Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen:

Opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen

Kasseien uitbreken oprit en septische put ophogen ongeveer 50-70 cm en deksel plaatsen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Drongen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen uit heel België:

Opmetsen nieuwe deksel op septische put

Het deksel van de sceptische put in de kruipkelder moet vervangen worden. De nieuwe putdeksel is reeds aangekocht maar dient nog geplaatst te worden. Hiervoor moet de kader opnieuw opgemetst worden.

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.

Opmetsen septische put en rioolput

Naar aanleiding van doorkomend water in de kelder werd een lekdetectie uitgevoerd, waarvan u het verslag kan terugvinden als bijlage. Het doorkomende water is afkomstig van de gemeenschappelijke riool-opvangput (zoals duidelijk wordt in het verslag). Zou het mogelijk zijn om me op basis hiervan een offerte voor reparatie te bezorgen.

Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken van een totaalrenovatie zouden willen uitvoeren van een woning uit 1952. Er zou een aanbouw moeten bijkomen van ca. 30m². Volgende zaken zouden moeten gebeuren: - Bouwklaar maken van het terrein - Rioleringen (incl. nieuwe Septische put, regenwaterput, bufferput) - maken van nieuwe opening in bestaande structuur - funderingsplaat - opmetsen dragende en niet dragende muren - plaatsen poutrellen

Septische put opmetsen en nieuw deksel leggen

Opmetsen van een septische put (+- 60cm onder maaiveld) in beplanting + plaatsen deksel (weinig belasting) + opmetsen zinkput (+-25cm onder maaiveld), ook in beplanting + pklaatsen deksel (ook weinig belasting) beide putten helaas reeds in gebruik

Opmetsen septische put en rioolput

Opmetsen septische put gelegen in voortuin op 40 cm diepte onder de aarde. Opmetsen rioolput gelegen onder oprit van klinkers ook op ongeveer 40 cm diepte.

Deksel van septische put vervangen of opmetsen

Onlangs is het deksel van de septische put vervangen geweest, maar nu heb ik wel gemerkt dat er in het metselwerk een paar openingen zijn gekomen. Ook is het nieuwe deksel, geen dubbel deksel. Ik zoek een vakman om dit deksel te vervangen of opnieuw op te metsen.

Gepolierde betonvloer voor oprit en pad en grondwerken

Aanleg nieuwe oprit en pad naar voordeur - +/- 130 m². Voorbereidende grondwerken en opmetsen septische en regenwaterput aub