenwater kan doen. Ik zoek iemand die dit van begin (van graven) tot einde (aansluiting met filter) helemaal in orde kan brengen. Wij zijn een gezin van 6 personen dus die regenwaterput (betonnen) moet groot genoeg zijn. Ik denk aan een put van 10 000 L. Ik zou dit liefst zo snel mogelijk in orde willen hebben, graag offerte hoeveel me dit zal kosten (alles inbegrepen). Belangrijk: de Belgische firma moet ervaring hebben zodat ik zeker ben dat dit goed gedaan word. Ik heb ook een kelder (en kruipkelder). Niet enkel regenwaterput leveren maar de werken van a tot z uitvoeren.
dinsdag 21 augustus 2018

Grondwaterpomp installeren

Wij hebben achter de tuin een weide aangekocht. Wij hadden daar graag een grondwaterpomp om zowel voor de tuin als de weide te gebruiken. Planten, dieren, enz..
maandag 20 augustus 2018

Waterput boren en pomp installeren

Putboring en plaatsing pomp. Water zal enkel worden gebruikt in de tuin.
maandag 20 augustus 2018

Regenwaterput boren

Het boren van put die diep genoeg is om een oppervlakte van 1600 m² te beregen. Er is reeds een pomp aanwezig, deze moet men aansluiten op de nieuwe put.

Partners

Partners van Casius