Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Belsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Belsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Belsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Belsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Belsele:

Plaatsen van een regenwaterput

Plaatsen van een regenwaterput op de plaats waar de foto in bijlage naar refereer. Een put van min 10.000 lt. Waterpomp is voorhanden aangezien we in het verleden twee putten hebben later boren, maar die geven weinig of geen debiet.

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.

Waterput slaan voor tuin besproeien en vijver

Wij willen een putboring laten uitvoeren voor gebruik van grondwater in de tuin (planten en vijver), graag een put van ongeveer 3000L. Aan te vullen inclusief pomp installeren.

Put boren voor huishoudelijk gebruik en tuin

Het gaat hier om het boren van een put voor huishoudelijk gebruik en voor tuin besproeiing.

Plannen voor bijgebouw

Achter onze woning willen we een bijgebouw plaatsen. Momenteel staan hier 2 stallingen deze zouden moeten afgebroken worden. Graag een architect voor de plannen van een bijbouw.

Houten fietsbergingen voor renovatieproject uit te voeren

Betreft een renovatieproject van 5 appartementen waar achteraan het gebouw een fietsenberging moet aangebouwd worden van 4 x 4,30 m met plat dak en deur. Fietsberging in hout.

Vastschroeven toiletbril

Vastschroeven van een losse toiletbril voor hangtoilet.

Afgraven tuin

Graag zou ik mijn tuin van 104 m² laten afgraven.

Afdakje boven voordeur herstellen

Afdak 2. 00 m op 0. 80 m - zink boven afdakje gescheurd en afgebroken - wil een bescherming tegen de regen laten aanbrengen (moet niet noodzakelijk in zink zijn)

Nieuwe toilet plaatsen

Ik wil een nieuw toilet laten plaatsen (gewoon standaard waterbak + wc pot).