Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Destelbergen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Destelbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Destelbergen of directe omgeving.

34 klanten uit Destelbergen bevelen een bij Casius in Destelbergen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Destelbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Destelbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Destelbergen:

Metalen tuinhuis plaatsen en ondergrond voorzien

Metalen tuinhuis 1010 Geys met ondergrond en dakgoot. Afmetingen : 303 * 298 meter. Wachten om de bestelling te maken tot de prijsofferte voor de ondergrond te plaatsen en voor het tuinhuis op te stellen.

Woning opfrissen

Een aantal verbeteringswerken zoals: plafond vernieuwen (waterschade), vloerbekleding vernieuwen (versleten), ...

Nazicht Leader pomp en aanzuigleiding

Leader pomp in de garage, heeft jaren prima gewerkt. Nu komt er blijkbaar lucht in de zuigleiding. Pomp zelf werkt zeer goed. Graag nazicht van de installatie en herstelling/

Gewapend glas van deur te vervangen

Er werd schade aangericht op de scouts; in een deur zat (voor de helft van de deur) gewapend glas. Dit zou eind volgend semester vervangen moeten worden, maar we zouden zo snel mogelijk de offerte willen bekijken, zodat we de kosten kunnen doorgeven aan diegenen die de schade hebben aangericht. Graag de werken uitvoeren tijdens de zomervakantie. En nu graag een prijsofferte om voor te leggen aan de mensen die de schade hebben aangericht.

Garagepoort stuk

Kan mijn garagepoort niet meer open krijgen, is aan de ene kant uit rail is schuifpoort nogal dringend heb geen apart deurtje zou er iemand kunnen langs komen

Vervangen dak veranda (doorschijnende platen)

De dubbelwandige dakplaten van onze veranda zijn op verschillende plaatsen gescheurd en zijn niet meer waterdicht. Deze dakplaten moeten vervangen worden. Foto' in bijlage.

Herstellen lekken veranda dak(glas)

Herstellen lekken ruiten dak, waarschijnlijk dichtingen te vervangen. Graag naar de dichtingen kijken, controleren, vervangen misschien?, uit kuisen misschien?

Herstellen/behandelen buitenschrijnwerk

Afschuren, herstellen en herschilderen van de houten bakgoot.

Afbreken van atelier

Afbreken atelier van 60 vierkante meter aanpalend aan deel van de woning.

Betonvloer voor tuinhuis

Betonvloer plaatsen voor tuinhuis ongeveer 10m2 en ongeveer 1. 7m3 Bekisting ligt reeds klaar.

Reeks kleinere klussen (opvoegwerk, afwerking, tegels, schilderen, etc)

In nieuwbouwwoning moeten er een aantal kleinere klussen worden opgeknapt zoals opvoegen, schuren, schilderen, plaatsen plinten en andere algemene afwerking. Adresgegevens bij afspraak

Losse terrastegel.

Ik heb vooraan een terras in marluxdallen. Het terras ligt hoger dan het voetpad en er is dan ook een opstap voorzien. Juist daar is een terrastegel losgekomen en doordat de tegel gedeeltelijk een beetje over de rand steekt, knikt hij omhoog als erop gestapt wordt, wat gevaarlijk is. Zou het mogelijk zijn om deze terrastegel terug vast te leggen.

Grote garage

Een garage van 10 meter op 11meter met zadeldak moet apart van het huis komen te staan. Heel eenvoudig met 2 volle muren, 1 muur met 2 poorten in en 1 muur met venster en deur We zouden het prefab willen laten doen

Verschillende opdrachten over lange termijn

Ik zoek een klusjesman in de bouwsector voor verschillende projecten over langere tijd. Ik ben privépersoon

Het indelen van een unit bedrijfsgebouw

Ik heb onlangs een unit gebouw gekocht van 240m². aangezien dit pand gebruikt zal worden voor atelierruimte aangezien ik maatmeubelen op maat lever zou ik graag het magazijn, het sanitaire blok en de bureelafdeling in een eerste verdiep voorzien. het is een vrij eenvoudig project aangezien het gebouw vierkant is. enkel wat berekeningen voor de steunzuilen en de draagbalken zijn nodig.De bedoeling is dat het dossier samengesteld wordt zodat zo snel mogelijk een bouwaanvraag kan ingediend worden.

Achterbouw annex stookkot

Prijsofferte van vernieuwen dak en isoleren. en tevens mogelijkheid bekijken tot optrekken gevel om ipv zadeldak een plat dak te maken.

Dakisolatie

Mijn zadeldak is 19 meter lang. Daarvan is maar 6 meter geïsoleerd. Graag isoleerde ik mijn dak met 20 cm minerale wol. De kepers zijn wel maar 8 cm x 8 cm. Een gedeelte van het dak is moeilijk toegankelijk, want gepleisterd op de kepers. Een ander gedeelte is plat met zinken dichting. Daar zullen andere oplossingen nodig zijn.

Hagelschade aan kantelpoort met ...

Hagelschade aan kantelpoort met aluminium kader en PVC panelen: stuk uit paneel => bestek voor herstelling gevraagd.

Het gaat om de eerste fase van ...

Het gaat om de eerste fase van twee, waarbij de zolder en een kamertje op de eerste verdieping van een woning, worden verbouwd tot een kleine badkamer en slaapkamer. Constructief worden de trekkers en enkele drukkers in het dak aangepast, en wordt de vloer boven de nieuwe badkamer en een deel boven de hal weggebroken. Boven de hal en de douche wordt de vloer terug geplaatst, maar op een lager niveau. In het dak worden dakvlakramen geplaatst en worden holle wanden geplaatst. De vloer van het kleine kamertje op de verdieping moet uitgebroken worden, en een nieuwe parketvloer wordt daar geplaatst die doorloopt op de verdieping. In de badkamer komt een douche, een stalen trapje en een badkamer meubeltje uit fineer op maat.

De aansluiting van het toilet naar de ...

De aansluiting van het toilet naar de afvoerbuis (een bochtaansluiting) is stuk en lekt. Aansluitingsstuk zal moeten vervangen worden

afbraak bestaande woning,bouwen van ...

afbraak bestaande woning,bouwen van nieuwe woning bestaande uit 2 appartementen

Verbouwing van een villa te ...

Verbouwing van een villa te Destelbergen. (vernieuwing gelijksvloers en kelder + inrichting bovenverdieping) Bedoeling is om meer ruimte te creeren in de woning (vb:verplaatsing badkamer->boven) en het wooncomfort te verhogen. *Vernieuwen van nutsvoorzieningen *Slopen tussenmuren en steunmuren en badkamermuren *Bovenverdieping: (eerste inrichting van de ruimte) Bedoeling om hier het slaapgedeelte + dressing samen met de badkamer en de wasplaats te realiseren.