Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

399 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: renoveren kelder en garage met ingebouwde kasten, nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw, houten fietsbergingen voor renovatieproject uit te voeren, ingemaakte kasten met schuif of draaideuren, opstellen meldingsdossier plaatsen poutrel, installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria, zolder inrichting, afwerking keuken en doucheruimte, houten gevelbekleding met isolatie, cementeren van de voorgevel, bekleden van aanbouw in Thermowood, achtergevel van rijhuis kaleien, uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen, cement bepleistering of kaleien van muren, cementbepleistering zonder isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 27 juni 2017

Bovengrondse mazouttank reinigen en verwijderen

Mijn mama heeft een bovengrondse mazouttank van 1000 liters staan die weg moet wegens overschakeling naar aardgas
dinsdag 27 juni 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini 260/200 van Makro laten plaatsen. Deze is vandaag opbesteld en reeds betaald. Ook de vloer en goten zijn bijbesteld en dient geplaatst te worden. Er is een betonnen vloerplaat reeds gegoten.
maandag 26 juni 2017

Beton gieten

We gaan een stal plaatsen. Er moet een betonbodem gegoten worden van 5 meter op 9 meter en aansluitend van 3 op 4 meter (in totaal 57 m²). Minimum 15 centimeter dikte. Liefst zouden we de stal plaatsen in augustus. Ik heb geen idee hoelang dit met uitdrogen vooraf.
vrijdag 23 juni 2017

Plaatsen blokhut Luna met ondergrond

Plaatsen en leveren en plaatsen van de blokhut luna. Nu is er geen ondergrond aanwezig enkel gras, is ondergrond noodzakelijk graag advies.
donderdag 22 juni 2017

Verbinding met potten van schouw herstellen en potten nakijken

De verbinding met de potten in de schouw is los gekomen en ook de isolatie is gedeeltelijk weg. Voorzethaard zal er waarschijnlijk uit moeten om te herstellen. Misschien halve meter of meter die verbonden moet worden. Potten moeten worden nagekeken. Indien nodig dus ook vernieuwen.
donderdag 22 juni 2017

Loskomend schilder en pleisterwerk herstellen

In Residentie Parklaan 54 is er tussen het 3 de en 4 de verdiep loskomend pleister- en schilderwerk. Dit zou moeten hersteld worden.
donderdag 22 juni 2017

Dakdichting en waterkering plaatsen

Dakwerken : plat dak waterinfiltratie in het onderliggende appartement. Dit is te wijten aan slechte dakdichting en waterkering. Plat dak herstellen. Het platte dak is op een hoogte van +/- 10 meter.
donderdag 22 juni 2017

Regenwaterafvoerbuis herstellen

Voor onze residentie is een buis van de regenwaterafvoer kapot. Deze dient hersteld te worden
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen cv installatie en bezetwerken en vloerwerken

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een CV installatie (condens ketel met 1 radiator) een douchecel en WC alsook iemand voor het uitvoeren van bezetwerk en plaatsen van ondervloer en vloer (tegels of parket ) in een studio te Gent.
maandag 19 juni 2017

Putboring in achtertuin

Ik wil op een recent gekocht achterliggend stuk grond (7400 m²) graag water voorzien via een put boring.
maandag 19 juni 2017

Waterput boren inclusief installatie pomp

Ik wil graag een put boren om gebruik te kunnen maken van het grondwater. Het water moet niet aangesloten worden op de leidingen, is voornamelijk voor besproeien van de planten etc. Graag inclusief de installatie van een pomp met de nodige koppel/wisselstukken.
maandag 19 juni 2017

Stalen kabel vervangen garage

Stalen kabel van manuele garagepoort is afgebroken, deze zou vervangen moeten worden.
zondag 18 juni 2017

Chalet bekleden met Thermowood

Bestaande houten chalet (blokhutprofielen) van ongeveer 25 jaar oud bekleden met thermowood. Vooral het hout van de puntgevel en zijgevel op west en zuidkant beginnen slecht te staan. Het is de bedoeling een nieuwe wand voor de bestaande gevels te laten plaatsen, met al dan niet isolatie er tussen. De voorkeur gaat hierbij uit naar thermowood. Graag de werken laten uitvoeren in de maand september-oktober.
zondag 18 juni 2017

Grondwater boren

Ik had graag een grondwater boring laten uitvoeren om de tuin te besproeien. De boring zou komen aan de straatkant, aan de voorzijde van de tuin.
zondag 18 juni 2017

Ingemaakte kasten met schuif of draaideuren

Wij willen 2 kasten op maat laten maken in onze gang. Waarvan 1 tussen 2 muren (eventueel een hoekkast). En een andere naast een insprong. De kasten zijn voor in de gang, voor kleding.
zondag 18 juni 2017

Afwerken van afsluiting voor dakterras

Afwerken afsluiting van het dakterras. Toen we de woning gekocht hebben werden er als afsluiting reeds 'kantelen' voorzien door de vorige eigenaar waardoor het lijkt dat we in een kasteel wonen. Tussen deze kantelen moet nog een afsluiting komen (metaal, glas, hout, ....). We gaan het dakterras voorlopig niet verder afwerken (vloer). We willen enkel het aanzicht verbeteren.
vrijdag 16 juni 2017

Grote tuin onderhouden

Grote tuin heeft nood aan een grondig onderhoud.
donderdag 15 juni 2017

Aanpassen en wegkappen muren

De muren moeten aangepast worden. Deels muren wegkappen. Verder overkapping, platen en dakpannen erop leggen. Om dan een carport te kunnen maken.
donderdag 15 juni 2017

Diverse klussen uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Muur herschilderen van badkamer en haal na vochtprobleem. Gemetselde tuinmuur in cement verfraaien.
woensdag 14 juni 2017

Plaatsen terugslagklep in riolering

Bij wateroverlast kan de w.c. niet meer worden gebruikt. De milieudienst raadt ons aan om een terugslagklep te plaatsen.
woensdag 14 juni 2017

Tuinonderhoud nodig

Zoek iemand die onkruid kan uitdoen, hagen kan bijknippen, terras van onkruid kan ontdoen, 2 struiken uitdoen in kleine voor- en achtertuin.
dinsdag 13 juni 2017

Betonlaag gieten tuinhuis

Ik wil een betonlaag laten gieten en de onderlaag zou ook nog moeten weg gehaald worden om daarna een tuinhuis te laten opplaatsen van 2. 5m op 2.5m
dinsdag 13 juni 2017

Afwerking keuken en doucheruimte

Keuken : aanbrengen gyproc muren en zoldering . Plaatsen van keukenmeubilair en aansluiting op sanitair . Voorzien van stop contacten . Doucheruimte : plaatsing van cabine /afwerking muren en zoldering /stop contacten.
maandag 12 juni 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Betreft twee zijgevels die moeten worden bepleistered met cement zonder isolatie aan te brengen ( buren ) linker buur 70 m², waarvan groot deel puntdak grenzend aan plat dak opgebouwd in snel bouwsteen en rechter buur 46 m² gevel afgewerkt met Eurowell isolatie (alu cachering)
maandag 12 juni 2017

Onderhoud mazout ketel

Graag had ik een de onderhoud van de mazoutketel in onze woning alsook het kuisen van de schouw.

Partners

Partners van Casius