Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor trapgat verplaatsen:

Trapgat verplaatsen

Trapgat naar zolder maken. Huidig trapgat dicht maken.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berlare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgat verplaatsen uit heel België:

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen

Graag zouden we een trapgat laten verplaatsen en het oude terug dicht maken. Ook een vaste trap te plaatsen. Trapgat van 1 op 2 meter.

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen

Momenteel zit er een trapluik naar de zolder. We willen deze graag vervangen door een vaste trap, boven de trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping gaat. Hiervoor zou het trapgat verplaatst moeten worden tegen de kant van de buitenmuur.

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen

We zouden graag de trapgat naar de zolder tegen de buiten muur willen hebben. Nu is het in het midden van de gang en is het juist voor 2 deuren van de kamers.

Inrichten zolder

De trap naar de zolder moet verplaatst worden, vorige trapgat moet dichtgemaakt worden en nieuw trapgat gemaakt. Boven komen er 2 slaapkamers, een bergruimte en een badkamer. De offerte zou het verplaatsen van de trap, gyproc-werken, elektriciteit en leggen van leidingen moeten bevatten. Zolder : 12 op 12 met schuin dak.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Ik wil mijn zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Ik heb een houtskeletbouw dus een houten zoldering. De huidige trap staat in de garage en de nieuwe trap moet daar ook komen. De toegang is dus vlot bereikbaar.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.

Verplaatsen van een trapgat en een stabiele trap plaatsen

Een trapgat op zolder moet verplaatst worden om het praktisch te kunnen indelen van de kinderkamers. Daar moet dan een stabiele trap heen leiden, aansluitend op de trap op het eerste verdiep. plus een een nieuwe vaste trap met leuning plaatsen

Trapgat verplaatsen om vaste trap te steken

Wij willen een vaste trap zetten naar de zolder, boven de trap van de eerste verdieping. Daarvoor zou ons trapgat verplaatst moeten worden. Zoldervloer is van (gewapend) beton