Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Beveren Waas:

Klusjes uitvoeren na renovatiewerken

Karweien afmaken binnen en buiten na renovatie die al gebeurd is: nog wat isolatie aanbrengen + tochtstrips vernieuwen 2 ramen + folie achter verwarming en nog paar kleine dingen.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Ik wil in mijn voortuin een regenwaterput laten steken en zou deze ook willen laten aansluiten, zodat ik de wc's, wasmachine, tuin bewateren, ... met het regenwater kan doen. Ik zoek iemand die dit van begin (van graven) tot einde (aansluiting met filter) helemaal in orde kan brengen. Wij zijn een gezin van 6 personen dus die regenwaterput (betonnen) moet groot genoeg zijn. Ik denk aan een put van 10 000 L. Ik zou dit liefst zo snel mogelijk in orde willen hebben, graag offerte hoeveel me dit zal kosten (alles inbegrepen). Belangrijk: de Belgische firma moet ervaring hebben zodat ik zeker ben dat dit goed gedaan word. Ik heb ook een kelder (en kruipkelder). Niet enkel regenwaterput leveren maar de werken van a tot z uitvoeren.

Boren van waterput en plaatsen pomp

Boren van een waterput die moet dienen voor huishoudelijk gebruik en eventueel drinkwater voor de paarden.

Herstellen van sectionaal garagepoort

Veer van onze sectionaalpoort is stuk gesprongen,poort is van 2010,graag bekijken plaatsing nieuwe veer. Herstellen van poort.

Tuinonderhoud nodig

Zoek iemand die onkruid kan uitdoen, hagen kan bijknippen, terras van onkruid kan ontdoen, 2 struiken uitdoen in kleine voor- en achtertuin.

Herstellen vliegenramen

Ik heb 3 vliegenramen waar het doek moet vervangen worden. - Afmetingen 59,5 br 87 h 62 breed - 1. 43 hoog 92,5 breed - 1. 20 hoog

Tuin aanleggen

Wij willen ons huidig gazon laten verwijderen, de grond laten nivelleren en nieuw gazon (traaggroeiend) laten aanleggen. Het betreft een nagenoeg vierkante tuin van ca 125 vierkante meter.

Verplaatsing / vervanging septische put

We zouden graag onze beerput verleggen aangezien op de huidige plaats een veranda komt. Met eventueel een nieuwe septische / sterfput.

Steken van nieuw plafond

Ik zou graag een nieuwe plafond laten steken. Het plafond mag afgewerkt worden met mdf platen. Bestaande plafond moet nog afgebroken worden. De oppervlakte bedraagt 40m2.

Regenwaterput te plaatsen

Ik zou in mijn voortuin een regenwaterput van 7000 of 10. 000 liter willen laten steken. Dit met alle aansluitingen en benodigheden (ik denk aan de pomp, filter buizenwerk... Het aansluiten aan mijn bestaand waterlus zou ik zelf met driewegkraantjes doen. (ik heb een kruipkelder en kan aan alles aan). Ik kan wss enkel genieten van het water van 1 kant van het zadeldak, weet niet of het mogelijk is dit te veranderen zodat er van de twee kanten in de put kan aflopen. Het water zou enkel dienen voor het toilet en wasmachine. Is dit een rendabel project en investering waard? Wat met premies en voorwaarden ?