Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit De Pinte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit De Pinte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in De Pinte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in De Pinte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in De Pinte:

Klussen in huis uitvoeren na verhuis

Hanglampen monteren + 6 plafoniers. 2 schilderijen(+ bovenverlichting) ophangen - klein boekenrek ophangen (2 planken ca 1,20m lang.)en 2 kleine kastjes ,(ong 50 en 70 cm breed) daarboven een plank met steunen(In bezit.) Nodig: een boor en vijzen/pluggen

3 dakjes vervangen totaal ongeveer 50 m²

Totaal vervangen daken : ongeveer 50m². Hout kot : 2,40 x 3,20 m Tuin huis x 2,80 m Stal : 6,90 x 4,20 m Wij kunnen helpende hand bieden indien gewenst. Wij kunnen zelf materiaal aanleveren of indien goede tip of goede offerte door de klusjesman zelf.

Binnendeuren plaatsen

Betreft 4 binnendeuren plaatsen (onzichtbare scharnieren). Nog aangekocht via de vakman.

Vernieuwen corniche

De bestaande corniche volledig vervangen met padouk of een andere duurzame houtsoort. Een decoratieve houten paal aan de voordeur dient eveneens vervangen te worden in hetzelfde materiaal als de corniche. Het huis en dak is 20m breed, voor en achter.

Plaatsing blokhut Bordeaux

Graag willen wij de prijs kennen voor de plaatsing van blokhut Bordeaux 1 410x410 cm. De blokhut wordt uiteraard via Makro Eke aangekocht. Bedankt om ons hiervoor vrijblijvend verder te informeren.

Kraan vervangen in keuken

De kraan (warm en koud water) in onze keuken is kapot en moet vervangen worden.

Blokhut plaatsen

Graag willen we een blokhut bonn light (ongeveer 385 op 300)laten plaatsen met dakgoten. Er moet een nieuwe betonplaat gegoten worden. Ze moet nog aangekocht worden bij Makro Eke

Kast demonteren in de garage

Een kast demonteren in de garage

Klusjesman voor kleine werkjes

Ik zoek een klusjesman om 1) houders toiletpapier aan muur te bevestigen 2) twee armaturen met tl lampen te monteren 3)allerlei zaken op te hangen dus boorwerken

Herstellen van openhaard

Herstellen van Flam openhaard en plaatsen van nieuwe pijp.