Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Berlare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Berlare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Berlare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Berlare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Berlare:

Trapgat verplaatsen

Trapgat naar zolder maken. Huidig trapgat dicht maken.

Waterput boren

Voor tuin, dieren en wasmachine Achter aan nieuwbouw.

Putboring uitvoeren

Een putboring van ongeveer 20m met pomp. We zouden dit willen gebruiken om de tuin te sproeien en indien mogelijk voor onze wasmachine en ons zwembad te vullen. Mocht dit mogelijk zijn vragen we ons af of 20 meter wel diep genoeg is.

Kunststoffen dakplaat + panelen hondenkennel vervangen

Vakman voor doorzichtig plastiek dakplaten te herstellen na storm schade + panelen van hondenkennel herstellen of vervangen

Mazout tank uitgraven of saneren

Ondergrondse mazouttank 5000L ofwel uitgraven en afvoeren, ofwel saneren en opspuiten met zand/schuim. Tuin wordt gerenoveerd, dus uitgraven kan wel een optie zijn.

Schuifdeuren aan kleerkast herstellen

Beide schuifdeuren (nogal zware) zijn van de kleerkast geraakt en zouden er terug aan moeten. Moet wel degelijk gebeuren zodat ze niet weer ontsporen en afbreken.

Plaatsen van poutrels

Ik zoek bedrijf die poutrels plaatst. Het zou zijn voor twee poutrels te plaatsen op betonnen gewelven

Draadafsluiting

Draadafsluiting met betonplaat 2 m hoog