Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afbreken van houten tuinhuis:

Afbreken van houten tuinhuis

Afbraak en afvoeren houten tuinhuis afmetingen 4 x 3. Afvoeren oude houtvoorraad achter tuinhuis. Dakbedekking: golfplaten Destijds geplaatst in panelen. Op betonnen vloer.(niet mee uit te breken) Liefst bedrijven niet te ver uit de omgeving aub. Ter info: kranen, tractors en andere grote machines kunnen NIET tot aan tuinhuis .
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afbreken van houten tuinhuis uit heel België:

Houten afsluiting vervangen

Betonnen palen met tand en groef planken. Thermowood of grenenhout. Lengte 30 meter, hoogte +/- 2 meter. Eventueel met afbreken houten tuinschermen die er nu staan in prijs inbegrepen.

Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen

Omheining te plaatsen met betonnen palen en platen en houten tuinschermen. Men moet huidige draadomheining eerst afbreken. Het gaat om zo een 30 lopende meter en een hoogte van 180 cm.

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Houten tuinhuisje van 4 x 3.5 meter afbreken en afvoeren.

Betonnen schutting met structuur plaatsen

Houten schutting en stenen schutting afbreken en vervangen door een betonnen schutting langs een kan met structuur. Afmeting tuin 20 op 10 meter.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van poutrellen in een renovatieproject. Ondertussen hebben we het stabiliteitsonderzoek gekregen en zouden voor onderstaande punten een prijsofferte willen verkrijgen: - het plaatsten van 2 poutrellen op het gelijksvloer (om openingen te vormen voor het plaatsen van ramen in de achtergevel). Kunnen jullie mij ook aangeven of jullie de muren dan ook zelf afbreken? Indien ja, staan jullie ook in voor het verwijderen van het steenpuin? - het plaatsen van standaard prefab betonnen lintelen boven bestaande ramen (ter vervanging van bestaande houten lintelen) - indien jullie dit ook doen: het herstellen van een scheur in het bestaande metselwerk door het plaatsen van scheurverankering (reparatiemortel en roestvrij spiraal anker).

Nieuw bijgebouw plaatsen

Wij zouden ons oude tuinhuis willen afbreken en een nieuw houten bijbouw laten plaatsen. Bijgebouw van 5 m op 6 m.

Hernieuwen van een bestaande overdekte siervijver

Afbreken van de houten overdekking van onze siervijver en vervolgens vernieuwen en opmaak siervijver, gebruiksklaar maken voor de visjes.

Tuinhek vervangen

Ik wens een kort stukje betonnen tuinhek te vervangen. Het huidige poortje kan blijven. We willen nieuwe betonpalen in de plaats met een gleuf, in die gleuf graag aanéénsluitende houten planken, tot een hoogte van min. 1m90 en 4m breed ongeveer. Vakman voor het afbreken van het oude betonnen hek, alsook de aankoop van materiaal en plaatsing van nieuwe hek. Uiteraard met mooie afwerking van het huidige poortje, alsook terrasje en kiezels terug mooi afgewerkt.