Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Destelbergen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, nieuwe ketel en radiatoren plaatsen, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, pVC gevelbekleding vervangen, crepi met isolatie plaatsen, renovatie terrassen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Destelbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Destelbergen:

Graafwerken voor gasaansluiting

Graafwerken: 1. Graafwerken oprit + plaatsen wachtbuis voor gastoevoer. 2.indien mogelijk: Controle dakgoot (mos, bladeren etc. ) voorgevel huis.

Een verlaagde plafond plaatsen

De bestaande oude plafond afbreken+ houten rooster aanpassen zodat het past voor een nieuwe standaard witte geplastificeerde plafond 16 m². Isolatie was nat van ongeveer 8 m². Deze vervangen glaswol 18 cm dikte.

Montage bureautafel met handleiding

Montage van een bureautafel recent aangekocht bij. Montagehandleiding is in mijn bezit maar ik beschik niet over het gepaste materieel om de klus adequaat te klaren.

Plaatsen regenwaterput 7500 liter

Ik zoek een aannemer voor het graven en installeren van een regenwaterput, alsook het aanleggen van onze oprit. Oppervlakte oprit is ongeveer 6 meter op 3 meter met klinkers.

Metsen authentieke open haard

Binnenwerk : open haard. Er zou een mooie authentieke open haard moeten gemetst worden. Ook met de nodige ornamenten, vloertegels errond, verluchting waar nodig,...

Klussen in huis

Muggengaas Velux raam installeren. Ikea kasten één verdieping hoger plaatsen ze zijn al gemonteerd. Binnendeur schilderen + omkadering.

Metalen tuinhuis plaatsen en ondergrond voorzien

Metalen tuinhuis 1010 Geys met ondergrond en dakgoot. Afmetingen : 303 * 298 meter. Wachten om de bestelling te maken tot de prijsofferte voor de ondergrond te plaatsen en voor het tuinhuis op te stellen.

Woning opfrissen

Een aantal verbeteringswerken zoals: plafond vernieuwen (waterschade), vloerbekleding vernieuwen (versleten), ...

Nazicht Leader pomp en aanzuigleiding

Leader pomp in de garage, heeft jaren prima gewerkt. Nu komt er blijkbaar lucht in de zuigleiding. Pomp zelf werkt zeer goed. Graag nazicht van de installatie en herstelling/

Gewapend glas van deur te vervangen

Er werd schade aangericht op de scouts; in een deur zat (voor de helft van de deur) gewapend glas. Dit zou eind volgend semester vervangen moeten worden, maar we zouden zo snel mogelijk de offerte willen bekijken, zodat we de kosten kunnen doorgeven aan diegenen die de schade hebben aangericht. Graag de werken uitvoeren tijdens de zomervakantie. En nu graag een prijsofferte om voor te leggen aan de mensen die de schade hebben aangericht.

Garagepoort stuk

Kan mijn garagepoort niet meer open krijgen, is aan de ene kant uit rail is schuifpoort nogal dringend heb geen apart deurtje zou er iemand kunnen langs komen

Vervangen dak veranda (doorschijnende platen)

De dubbelwandige dakplaten van onze veranda zijn op verschillende plaatsen gescheurd en zijn niet meer waterdicht. Deze dakplaten moeten vervangen worden. Foto' in bijlage.

Herstellen lekken veranda dak(glas)

Herstellen lekken ruiten dak, waarschijnlijk dichtingen te vervangen. Graag naar de dichtingen kijken, controleren, vervangen misschien?, uit kuisen misschien?

Herstellen/behandelen buitenschrijnwerk

Afschuren, herstellen en herschilderen van de houten bakgoot.

Afbreken van atelier

Afbreken atelier van 60 vierkante meter aanpalend aan deel van de woning.

Betonvloer voor tuinhuis

Betonvloer plaatsen voor tuinhuis ongeveer 10m2 en ongeveer 1. 7m3 Bekisting ligt reeds klaar.

Reeks kleinere klussen (opvoegwerk, afwerking, tegels, schilderen, etc)

In nieuwbouwwoning moeten er een aantal kleinere klussen worden opgeknapt zoals opvoegen, schuren, schilderen, plaatsen plinten en andere algemene afwerking. Adresgegevens bij afspraak

Losse terrastegel.

Ik heb vooraan een terras in marluxdallen. Het terras ligt hoger dan het voetpad en er is dan ook een opstap voorzien. Juist daar is een terrastegel losgekomen en doordat de tegel gedeeltelijk een beetje over de rand steekt, knikt hij omhoog als erop gestapt wordt, wat gevaarlijk is. Zou het mogelijk zijn om deze terrastegel terug vast te leggen.

Grote garage

Een garage van 10 meter op 11meter met zadeldak moet apart van het huis komen te staan. Heel eenvoudig met 2 volle muren, 1 muur met 2 poorten in en 1 muur met venster en deur We zouden het prefab willen laten doen

Verschillende opdrachten over lange termijn

Ik zoek een klusjesman in de bouwsector voor verschillende projecten over langere tijd. Ik ben privépersoon

Het indelen van een unit bedrijfsgebouw

Ik heb onlangs een unit gebouw gekocht van 240m². aangezien dit pand gebruikt zal worden voor atelierruimte aangezien ik maatmeubelen op maat lever zou ik graag het magazijn, het sanitaire blok en de bureelafdeling in een eerste verdiep voorzien. het is een vrij eenvoudig project aangezien het gebouw vierkant is. enkel wat berekeningen voor de steunzuilen en de draagbalken zijn nodig.De bedoeling is dat het dossier samengesteld wordt zodat zo snel mogelijk een bouwaanvraag kan ingediend worden.

Achterbouw annex stookkot

Prijsofferte van vernieuwen dak en isoleren. en tevens mogelijkheid bekijken tot optrekken gevel om ipv zadeldak een plat dak te maken.

Dakisolatie

Mijn zadeldak is 19 meter lang. Daarvan is maar 6 meter geïsoleerd. Graag isoleerde ik mijn dak met 20 cm minerale wol. De kepers zijn wel maar 8 cm x 8 cm. Een gedeelte van het dak is moeilijk toegankelijk, want gepleisterd op de kepers. Een ander gedeelte is plat met zinken dichting. Daar zullen andere oplossingen nodig zijn.

Hagelschade aan kantelpoort met ...

Hagelschade aan kantelpoort met aluminium kader en PVC panelen: stuk uit paneel => bestek voor herstelling gevraagd.

Het gaat om de eerste fase van ...

Het gaat om de eerste fase van twee, waarbij de zolder en een kamertje op de eerste verdieping van een woning, worden verbouwd tot een kleine badkamer en slaapkamer. Constructief worden de trekkers en enkele drukkers in het dak aangepast, en wordt de vloer boven de nieuwe badkamer en een deel boven de hal weggebroken. Boven de hal en de douche wordt de vloer terug geplaatst, maar op een lager niveau. In het dak worden dakvlakramen geplaatst en worden holle wanden geplaatst. De vloer van het kleine kamertje op de verdieping moet uitgebroken worden, en een nieuwe parketvloer wordt daar geplaatst die doorloopt op de verdieping. In de badkamer komt een douche, een stalen trapje en een badkamer meubeltje uit fineer op maat.