Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Destelbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Destelbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Destelbergen:

Putboring voor grondwater tuin besproeien

Putboring voor grondwater tuin besproeien. Open bebouwing en put kan in of naast een bestaande grondwaterput geboord worden.

Plaatsen regenwaterput 7500 of 10000 liter

Graven van een regenwaterput met aansluiting op toiletten en wasmachine en eventueel ook een buitenkraan. Min. 7500L. Gescheiden stelsel van het afvalwater en het regenwater voorzien.

Put boren met installatiepomp en kraan voor besproeiing tuin

Ik zou graag putwater hebben voor de tuin te sproeien. Grondwaterput zou ik het liefst hebben. Bij de buurman is de diepte 6a7 meter. De tuin zal ongeveer 500m² zijn.

Plaatsen en leveren regenwaterput

Graven, plaatsen, aanvullen, nivelleren betonnen, waterdichte regenwaterput 20000 liter in voortuin, 80cm onder maaiveld met betonnen inspectieschacht 60/60cm en afsluitbaar vierkanten kunststof deksel kleur groen, verkeersklasse B125, diameter 345cm, hoogte 245cm, plaatsingsdiepte 330cm, druksterkteklasse beton C35/45, omgevingsklasse EE3, milieuklasse XC4, XF1.

Put boren met installatiepomp en kraan voor besproeiing tuin

Boren van een grondwaterput met pomp en één of twee aftappunten. Met minimale beschadiging van tuin.

Plaatsen slab in spouwruimte boven venster

Er moet een een slab geplaatst worden in de spouwruimte boven een venster, zodat het regenwater dat door de baksteen in de spouw naar binnen sijpelt weer naar buiten gevoerd kan worden. Het raam is ongeveer 3 meter breed

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m

Graafwerken voor gasaansluiting

Graafwerken: 1. Graafwerken oprit + plaatsen wachtbuis voor gastoevoer. 2.indien mogelijk: Controle dakgoot (mos, bladeren etc. ) voorgevel huis.

Een verlaagde plafond plaatsen

De bestaande oude plafond afbreken+ houten rooster aanpassen zodat het past voor een nieuwe standaard witte geplastificeerde plafond 16 m². Isolatie was nat van ongeveer 8 m². Deze vervangen glaswol 18 cm dikte.

Montage bureautafel met handleiding

Montage van een bureautafel recent aangekocht bij. Montagehandleiding is in mijn bezit maar ik beschik niet over het gepaste materieel om de klus adequaat te klaren.