Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor putboring voor grondwater tuin besproeien:

Putboring voor grondwater tuin besproeien

Putboring voor grondwater tuin besproeien. Open bebouwing en put kan in of naast een bestaande grondwaterput geboord worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Destelbergen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor putboring voor grondwater tuin besproeien uit heel België:

Putboring grondwater uitvoeren

Grondwaterput boren voor huishoudelijk gebruik. Zou dienen om tuin en vijver te bewateren en om aan te sluiten op circuit van toiletten.

Putboring grondwater uitvoeren

Putboring voor grondwater voor bewatering tuin. De tuin is 9are ongeveer.

Grondwater putboring

Grondwaterboring voor beregening tuin en eventueel voor zuiveren toiletten. wij hebben thuis veel aanplanting struiken en bloemen daarom liefst snelle oplossing. Met huis erbij 13are. - De tuin zal ongeveer 6are zijn.

Putboring uitvoeren

De bedoeling is vooral om grondwater te kunnen gebruiken voor het besproeien van de tuin. We willen een druppelslang systeem aansluiten nadien. 3 circuits van max 100m, die niet per se tegelijk moeten aangezet kunnen worden. Na elkaar is ook goed. Kwestie van geen te zware pomp te moeten installeren. Kunnen we hiervoor bij jullie terecht? Wat zijn de praktische zaken waar we rekening mee moeten houden? Onze tuin is namelijk al +/- af. De exacte boorlocatie zal afhankelijk zijn van de plaats die jullie nodig hebben en de eventuele beschadiging van paden en grasperken door de zware machines. Dus misschien is een plaatsbezoek nodig dan.

Putboring uitvoeren grondwater

Blijkbaar waterspiegel hier op 60 meter diepte. Ik zou dus graag een waterput boren.

Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien

Grondwater oppompen in de tuin, om jaarlijks een aantal keren zwembadwater te vervangen (73.0000 l), vijver (6m'") en terrastuin te onderhouden.Boring en installatie.

Putboring grondwater uitvoeren

Putboring ten behoeve van het sproeien van de tuin. Tuin is nog niet aangelegd, dus vlot toegankelijk. Het gaat om een zand ondergrond.

Putboring voor grondwater

Ik wil een put laten boren in de tuin om voldoende grondwater te hebben voor diverse doelen. Dit zou voorlopig ook moeten dienen voor watergebruik op onze bouwwerf. De pomp zelf zou in het (nog te bouwen) tuinhuis kunnen geplaatst worden.