Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Aalst heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Aalst u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Aalst of directe omgeving.

126 klanten uit Aalst bevelen een bij Casius in Aalst aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Aalst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Aalst:

Verbeteren van muren wandpanelen toiletruimte

Of verwijderen bestaande wandpanelen en plaatsen van nieuwe wandpanelen in een ruimte van ca 3 x 1 meter breed en 2. 20 hoog en verven deur en deurlijst of een betere afwerking van de bestaande wandpanelen

Plaatsen van dakraam

Ik vroeg mij af of jullie een dakraam kunnen plaatsen en een oud groot raam er uit kunnen doen en soort rolluik of dergelijke in de plaats kunnen zetten?

Bodemplaat in renovatie woning

Er zou een bodemplaat moeten komen in renovatie woning. (Vorige vloer lag nog op zavel) De oppervlakte is ongeveer 32m2. Moet ik kiezen tussen gewapend beton of vezelbeton? Wat is daar de kostprijs van?

Herstellen van slepende voordeur

Deur sleept altijd in de winter. Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van terrastegels

Ik zoek iemand om terrastegels te plaatsen op mijn koer (ca. 25 m²). Ongeveer een strook beton bij gieten is niet dik genoeg , graag ter plaatse komen kijken. De tegels heb ik al. Graag snel de werken kunnen uitvoeren wanneer het weer wat meezit.

Keukenkastjes (hangend) verplaatsen aan de muur

Voor het plaatsen van een andere ijskast moeten er 3 keukenkasten verplaatst worden

Klussen in huis

Ik heb 3 klussen die moeten uitgevoerd worden: - de schroeven van een glazen deur zijn losgekomen. Dat scharnier zou dus chemisch verankerd moeten worden - 4 schabben moeten opgehangen worden - paneel van een ingebouwde vaatwas moet vervangen worden (ik heb het nieuwe paneel al)

Aanbrengen flexibele rookafvoer

Ik woon op de tweede verdieping en er staat een pelletkachel,direct aangesloten op een bestaande (shunt) schouw. Het gebouw heeft vijf verdiepingen. Graag offerte voor aanbrengen van flexibele rookafvoerbuis in schouw.

Opvangen dragende muur

Dragende muur opvangen.

Afvoer van aanvulgrond

Overschot (ca 2. 5 M³) van aanvulgrond zonder stenen om terug af te voeren. Ligt in de weg op parking en ik kan er geen blijf mee. Wie wil die ophalen en hoe veel kost mij dat?

Herstelling elektrische garagepoort

Herstellen van motor elektrische poort type novotecnica box 3. poort stopt halverwege en gaat terug open.

Verwijderen duivennest en aanbrengen bescherming

Ik,heb een aircotoestel hangen op mijn buitengevel, op een hoogte va ongeveer 9 meter. Daar heeft nu een duif een nest gemaakt. Ik zou dit nest verwijderd willen zien en nadien zou er een bescherming geplaatst moeten worden, welke ik reeds besteld heb, zodat dit zich niet meer herhaald. Deze bescherming moet gelijmd worden. Ik kan dit niet zelf door mijn zware handicap. Zou het mogelijk zien dat er iemand komt om dit te bekijken. Het materiaal voor bescherming is besteld , nlg. ontvangen deze week. Graag zo spoedig mogelijk.

Diamantboring diameter 100 in voorgevel

Diamantboring diameter 100 in voorgevel

Voegwerk

Voegen: Muur op foto in bijlage moet worden gevoegd in Seifert nr 919. Graag prijzen via mail. Module 65 steen.

Ontmossen dak

Ontmossen van leien dak

Balkon reparatie

Balkonwerken uit te voeren: Ik heb een balkon van 6 meter op 0. 90 cm die aan renovatie toe is ,betonrot , balustrade , ook mijn bovenbuur wenst balkonwerken uit te voeren.

Afwerking verbouwing

We moeten voor de finale afwerking van een aan de gang zijnde verbouwing nog een 6-tal binnendeuren plaatsen, plafond afwerken, trapleuning maken aan houten trap en wat schilderwerken. Adresgegevens bij afspraak

Ophangen van spots

3 spotsen ophangen

Levering en installatie van airco

Zou graag airco laten installeren in mijn huis Graag met een binnen- en buiten-unit.

Afbreken van hout en steen op terras

Afbreken van oude panelen en afbreken van opbouw vijver 1m hoog op terras op eerste verdiep.

Klussen - tegelssnijden

Wie kan me helpen met het snijden van een 7tal tegels 60x60 cm? De snijlijn is reeds afgetekend op de tegels en ik kan ze gerust tot bij u brengen ? Ik heb zelf geen materiaal om de tegels te snijden.

Inbouwhaard plaatsen in bestaande schouw

Ik zou een inbouwhaard in de schouw willen laten plaatsen waar vroeger een houtkachel stond aangesloten. Blijkbaar zijn er "potten" in de schouw aanwezig. Schouw opnieuw afwerken met vuurvaste platen.

Gevelwerken

Gevel in crepi. Geen idee van aantal m2

Uitbreken van muur en bepleisteren

Muur uitbreken, bepleisteren en vloeren

Klussen in huis

Er zouden 4 rolgordijnen moeten opgehangen worden en op 3 deuren nieuwe klinken bevestigd worden. Verder een metalen lat geboord worden aan de bovenste traptrede. Alle materiaal is reeds aangekocht.