Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Erpe Mere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Erpe Mere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Erpe Mere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Erpe Mere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Erpe Mere:

Afbreken van houten tuinhuis

Afbraak en afvoeren houten tuinhuis afmetingen 4 x 3. Afvoeren oude houtvoorraad achter tuinhuis. Dakbedekking: golfplaten Destijds geplaatst in panelen. Op betonnen vloer.(niet mee uit te breken) Liefst bedrijven niet te ver uit de omgeving aub. Ter info: kranen, tractors en andere grote machines kunnen NIET tot aan tuinhuis .

Plaatsen van warmtepomp

Voor een renovatie: warmtepompen lucht/lucht plaatsen. Momenteel staat er een accumulatie kachel in woonkamer.

Metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen

Isoleren en bekleden met (metaal)platen. De oppervlakte van de zijgevel bedraagt 77 m². Het is de bedoeling om voldoende te isoleren zodat er van de premie gebruik kan gemaakt worden.

Stormschade bestek dak tuinhuis

Gisteren is het dak van ons tuinhuis weggevlogen door de hevige wind. De verzekering vraagt een schadebestek.

Betonplaat gieten tuinhuis

Ik wil een plateau laten gieten voor tuinhuis van 4,9 op 4 meter. Diepte plateau 13,5 cm. Moet wel gebeuren via poortje van buurman (indien dit mogelijk is natuurlijk). Plaats ligt toch ongeveer 40 a 50 meter van straatkant.

Houten aanbouw-houtskelet bouw

Houten aanbouw ,hout sketelt bouwaangrenzende garage. Bouwen van 1 rechthoekige blok, ongeveer en 40 m². Voor en achteraan een raam plaatsen.

Plaatsen van een eiken carport in landelijke stijl

Luxe carport met uitstraling passend bij het huis maatwerk 3,5 x 9 meter. Liefst in eik , met landelijke stijl. Best ter plaatse komen kijken voor een advies.

Klussen in huis

Nieuw werkblad aanbrengen in de keuken. Enkel oude afhalen en nieuwe opleggen. Nieuwe dichting van frigo plaatsen, oude verwijderen en nieuwe opzetten. Toilet bril terug vast zetten.

Klusjes dakgoot en kleinere werkjes

Ik wil graag een aantal kleine herstellingen aan dakgoten willen uitvoeren, ook een paar deuren zouden moeten afgesteld worden.

Diverse klusjes uit te voeren binnenshuis

Ik zoek iemand die allerhande klusjes kan uitvoeren binnen huis, onderhand plaatsen van dampkap en aansluiten van home cinema.