Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Dendermonde:

Meerdere klussen uitvoeren

Ik heb een aantal heel dringende klussen te doen. Wandpanelen en plafond schieten, laminaat leggen, eventueel sanitair werk.

Tuinhuis afbreken

Op zoek naar een vakman om een tuinhuis van 3 op 3 meter te slopen.

Verschillende klussen in huis uitvoeren

In de wasplaats zou ik graag mijn wasmachine en droogkast in een ingebouwde kast willen. Paar herstelling werken aan de muren zitten op sommige plaatsen scheurtjes. Boven 1ste slaapkamer is open en die zou ik graag dicht hebben. Kleine schilder werken en metselwerkjes.

Nieuw deksel voor septische put

Nieuw deksel voor septische put 2 sifonputten opmetselen en deksel plaatsen (in gazon)

Putboring uitvoeren en pomp plaatsen

Graag een put boring in de garage uitvoeren, kleine put boring met pomp. Garage is de breedte van een wagen en 3 meter hoogte.

Plaatsen van steenkorven omheining tuin

Plaatsen van steenkorven omheining tuin. Hoogte 180 cm lengte 20 meter plaatsen. Dat is een recht stuk. Opvullen met stenen , grijs stenen.

Klusjes aan huis

Vervangen van oude dakgoot / afbraak of herstel van oude en nieuwe dakgoot hangen . Herstel van houten garagepoort

Installatie aardgaskachel en nazicht kachel Wellstraler

Plaatsing aardgaskachel met aanpassing van de muuraansluiting; nazicht van een tweede kachel merk Wellstraler. Nazicht leiding aansluitingen. We zijn in panne gevallen met de kachel, dus graag een nieuwe kachel.

Vloer/laminaat leggen in woning

De bestaande vloer en laminaat vervangen door vloer of laminaat in de berging/wc/living en veranda. Nakijken of de buizen er onder nog in goede staat zijn, anders deze ook vervangen. De vloer in de veranda/berging/wc ophogen. Graag in de maand maart of april de werken laten uitvoeren.

Afkitten ramen, deuren en garagepoorten buiten

Afkitten van de ramen, deuren en garagepoorten van onze woning.