Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Aalst heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Aalst u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Aalst of directe omgeving.

162 klanten uit Aalst bevelen een bij Casius in Aalst aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Aalst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Aalst:

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Voor mijn tuinhuis zou er een betonplaat moeten worden gegoten van 2,75 m op 1,75 m.

Plafond gyproc verlagen

Plafond in gyproc verlagen.

Oprit en terras aanleggen in polybeton

Wij zijn op zoek naar iemand die een oprit en terras kan leggen, het liefst in polybeton of een ander duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Terras en oprit zijn samen ± 42 m².

Hondenluik in glazen schuifdeur

Wij hebben een schuifraam waarin er een hondenluikje geplaatst zou moeten worden voor een middelmatige hond. De ramen zijn in hout, dubbele beglazing. De afmetingen zijn: Raam 1 m 81 H- 97 cm B Kader 2m04 H 2m44 B.

Verven van salon en eetkamer

Verven van salon, eetkamer + plafonds.

Plannen bijgebouw tekenen

Architect: Wij willen een bijgebouw achter onze huis toevoegen. Er staat al een bijgebouw maar wij willen graag een verdieping daarboven bouwen om twee kamers te maken. Wij hebben een architect nodig om de plannen te tekenen en de aanvraag aan de stad te vragen.

Buizen vervangen door lekkage

We verliezen water in de Kelder door lekkage problemen. De buizen moeten vervangen worden op de grond van de keuken en van de woonkamer. Alles moet geopend worden en dan gemaakt.

TV kast in elkaar steken

Ik heb een tv-kast oneline besteld maar het lukt mij niet om ze in elkaar te krijgen.

Trapkast maken in landelijke stijl

Wij willen graag een trapkast in onze inkomhal. In landelijke stijl.

Afwerking keuken en doucheruimte

Keuken : aanbrengen gyproc muren en zoldering . Plaatsen van keukenmeubilair en aansluiting op sanitair . Voorzien van stop contacten . Doucheruimte : plaatsing van cabine /afwerking muren en zoldering /stop contacten.

Deur en gyproc muur plaatsen

In de slaapkamer op het eerste verdiep moet er een muur + deur geplaatst worden. De muur dient in L-vorm geplaatst te worden. Muur best in gyproc , en een eenvoudige deur.

Betonnen balkonterrassen renoveren

Betreft 2 balkonterrassen van elk 14,30 meter achteraan appartementsgebouw. Balkonterrassen dienen vernieuwd of gerenoveerd. Er is vrees voor betonrot. We zoeken iemand (betonexpert) die ons eerst kan zeggen of het effectief nodig is voor totale vernieuwing al dan niet renovatie. Zo weten we zeker welke keuze te maken om dan pas een gepast vakman te zoeken.

Plaatsing houten of pvc plafond op bestaande plafond

Prijs voor het plaatsen van 2 plafonds in houten of pvc planchetten met isolatie tussen Op bestaand plafond. Afmetingen van de kamers : - 1 afmetingen 4 m op 3 afmetingen 3,5 op 3 meter.

Verbeteren van muren wandpanelen toiletruimte

Of verwijderen bestaande wandpanelen en plaatsen van nieuwe wandpanelen in een ruimte van ca 3 x 1 meter breed en 2. 20 hoog en verven deur en deurlijst of een betere afwerking van de bestaande wandpanelen

Plaatsen van dakraam

Ik vroeg mij af of jullie een dakraam kunnen plaatsen en een oud groot raam er uit kunnen doen en soort rolluik of dergelijke in de plaats kunnen zetten?

Bodemplaat in renovatie woning

Er zou een bodemplaat moeten komen in renovatie woning. (Vorige vloer lag nog op zavel) De oppervlakte is ongeveer 32m2. Moet ik kiezen tussen gewapend beton of vezelbeton? Wat is daar de kostprijs van?

Herstellen van slepende voordeur

Deur sleept altijd in de winter. Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van terrastegels

Ik zoek iemand om terrastegels te plaatsen op mijn koer (ca. 25 m²). Ongeveer een strook beton bij gieten is niet dik genoeg , graag ter plaatse komen kijken. De tegels heb ik al. Graag snel de werken kunnen uitvoeren wanneer het weer wat meezit.

Keukenkastjes (hangend) verplaatsen aan de muur

Voor het plaatsen van een andere ijskast moeten er 3 keukenkasten verplaatst worden

Klussen in huis

Ik heb 3 klussen die moeten uitgevoerd worden: - de schroeven van een glazen deur zijn losgekomen. Dat scharnier zou dus chemisch verankerd moeten worden - 4 schabben moeten opgehangen worden - paneel van een ingebouwde vaatwas moet vervangen worden (ik heb het nieuwe paneel al)

Aanbrengen flexibele rookafvoer

Ik woon op de tweede verdieping en er staat een pelletkachel,direct aangesloten op een bestaande (shunt) schouw. Het gebouw heeft vijf verdiepingen. Graag offerte voor aanbrengen van flexibele rookafvoerbuis in schouw.

Opvangen dragende muur

Dragende muur opvangen.

Afvoer van aanvulgrond

Overschot (ca 2. 5 M³) van aanvulgrond zonder stenen om terug af te voeren. Ligt in de weg op parking en ik kan er geen blijf mee. Wie wil die ophalen en hoe veel kost mij dat?

Herstelling elektrische garagepoort

Herstellen van motor elektrische poort type novotecnica box 3. poort stopt halverwege en gaat terug open.

Verwijderen duivennest en aanbrengen bescherming

Ik,heb een aircotoestel hangen op mijn buitengevel, op een hoogte va ongeveer 9 meter. Daar heeft nu een duif een nest gemaakt. Ik zou dit nest verwijderd willen zien en nadien zou er een bescherming geplaatst moeten worden, welke ik reeds besteld heb, zodat dit zich niet meer herhaald. Deze bescherming moet gelijmd worden. Ik kan dit niet zelf door mijn zware handicap. Zou het mogelijk zien dat er iemand komt om dit te bekijken. Het materiaal voor bescherming is besteld , nlg. ontvangen deze week. Graag zo spoedig mogelijk.