Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen:

Opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen

Kasseien uitbreken oprit en septische put ophogen ongeveer 50-70 cm en deksel plaatsen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Drongen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen uit heel België:

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

Wij zijn op zoek naar een vakman voor volgende zaken: - Opmetsen van septische put (30 tal cm) alsook het plaatsen van een finaal (geurdicht) deksel. Momenteel hebben wij nog een tijdelijk deksel dat geplaatst werd bij de oplevering van onze woning. - Plaatsen van 4 putdeksels voor de rioleringtoegangspunten.

Opmetsen deksel septische put

1.Opening ondergrondse septische put maken 2.Geurdicht deksel (dubbele deksels) opmetsen / plaatsen (Ik heb geen materialen)

Opmetsen septische put en plaatsen geurdicht deksel

Vorige eigenaar van de woning plaatste een nieuwe (kunststoffen) septische put, maar heeft dit niet mooi afgewerkt. Uit te voeren werken: opmetsen en plaatsen van een geurdicht deksel. De put bevindt zich in de tuin achteraan de woning, onmiddellijk naast de achtergevel. Rondom rond de put ligt er zand, enkel kunststoffen afdichting is zichtbaar, deze heeft een diameter van 56 cm. Bedoeling is om nadien zelf een houten terras boven de put te plaatsen, met wegneembare planken zodat de put bereikbaar blijft.

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

Opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen. Momenteel deksel 50cm lager dan grondoppervlak. Put ligt bloot wegens recent leegmaken, wel afgesloten met betonnen deksel.

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

Op onze septische put ligt een gewoon betonnen deksel en is kapot(geurhinder) . Het deksel zou ong. een 15 cm hoger moeten komen.

Opmetsen nieuwe deksel op septische put

Het deksel van de sceptische put in de kruipkelder moet vervangen worden. De nieuwe putdeksel is reeds aangekocht maar dient nog geplaatst te worden. Hiervoor moet de kader opnieuw opgemetst worden.

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.

Opmetsen septische put en rioolput

Naar aanleiding van doorkomend water in de kelder werd een lekdetectie uitgevoerd, waarvan u het verslag kan terugvinden als bijlage. Het doorkomende water is afkomstig van de gemeenschappelijke riool-opvangput (zoals duidelijk wordt in het verslag). Zou het mogelijk zijn om me op basis hiervan een offerte voor reparatie te bezorgen.