Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Aalst:

Betonplaat gieten en egaliseren grond in tuin

Ben op zoek naar iemand die een betonplateau achteraan onze woning kan gieten van 30 m² en 80m² terrein vlak leggen. Er zou ongeveer 3 à 4 cm grond weg moeten.

Wachtbuis gas leggen

Mijn rijwoning ligt op 5 m van de rooilijn. Zou jij het eventueel zien zitten om de voor de nieuwe aardgasaansluiting noodzakelijke graafwerken in mijn oprit uit te voeren? Het gaat over: •het afnemen van de conglomeraattegels en graven van een sleuf (4 m lang; 71 cm diep) tussen rooilijn (= trottoir) en woning (= garage), net voor het ogenblik van de gasaansluiting door Fluvius •het leveren en plaatsen van de wachtbuis in de sleuf (= gladde, rechte pvc-buis, diameter 110 mm, op 60 cm diepte gemeten vanaf de bovenkant van de buis), naast de aanwezige waterleiding •het maken van een buitenput van 1 x 1 x 1 meter op de plaats van de muurdoorgang in de gevel (ik neem aan dat de muurdoorgang zelf door Fluvius geboord wordt) •het voorzien van de aardgeleider voor het maken van

Schouw conform maken

Schouw conform maken. Alluminium buis plaatsen. Kachel is met rechthoekige uitstoot.

Ophangen raamdecoratie, verlichting en plaatsen binnendeur

Ophangen raamdecoratie (5 stuks) Ophangen verlichting (10 stuks) Plaatsen binnendeur (1stuk)

Waterput installeren

We zouden graag een waterput installeren in onze tuin van 10m of minder met een diameter van 25cm.

Fundering, riool en betonplaat gieten voor constructie appartementen

Graven funderingen, rioolbuizen, waterput en gieten betonplaat voor nieuwbouw van twee appartementen.

Trapgat / verplaatsen en nieuw zagen in beton

Bestaande trapgat dichten . En een nieuw zagen in beton, om daar op termijn een trap in te steken

Restauratie antieke stalen voordeur met dubbel glas

Vervangen glas (dubbel glas indien mogelijk ) + aanbrengen dichtingen. Oude stalen deur moet gerenoveerd worden met vervanging van glas.

Coax kabel herleggen of huidige herstellen

In ons huis lag er reed coax in iedere kamer. Echter die in salon is de afmontering te kort, waardoor we storingen hebben met onze digibox. Het is de bedoeling om die te herleggen (zit in de muur) of even nieuwe bovenop de muur te leggen. Graag spoedig de werken kunnen uitvoeren, ter plaatse komen kijken.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Voor mijn tuinhuis zou er een betonplaat moeten worden gegoten van 2,75 m op 1,75 m.