Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsing van een inox flexibel in schouw:

Plaatsing van een inox flexibel in schouw

Dak is recentelijk vernieuwd, schouw moest worden afgebroken en er werd aangeraden een flexibel (diameter 125 of 150 mm) te laten steken omdat er in de toekomst eventueel een houtkachel komt in plaats van de huidige gaskachel. Op dit moment nog geen schouwstuk geplaatst, de nieuwe pannen liggen erop in afwachting van verdere afhandeling.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Beervelde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing van een inox flexibel in schouw uit heel België:

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Twee houten plaatsen

2 trappen van 90cm breed. 1 gesloten rechte steektrap (16 treden) met trapleuning, beide gemaakt in rubberwood. Trapleuning te bevestigen met inox bevestigingshaken op stenen muur. 2e trap is een open dubbele kwartdraaitrap (16 treden) met 2 evenwijdige meelopende planken, dit alles gemaakt in rubberwood. Beide trappen zouden geplaatst en afgewerkt moeten worden in een grijze olie. Gelieve beide trappen ook af te dekken na plaatsing.

Plaatsing dubbelwandige buis in schouw

Wij gaan binnenkort (hopelijk deze maand) beginnen aan de renovatie van ons huis. Gevel en dak worden hier aangepakt. Omdat bij de plaatsing van ons nieuwe dak de schouw zal worden toegemaakt, zoeken wij een plaatsen voor een inox buis langs buiten. Zo kunnen we blijven gebruik maken van onze kachel.

Draadpanelen plaatsen

Levering en plaatsing van 4 draadpanelen (waarvan laatste deel in hoekvorm) en een tuinpoort, kleur: groen. Benodigd materiaal: - 4 bekafor palen diameter 48mm, hoogte 130cm + 4 bekafor voetstukken voor bekafor palen - 4 bekafor panelen classic, hoogte 103cm - 1 bekafor classic 1 - vleugel poort hoogte 103cm met bijhorende beugels + 2 voetstukken voor ronde paal diameter 60mm van poort - 3 bekafor inox hoekklem, 12 bekafor beugels voor palen diameter 48mm. Beton sokkels al gegoten voor de bevestiging van de voetstukken. Totale lengte 8 meter.

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een inox buis in bestaande oude schoorsteen.

Installeren van inox rookkanaal

Voor een bestaande houtkachel zijn wij op zoek achter een installeur om een inox rookkanaal te plaatsen. Plaatsing zo snel mogelijk.

Vervangen van ketel door hoogrendementsketel

Ik wens volgend jaar, periode mei/juni mijn ketel te vervangen door een hoge rendementsketel. Tevens moet er een verticale inox buis van +/- 6 meter aangebracht worden achter de ketel waar hij nu geplaatst is. De schouw bevind zich direct achter de muur waarop de boiler nu geplaatst is. Plaatsing van de nieuwe ketel komt op dezelfde locatie. Liefst contact via mail a.u.b. voor aanbieding van uw offerte.

Herstelling na brand

Nieuwe steunbalken plaatsen,nieuwe vloer , nieuwe schouw werken in gyproc nieuwe plaatsing van inox buizen voor kachel buiten op de muur, en nog andere werken.